- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.401
Pek emin olamadım canım ama kıza benziyor :)Bnm ultrasondan pek belli olmaz sanrm ama bi bakın yinede 13+2 de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek emin olamadım canım ama kıza benziyor :)Bnm ultrasondan pek belli olmaz sanrm ama bi bakın yinede 13+2 de
Bnde kıza benzettm hayırlısı baklmPek emin olamadım canım ama kıza benziyor :)
Allah kusursuz versin inşallahBnde kıza benzettm hayırlısı baklm
Bence de kız canımBnm ultrasondan pek belli olmaz sanrm ama bi bakın yinede 13+2 de
Kızlar hamile pantolonu yada taytlarından alan kullanan var mı?
Ben 1,5kilo filan almışım. Daha karnım çıkmadı. Sadece ufak kendi göbeğim var :) normal taytlardan kilotlu çoraplardan filan giyiniyorum. Sorun olur mu acaba ? Hamile pantolonları bana büyük olmaz mı karar veremedim napsam diyeee??
Kızlar dudaklarım bembeyaz ve çok sirt ağrısı çekiyorum ya günlerdir. Kanım mi düşük acaba Dr sadece vitamin vermisti
Kızlar ya sizinde iç çamaşırınızda su dökülmüş gbi ıslaklık oluyo mu bu neyin nesi anlamdm
Canim seninki kiz gib sanki öyle hissettimBnm ultrasondan pek belli olmaz sanrm ama bi bakın yinede 13+2 de
Viks buharina sans vermelisinSelam kızlar
Yatayım dedim ama yatamadım burundan nefes almam tamamen kapandı alamıyorum akşama kadar ağızdan nefes aldığım için dudaklarım kurudu bende yaladım şimdi de dudaklarım çatlamış acıyo walla kaç gün sürüyo bu nezle offff
Selam kızlar
Yatayım dedim ama yatamadım burundan nefes almam tamamen kapandı alamıyorum akşama kadar ağızdan nefes aldığım için dudaklarım kurudu bende yaladım şimdi de dudaklarım çatlamış acıyo walla kaç gün sürüyo bu nezle offff
Canim sacla alakali deil o benim oglanin saclar masallah peruk gibi dogmustu hic yanma yasamadim bunda midem yanio buda keltos mu dogcak ne3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
Kiz sanki canimBnm ultrasondan pek belli olmaz sanrm ama bi bakın yinede 13+2 de
Cnm bıran önce vıcks veya cold mix kullan burnun tıkalı olunca agız dan nefes almak zorunda kalıyorsun sonra öksürüğe çeviriyor ve daha kötü oluyor insan Rabbim şifa versin inşallahYa en ufak bi delik bulabilsem tuzlu su ile halletmeye çalışıcam da hiç yok
Kızlar dudaklarım bembeyaz ve çok sirt ağrısı çekiyorum ya günlerdir. Kanım mi düşük acaba Dr sadece vitamin vermisti
Ya en ufak bi delik bulabilsem tuzlu su ile halletmeye çalışıcam da hiç yok
Ya en ufak bi delik bulabilsem tuzlu su ile halletmeye çalışıcam da hiç yok
Selam kızlar
Amin inşallah...Allah kusursuz versin inşallah
Bence de kız canım
Canim seninki kiz gib sanki öyle hissettim
Herkez kız dior ynii :))Kiz sanki canim
Evett canim insallah iyi haberlerle donerr sende odaLavanta_kokusu Canım bugün hiç yazmamışsın. Eşin gelecekti, iyi misin?
Ben bugün doktora sordum reflü dedi gaviscon şurup yazalım erken başlamış bu belirti dedi birde madensuyu önerdi. Madensuyuna limon sıkıyorsan bence hiç bir zararı olmaz hatta magnezyum açısından yararlıymış3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde