- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.141
Gerçekten mi ay ay ben bugünden itibaren başlarım konuşmayaTelefonumdaki uygulama 17.haftada annenin sesini duyduğunu söylüyordu bende çok heyecanlanmıştım duyunca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ay ay ben bugünden itibaren başlarım konuşmayaTelefonumdaki uygulama 17.haftada annenin sesini duyduğunu söylüyordu bende çok heyecanlanmıştım duyunca![]()
Tabiki canım ne olmasın atarım burayadaCanim kapsamli bir liste yaparsan buraya da atar misin fikir olur bize de. İlk bebek olunca sudan cikmis balik gibi oluyo insan.
aynen bendede dıger cocuklarımdada tutuyo arkadasın hesapladıgu gıbı ama rus takvımınde tutmuyoRus takviminde hamile kaldığın yıla bakıyor, arkadaşın hesaplamasına göre bebeğin doğduğu yıla bakılıyor, benim Rus takvimine göre erkekti, ama arkadaşın hesabına göre kız, dünde doktor kız dedi![]()
Bende anlayamadım bazı yerlerde 20. Hafta bazı yerlerde 15. Hafta kafam karıştı20.haftalardaydı sanırım ama net hatırlamıyorum ebebekin hafa hafta gebelik diye videoları var onlarda bilgiler veriyorlar orda görmüştüm sanki ama hatırlayamadım şimdi

Ay evet öyle tiplerde varKesinlikle katılıyorum ben kimseye anlatmam yapcaklarımı etraf kıskanç dolu çünkü birde senin fikrini yapıp kendi fikirleri gibi davranmazlar mı deli oluyorum.
İnşallah biran önce belli olur canımAnladım canım. Ay ne güzel ya bizimde cinsiyet belli olsada bende alışverişlere başlasam şimdilik sadece görüntülerini kaydediyorum insanın içi gidiyor bir an önce almak için
Ben bulunduğum ilde buldum ama henüz fiyat konuşmadık Nisan -mayıs gibi düşünüyorum fiyat içinhastane odası süslemesi için bulduğunuz birileri var mı, ben de araştırıyorum ama henüz içime sinen bulamadım..
Evet canım epilasyon yapılıyorKızlar bu dolunay muhabbeti ne? ben kaçırmışım.. epilasyon mu yapılıo o zaman
Evet canım epilasyon yapılıyor
Maşallah Allah bağışlasın ☺3tane kızım var canım
Ese 4 eklersek 2017
Size eklersek 2018
Nasipse kiz gibi :)
sagol canım allah razı olsun cumlemızın ınsallahMaşallah Allah bağışlasın ☺
Çok tesekkur ederim. En son gittigimde 51% erkek gibi demisti. Bakalim merakla bekliyorum bi sonraki randevu tarihini
Aynen spıderman , Batman:) Gönlünüzden gecen neyse o olsun insallah. Biz pembelerle vedalastik. Bekle bizi spiderman![]()
Aynen spıderman , Batmanbenten
![]()
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Fikrinizi merak ediyorumBugun ikili testteki 12-5lik görüntümüz bu. Cinsiyet tahmininiz var mı? :)
Elimden geldiğince yapmaya çalışcam canım abartıya kaçmadan dediğin amaç mutlu olmak içimde kalmasın ilerde bebeğime hatıra olsunİyi düşünmüşsün canım içinden geliyorsa yapma durumun varsa hiç bekleme mutlu olmaya bak![]()
Biz konuşalımda artık ne zaman duyarsaBende anlayamadım bazı yerlerde 20. Hafta bazı yerlerde 15. Hafta kafam karıştı![]()
Benim bilgim yok ama ben erkeğe benzettim canımKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 2097828