• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver milleti rabbim en iyisini bilir.. ztn sevdiği kuluna kız evlat verirmiş.. bnm babamın da 2kızı 1kız torunu var belki erkek ister ama hiç söylemedi..
Kayınpederimse soyunu devam ettirecek tek kişi eşim ama müjdeyi verdikten sonra biz gidince "kızııım geel kızım" die alıştırma yapmaya başlamış :) görümcemin 2oğlu var ailelerden baskı yok çok şükür....
Sağlıklı olsun yeterki analı babalı uzun ömürlü olsun..

Onu duydm ama pek anlamadm... bn 88 li kasım eşim 86 lı arlık ayında ??

Sizde yillar ayni. Dogum ayi kime yakinsa o galiba

Ölçüm baştan popoya yapılır takivimizdr bile yeşil kısımda yazıyor
Ya bende çok farklı bir boy çıktığı için sormuştum da seninkinin boyuna bacakları da eklemiştir Dr. demişlerdi. Ondan sordum canım. Yani aşağıdaki takvim çok daha küçük yazıyor boyu. Mesela bende şuan takvimde 13 cm yazıyor ama iki hafta önce 13 cmdi bebek.

canı saolsun miniğin... öğreniriz az kaldı inşallah
Öyle cnm hiç fark etmez cinsiyeti yeterki gelsin göstersin kendisini isim düşüncez daha :))
Ya bende çok farklı bir boy çıktığı için sormuştum da seninkinin boyuna bacakları da eklemiştir Dr. demişlerdi. Ondan sordum canım. Yani aşağıdaki takvim çok daha küçük yazıyor boyu. Mesela bende şuan takvimde 13 cm yazıyor ama iki hafta önce 13 cmdi bebek.
Anladm.. bnde 9gün önce gittiğimde 7bucuk 8cm demişti belki bacaklarını da öçmüştür ama bnden 3hafta öndesin olalabilirde

Bn kendi hastnmi aradm hangi dr die sordular.. dr a da bağlı bazıları daha popüler daha tecrübeli fln değişebilir... ama memleket değiştirceksn onu söyleyip genel bi fiyat sorabilirsin yada hastnenin drlara bak 1 2 tane isim sor
Hmm bunlarda zor iş araştır soruştur bul bakalım mayıs gibi soruşturur karar veririz

bir hafta daha bitti kızlar yaa...
zaman çabuk geçiyor...:nazar: :nazar:
hepinize iyi haftasonları.... giremeyebilirim... pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum... :halay::halay::halay:

Doktorun ismini söyleyerek derken yani herhangi bi hastaneyi arayıp öğrenemezmiyiz mesela ncrye gidiyorum ama medikal i veya başka bi hastaneyi arayıp öğrenmek istiyorum eğer gebeliğim sağlıklı bi şekilde devam ederse allahın izniyle eşimde memlekette yapmamı istiyo orda çok duyduğum bi özel hastane var orayı arayıp öğrenenilirmiyim söylerlermi
Bütün özeller söyler canım ben bizim burda 4 sene önce mail adreslerine yazmıştım bir kaç saat sonra cevap yazdılar , ararsan söylerler canım eminim ama devleti bilmiyorum emin değilim orda söylerler mi

Herkese merhaba nasılsınız doktordan geldık çok şükür bebeğim iyi bronşit faranjıt sinüzit miyalji daha da var bir kaç bişey de aklımda kalmadı Bı sürü ilaç verdı doktor antibiyotik tedavisi başladı İnş bıkac gune toparlarım Rabbim kimseye vermesin boyle hastalık :dua:

Çok geçmiş olsun canım, antibiyotik başlattıklarına göre ilerlemiş. Aman dikkat et kendine bol bol dinlen, ılık su iç, c vitamini ye.

Canim sana yuzde yuz tutan bir yöntem soyleyeyim. Erkek vucudu 4 kadin vucudu 3 yilda bir yenilenirmis. O yuzden bebek kimin yenilenemsine yakinsa cinsiyet o olurmus. Çok sacma dedim ama cevremde en az 50 kisiye yaptik 50 side olumlu. Esinim dogum tarihine 4 ekle seninkine 3. Bebegin dogum yilina hanginiz yakinsa cinsiyet o. Ortada ise net olmuyor. Benim esim 86 li ekledik ekledik net 2018 cikti. Ve erkek. Bana da yengem yapmıştı. Benimki 2017 cikiyor mesela 2019 da bi daha hamile kaldim diyelim esim 2022 ben 2020 olacagim icin yuksek ihtimal kiz olacak insallah yarabbim onu da nasip etsin:)
Canım ben onu hangi yılda kaldıysan ona yakın kimse o oluyor diye biliyorum mesela en son eşim 2016 da ben 2015 te bitiyo hamile kaldığım yıl 2017 benimki erkek mi olacak şimdi benimkini hesaplasana ben mi yanlış hesaplıyorum eşim 80 li ben 85 liyim :KK43:

Cevremizde erkeklerin pipisinin heykelini dikecekler nerdeyse. O yuzden korkum canim
Ben de erkeğe benzettim canım hayırlı olsun inşallah , sen yine de soran olursa "doktor şimdilik erkek dedi bakalım ilerki haftalarda kesinleşir " dersin

Back
X