• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım acıbadem veya böyle çok bilindik yerler her zaman pahalıdır zaten. Benim bulunduğum ildeki acıbadem 6 bin dedi sezeryan için. Yine gayet iyi başka hastaneler ise 3 bin fiyat verdiler. Yenidoğan yoğun bakimlari da var. Büyük şehirlerde daha düşük fiyat veren yerler de olur muhakkak
Canım Ankara'dasın sanırım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun?

Ben salak gibi cok üzülüyorum en ufak seye. Erkege kiymet cok bizde cunku tum sulale gelinleri hamile benim tarafimda ve hepsi kizdi son iki kisi idik ikimizin de oglan cikti. Babamin ikinci ve ilk erkek torunu eşim zaten tek cock :) allah ahlaklarini bahtlarini guzel eylesin insallah kizi da erkegi de evlat
Boşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..
Kayınpederimse soyunu devam ettirecek tek kişi eşim ama müjdeyi verdikten sonra biz gidince "kızııım geel kızım" die alıştırma yapmaya başlamış :) görümcemin 2oğlu var ailelerden baskı yok çok şükür....
Sağlıklı olsun yeterki analı babalı uzun ömürlü olsun..

Canim sana yuzde yuz tutan bir yöntem soyleyeyim. Erkek vucudu 4 kadin vucudu 3 yilda bir yenilenirmis. O yuzden bebek kimin yenilenemsine yakinsa cinsiyet o olurmus. Çok sacma dedim ama cevremde en az 50 kisiye yaptik 50 side olumlu. Esinim dogum tarihine 4 ekle seninkine 3. Bebegin dogum yilina hanginiz yakinsa cinsiyet o. Ortada ise net olmuyor. Benim esim 86 li ekledik ekledik net 2018 cikti. Ve erkek. Bana da yengem yapmıştı. Benimki 2017 cikiyor mesela 2019 da bi daha hamile kaldim diyelim esim 2022 ben 2020 olacagim icin yuksek ihtimal kiz olacak insallah yarabbim onu da nasip etsin:)
Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??

Herkese merhaba yani üye oldum 12+5 günlük hamileyim yaşım 36 ilk gebeliğim pazartesi 2li test yapıldı sonuçlarım fere bhcg 58,78 mom 1,85 pap-a 3011 mom 1.52 risk 1/360 çıktı dünden beri elimde değil ağlayıp duruyorum bugün prens test için kan verdim 2 hafta sonra sonuçlarım çıkacak benim gibi 2li testi riskli çıkıp sonrasında bu testi yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?

Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de riskli hatta 1/50 kan testini yaptırmadım yaptırmayacağım ben inanıyorum bebeğim sağlıklı değilse de Allah'ım öyle karar vermiş başım üstüne .İnşallah sonuçların iyi çıkar canım moralini yüksek tut oda etkileniyor unutma.

Boşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..
Kayınpederimse soyunu devam ettirecek tek kişi eşim ama müjdeyi verdikten sonra biz gidince "kızııım geel kızım" die alıştırma yapmaya başlamış :) görümcemin 2oğlu var ailelerden baskı yok çok şükür....
Sağlıklı olsun yeterki analı babalı uzun ömürlü olsun..

Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??
86+4+4+4+ diye gideceksin
88+3+3+3+ diye gideceksin 2018 e hangisi yakınsa o canım

seninde kız görünüyo canım bildiğim kadarıyla
ama şimdi şöyle olması gerekmiyor mu benimki daha bu sene yenilenecek eşiminki 2016da yenilenmiş teorik olarak 2017de hamile kaldım en son eşimin yenilendiği için erkek olması gerek değilimi (erkek hissediyorum ya ondan bu ısrar) :KK70:

ama şimdi şöyle olması gerekmiyor mu benimki daha bu sene yenilenecek eşiminki 2016da yenilenmiş teorik olarak 2017de hamile kaldım en son eşimin yenilendiği için erkek olması gerek değilimi (erkek hissediyorum ya ondan bu ısrar) :KK70:
olabilir canım ya tam net bilmiyorum o yüzden bişi diyemem ama sanki senin dediğin daha mantıklı gibi geliyo

Back
X