- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.061
Gözün aydın canımKızlarrrr oğluşumuz geliyorrr... bu kez çok net gösterdi erkek annelerine bende katılıyorumm hayrlı olsun inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKızlarrrr oğluşumuz geliyorrr... bu kez çok net gösterdi erkek annelerine bende katılıyorumm hayrlı olsun inşallahh
Merhabalar, rica etsek bize de cinsiyet hesaplaması yapar mısınIz, ben 13.12.1987 doğumluyum, eşim 17.07.1983 doğumlu.![]()
benimde tutmuyor sanırım yani doğru anlayabildiysem :) bebiş erkek bekliyoruz eşim nisan 1988 ben mayıs 1990
Canim benim bildigim hamile kalindigi zaman onemli dogacagi zaman degil hamile kaldiginda en son kim yenilemisse onun cinsiyetinden oluyor diye biliyorum benEşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi
Teşekkür ederiz dün doktorumuz kız dedi, sağlıkla sıhhatle, şansı ile gelir inşallahTabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)
gözun aydin cnm vallahi erkek senesi tescilli :) masallah isim konusmaya baslariz buyusunler 30. haftada :)Kızlarrrr oğluşumuz geliyorrr... bu kez çok net gösterdi erkek annelerine bende katılıyorumm hayrlı olsun inşallahh
O ne ki ilk çocuğumda bu haftalarda Dr peş peşe kaç defa erkek dedi ben de artık sormadım doğumda kız çıktıKiz çıkarsa teori tek sende yanilmis olacak :)
İsmi çok önceden belli inşallahhh:)sağlıcakla gelsin paşalarımız. Bugün sonunda iki parçada olsa bişeyler aldım harika bi duyguymuş o reyonları gezmek.. Allahım isteyen herkese nasip etsingözun aydin cnm vallahi erkek senesi tescilli :) masallah isim konusmaya baslariz buyusunler 30. haftada :)
Canım sana dr ense ölçümünde ne dedi normal miymiş bebislerin ensesinevesta81 Canım çok geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişlerin sağlıkla büyüsün. Sende ozaman nifty yaptırmadın sadece usg göre değerlendirdiniz değil mi?
1,5 ve 1,6 ense ölçümleri onlarda sorun yok. İkilide yaş riski yüksek.Canım sana dr ense ölçümünde ne dedi normal miymiş bebislerin ensesi
Ama çok güzel çıkmış ense ölçümü hiç ikiliye gerek bile yokmuş Dr boşuna yaptırmış bence içini ferah tut , zaten ikizlerde ikili test yaniltiyormus diye ikizlerde yapılmıyor , eğer başka doktora gitme durumun varsa gidip bir danışsan durum böyle diye bir de onun fikrini alsan1,5 ve 1,6 ense ölçümleri onlarda sorun yok. İkilide yaş riski yüksek.
Valla artık doktorlara bu konuda güvenmiyorum banada %100 kız desede inanmıcam kucağıma almadan sanırımO ne ki ilk çocuğumda bu haftalarda Dr peş peşe kaç defa erkek dedi ben de artık sormadım doğumda kız çıktı![]()
Rica etsem bizimkiyede bakanilir misiniz? Eşim 12 Ocak 1989.Esine yakin cikti canim erkek :)
Beni pek örnek almamak lazım aslında benim fizigimde iri esiminde öyle yani ben 175 im eşim 2 metre o yüzden bence ama ilerleyen haftalarda dengelermiş.Canim benjmnki 141 gram .. seninkinin yaninda az geldi kilosu
Masallah canim
Amin canım gerçekten iyiyim demeye korkuyorum çünkü hemen tersine dönebiliyor bugün iyiydim ama simdi bulantı başladı, geniz akıntısı öksürük derken içim dışıma çıkıyor.Ayy cnm ya sanada geçmiş olsun gerçekten çok zor oluyor bu halde Rabbim şifa versin benim başım çok ağrıyor bugun onun dışında bıraz iyiyim düne göre Rabbim tüm hastalara şifa versin
Anladım canimBeni pek örnek almamak lazım aslında benim fizigimde iri esiminde öyle yani ben 175 im eşim 2 metre o yüzden bence ama ilerleyen haftalarda dengelermiş.