- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi değil canım ama doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor herkesin kişiliği bir değil işteÇok garip. İstanbul'da yaşayan bir doğulu olarak ve ailesinin büyük çoğunluğu Doğuda hekim olan biri olarak söyledikleriniz çok uzak geldi. Hatta ve hatta buradaki çok ünlü devlet hastanelerine sevk sonucu anne ve babamızı götürdüğümüzde isyan etme aşamalarına gelip İstanbul mu Doğu yoksa doğumu İstanbul belli değil burdan oraya sevk yapsın derler. Hatta biz çek up larımızı bile daha çok ilgileniyorlar diye annemlere gittiğimiz zamanlara bırakırız. Çok merak ettim canım hangi şehirdesin
Anladım canım Allah kolaylık versinCanım kadın hastalıkları ve Doğum gebe bölümü yani kadın hastalıklarından gelende var aşırı kalabalık
Aaa buda secilmio eli kolu filan oran yukseliyorrr kizlarrrrBu da benim kızımın 6 yıl önceki 12 haftalık usg si bakın bakalım benziyormuymus kıza![]()
Ters duruyo dimi burda hic anlamıyorumAaa buda secilmio eli kolu filan oran yukseliyorrr kizlarrrr
Ewet canim ikinci bebise hamis anneler ilk bebeklerinin resmini atsin 10 12 hafta arasi fotolariniTers duruyo dimi burda hic anlamıyorum
Muhakkak öyledir. Yıllar önce İstanbul'a yeni taşınmışken Kadıköy'ün göbeğinde numune hastanesine düşük tehlikesi ile gitmiştik gece yarısı. Alttan muayene edicem diye tutturmuştu doktor ve muayene etmesiyle beraber bardaktan boşalırcasına kanamam olmuştu. Korkup ağlayıncada bağırıp çağırmıştı. Hem olayın şoku hem yaşımın küçüklüğüyle gerekeni yapamamıştım kendisine içimde uhdedir. Muayeneyi yarıda bırakıp tel görüşmesine gidince giyinmiştim. Doktor gelince eşim bişeyler sormak istedi cevap dahi vermemişti. Bak hatırlayıp kadını bulasım geldi. Akabi zaten düşük gerçekleşti. Yani İstanbul'un göbeğinde gördüklerimizi biryerde görmedik. Zaten o gün bugündür hiçbişey yapmaz özel sigortamızı başa koyardık. Nihayet eşiminde benimde işyerlerimiz özel sigortayı zorunlu hale getirdiHepsi değil canım ama doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor herkesin kişiliği bir değil işte
işimi garantiye alayım diye bekliyorum Aynen ya bu yeni teori olayı doğrulanmaya başladı sanki aynı benim bu son usg ye benziyo aynısı resmenBu da benim kızımın 6 yıl önceki 12 haftalık usg si bakın bakalım benziyormuymus kıza![]()
Dimi bencede benim son usg ye benziyo aynısıAaa buda secilmio eli kolu filan oran yukseliyorrr kizlarrrr
Evet yüzüstü yatmış gibi popo havadaTers duruyo dimi burda hic anlamıyorum
Bebeğe bağlı canım gösterirse görürsünİyi akşamlar herkese, 13 hafta bittikten sonra 13+4 gibi tahminen kontrole gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyetin belli olmama gibi bi ihtimali olmaz sanırım değil miişimi garantiye alayım diye bekliyorum
![]()
Hey Allahım ne doktorlar varMuhakkak öyledir. Yıllar önce İstanbul'a yeni taşınmışken Kadıköy'ün göbeğinde numune hastanesine düşük tehlikesi ile gitmiştik gece yarısı. Alttan muayene edicem diye tutturmuştu doktor ve muayene etmesiyle beraber bardaktan boşalırcasına kanamam olmuştu. Korkup ağlayıncada bağırıp çağırmıştı. Hem olayın şoku hem yaşımın küçüklüğüyle gerekeni yapamamıştım kendisine içimde uhdedir. Muayeneyi yarıda bırakıp tel görüşmesine gidince giyinmiştim. Doktor gelince eşim bişeyler sormak istedi cevap dahi vermemişti. Bak hatırlayıp kadını bulasım geldi. Akabi zaten düşük gerçekleşti. Yani İstanbul'un göbeğinde gördüklerimizi biryerde görmedik. Zaten o gün bugündür hiçbişey yapmaz özel sigortamızı başa koyardık. Nihayet eşiminde benimde işyerlerimiz özel sigortayı zorunlu hale getirdi

Bebeğe bağlı canım gösterirse görürsün
14. Haftam bitene kadar bende öyleydim 14 doldu ve ben düzeldim. Darısı başına canım inşallah.Ilk 12 yada 13 haftasi cok zor gecip duzelenler varmi kizlar ? Ben umudumu kaybetmek uzereyim hersey ayni! Bulanti ogurme tiksinme koku istahsizlik halsizlikyoruldum artik hasta olmaktan
Güle güle sağlıkla kullan inşallah peki bu yanyana olan model mi yoksa karşılıklı olan mı. Ben prego marka karşılıklı olana bakmıştım travel sistem 3500 dü. Sen ne kadara aldın.İnternette araştırdım özellikle yabancı blog yazılarını okudum, çok ayrıntılı yorum yapılan siteler var. Arkadaşlarıma danıştım. YouTube reviewlarını izledim. Yani 1000 liraya da var 5000’e de gerçekten karar vermesi zor. Ben mamas & papas markasını tercih ettim.
Hayirlisiiii insallahhhh canimmmmEvet benim ilk kız ama 2.de kız istiyor kızım çok kardeş istedi onun için 5 yıl sonra tekrar başladık bu yola inşallah onun kalbine göre olur herkesin kalbine gore olsun inşallah![]()