- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.561
Ah ahh bendee cok merak ediorum valla sole canim hadiiBirazdan söyler herkes yorum yapsın diye bekliyor galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ahh bendee cok merak ediorum valla sole canim hadiiBirazdan söyler herkes yorum yapsın diye bekliyor galiba :)
Evin her tarafını sirkeli suyla sil özellikle de yatak odani , eve gelen misafirlerin yatak odana girmesine izin verme , akşam ve ya gece vakti çöp atma , yıkayıp astigin çamaşırların gece dışarda kalmasına izin verme kurumasa bile aç al eve sabah geri asarsin bir de bolca ayetel Kürsi oku canım hiç bir yaratılan Yaradandan üstün olamaz Allah o bebeği sana verdiyse eğer onun yaşayacak ömrü varsa bütün yaratilanlar bir araya gelse bile bir şey yapamazlar canım .İnşş sağ salim alırız bebeklerimizi iyi bi hocadan muska alsaydım iyiydi aslında
allacagin olsun bir beni sevindiremedin. Kalpten gidersem senin sucun haberin olsun100% erkek cnm
Evin her tarafını sirkeli suyla sil özellikle de yatak odani , eve gelen misafirlerin yatak odana girmesine izin verme , akşam ve ya gece vakti çöp atma , yıkayıp astigin çamaşırların gece dışarda kalmasına izin verme kurumasa bile aç al eve sabah geri asarsin bir de bolca ayetel Kürsi oku canım hiç bir yaratılan Yaradandan üstün olamaz Allah o bebeği sana verdiyse eğer onun yaşayacak ömrü varsa bütün yaratilanlar bir araya gelse bile bir şey yapamazlar canım .
Ben daha bebeği bulamadım burda beyaz bir cıbık var onu mu diyorsun?Anlayan varsa tebrik edicem valla Eki Görüntüle 2093038
Konu dışı bir soru olacak ama Gaziantep nasıl güzel mi eşim oralı ve doğudan sonra oraya taşınıcaz büyük ihtimal eşim hep karataş tarafında otururuz diyor ben bilmiyorum o tarafı nasıl yerlerGaziantep’te misin sende ncrye bende gidiyorum DİLARA hanıma ayın 20 sinden sonra çağırdı ona gidicem şuan da üniversite ye gidiyorum düzenli olarak ama arada bana da gel dedi arada da ncr ye gidicem
Valla ayrıntı bilmiyorum canım ama genel anlamla gelişmiş büyük şehir her imkan var ben Kilis’te yaşıyorum ama çok gittim antepe bu 2.5 senedeKonu dışı bir soru olacak ama Gaziantep nasıl güzel mi eşim oralı ve doğudan sonra oraya taşınıcaz büyük ihtimal eşim hep karataş tarafında otururuz diyor ben bilmiyorum o tarafı nasıl yerler
Ben hiçbir şey anlamadım canım valla kaç haftalık burda kiAnlayan varsa tebrik edicem valla Eki Görüntüle 2093038
Eski pantolonlarım işe gittiğimde beni sıkmaya başladı sadece 1 tane pantolonum iyi geliyordu artık evde giymek ve yakın yerlere giderken giymek için büyük beden tayt aldım birde lastikli pantolon aldım büyük beden bir tanede büyük beden elbise aldım onlarla idare ediyorum. 1 yada 2 ay sonra karnım daha belirginleşince hamile kıyafetlerini alıcamKızlar hamile pantolonu yada taytlarından alan kullanan var mı?
Ben 1,5kilo filan almışım. Daha karnım çıkmadı. Sadece ufak kendi göbeğim var :) normal taytlardan kilotlu çoraplardan filan giyiniyorum. Sorun olur mu acaba ? Hamile pantolonları bana büyük olmaz mı karar veremedim napsam diyeee??
Oh canim sukur temizlige donebilirim valla dakka basi girip bakiorum yazdi mi die konsantre olamadim temizligeKizlar dersteydim dr erkek gibi dedi ama kizlarda da cikinti gorulebilir hareketli oldugu icin dedi

Canim cocugu yukardan cekmis kadasinin ustu gozukuo kenarlarindada elleri gozukuoAnlayan varsa tebrik edicem valla Eki Görüntüle 2093038
Biz eşimle kız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse ama çevremdekiler erkek olacak diye tahmin ediyor. 4 ocakta doktor 2 yada 3 hafta sonra gelebilirsin dedi cinsiyet konusunda birşey demedi o yüzden haftaya gitsem mi bilemedim.Ruyada kanamasi oldugu goren hamislerin kizi olurmus canim
Bence ogrenirsin canim zaten cinsiyet tahmini icin cagirnistir bence 2 hafta kisa bi sure cunku sorasinda 1 aya cikio muanelerBiz eşimle kız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse ama çevremdekiler erkek olacak diye tahmin ediyor. 4 ocakta doktor 2 yada 3 hafta sonra gelebilirsin dedi cinsiyet konusunda birşey demedi o yüzden haftaya gitsem mi bilemedim.