- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.541
İnşş ya bi gitsem doktora rahatlıcam pzt inşştatlım sakin ol lütfen iyi düşün iyi olsun bebişin kocaman olmuş birşeycik olmaz artık Allahın izniyle ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşş ya bi gitsem doktora rahatlıcam pzt inşştatlım sakin ol lütfen iyi düşün iyi olsun bebişin kocaman olmuş birşeycik olmaz artık Allahın izniyle ...
İnşş bi tane düşük yapmıştım yine aynı rüyayı görüp korkum o yüzden inş sağlıkla alırız kucağğmıze bebeklerimiziVeritas34 canım içine kuşku düşürme hiç. Rüyalarımız bilinçaltımızın göstergesi aklına getirmemeye çalış, bebeğin sağlıkla büyüyüp doğacak inşallah bol bol dua et
![]()
Neden Turk takvimi yok boyle seyleri cok severiz amaAdı yok Suriyeli bi doktor hazırlamış suriyeden gelen Türk bi arkadaş var o verdi ama yanılma illa ki olur
İnşallah canımİnşş bi tane düşük yapmıştım yine aynı rüyayı görüp korkum o yüzden inş sağlıkla alırız kucağğmıze bebeklerimizi
Erkekmi acepEsim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922
Neden Turk takvimi yok boyle seyleri cok severiz ama![]()
Çinliden Rus’tan çok meraklıyız ama bi takvimimiz bilem yokAmin canım inşallahKızlar günaydınben de şimdi doktordan geldim 13. Haftadayım ve doktorum bebeğin erkek görünüyor dedi
geçenlerde arkadaşın buraya yüklediği takvime göre doğru çıktı. Ramzi teorisine göre kızdı o teori de tutmadı
rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi darısı cinsiyeti merak eden tüm hamişlerin başına
![]()
Rüyan hayıra çıksın inşallah.. ne görürsen gör rüyanı güzel yorumla..anlamı kötü bile olsa ilk güzel yorumlayan birine anlat ki güzel çıksın... bn neye yorumlarsan o olura inanıyorum...git bebeğine kırmızı panrolon fln al :)Herkese hayırlı cumalar. Bişe sorucam şimdi ben diğer gebelikte rüyamda adet olduğumu gördüm ve ardından bebek öldü bu gece adet olduğumu görüyorum ped falan var uyandım ve korktum açıkçası benim gibi olup çocuğu düşen biliyomusinz korkuyorum vede rüyalarım çıkar![]()
pipi o bacak arasiİlk resim bacak arası ve popo, ikinci resimde küçük daha 10+2 günlük
Evet ilk iyiye yormak lazım şimdi biraz araştırdım kk den ama çok hayırlı şeyler yazmıyo millet ümmü sübyan varmış bebekleri öldürüyomuş mu ne ilk defa duydum şaşırdım. En iyisi iyi bi hocadan muska yazdırmak. Bende var ama kendim yaptım muskayı ay hayra gitsin inşşRüyan hayıra çıksın inşallah.. ne görürsen gör rüyanı güzel yorumla..anlamı kötü bile olsa ilk güzel yorumlayan birine anlat ki güzel çıksın... bn neye yorumlarsan o olura inanıyorum...git bebeğine kırmızı panrolon fln al :)
O öyle denk gelmiştir canım rüyaların tersi çıkar hem etkisinde çok kalmışsın ondan da görmüş ola bilirsin ben de şimdiki hamileliğim sık sık görüyorum adet olduğumu çünkü bundan önce 2 tane kaybettim diye ama her gece görüyordum önceleri hatta kanlar içinde yüzdüğümü bile gördüm zamanla azaldı artık 2 haftadır görmüyorum çok şükür zamanla hamileliğine alıştıkça o korkular da azalacak içinde bir rahatlama olacaktır her gece yatağa girdiğinde şöyle de " Allah'ım kötü rüyalardan , kabuslardan , doğal afetlerden , şeytanın şerrinden , her türlü kötülükten sana sığınırım " , Allah'ın izniyle rahat uyku çekersin inşallah bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallahHerkese hayırlı cumalar. Bişe sorucam şimdi ben diğer gebelikte rüyamda adet olduğumu gördüm ve ardından bebek öldü bu gece adet olduğumu görüyorum ped falan var uyandım ve korktum açıkçası benim gibi olup çocuğu düşen biliyomusinz korkuyorum vede rüyalarım çıkar![]()
100%erkek bunun kız olma ihtimali bile yokEsim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922

Ah bide ogrensek ne oldugunu100%erkek bunun kız olma ihtimali bile yok![]()
Rabbim hayirlara cikarsin kötu dusunmeHerkese hayırlı cumalar. Bişe sorucam şimdi ben diğer gebelikte rüyamda adet olduğumu gördüm ve ardından bebek öldü bu gece adet olduğumu görüyorum ped falan var uyandım ve korktum açıkçası benim gibi olup çocuğu düşen biliyomusinz korkuyorum vede rüyalarım çıkar![]()
canim %/60 kiz olabilirEsim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922
İnşş sağ salim alırız bebeklerimizi iyi bi hocadan muska alsaydım iyiydi aslındaO öyle denk gelmiştir canım rüyaların tersi çıkar hem etkisinde çok kalmışsın ondan da görmüş ola bilirsin ben de şimdiki hamileliğim sık sık görüyorum adet olduğumu çünkü bundan önce 2 tane kaybettim diye ama her gece görüyordum önceleri hatta kanlar içinde yüzdüğümü bile gördüm zamanla azaldı artık 2 haftadır görmüyorum çok şükür zamanla hamileliğine alıştıkça o korkular da azalacak içinde bir rahatlama olacaktır her gece yatağa girdiğinde şöyle de " Allah'ım kötü rüyalardan , kabuslardan , doğal afetlerden , şeytanın şerrinden , her türlü kötülükten sana sığınırım " , Allah'ın izniyle rahat uyku çekersin inşallah bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallah
Birazdan söyler herkes yorum yapsın diye bekliyor galiba :)Ah bide ogrensek ne oldugunu