- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.161
Sanki pipi mi var ordaaKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 2097828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki pipi mi var ordaaKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 2097828
kordon mu pipi mi ben de anlayamadım ama olabilir :)Sanki pipi mi var ordaa
Doktor ne dedi canim pipidirr ya okordon mu pipi mi ben de anlayamadım ama olabilir :)
Gelsin converse görünümlü patikler mavi tullu atli esekli kapi süslerikiz cocugu bambaska bir nimet. Allahtan insana bi melek. Bi abinin 2 oglu var anlatiyordu işte Allah birde kiz verse cok mutlu olacagim , kiz evladi cok naif narin nazik oluyor dedi. Tam o sirada ogulalri ellerinde oyuncak kiliclarla babooo diye girdi. Bak iste bu ayilari ben nasil seveyim diyor ?
![]()
Ben çok yiyorum ama zarar var mı Yok mu bilmiyorum.Kizlar tere yemenin bi zarari var mi gebelikte
Ben çok yiyorum ama zarar var mı Yok mu bilmiyorum.
Bnmde sap kalça kemiğimde ağrı var sağ bacağıma da iniyo balırım ağrıyo ama biraz hafifledi.. sanrm kalça genişliyor emin deilimKızlar bel fitigindan supheleniyorum inşallah değildir. Ayakta çalıştığım için belimi çok kullanıyorum eğil kalk iki haftadır bir ayagimin üstüne basarken kalcama ağrı giriyor![]()
İnşallah genişlemeden oluyordur. Dr kalsiyum yazayım biraz da süt yoğurt tüket dedi ama unuttu yazmayı. Sana da geçmiş olsun canimBnmde sap kalça kemiğimde ağrı var sağ bacağıma da iniyo balırım ağrıyo ama biraz hafifledi.. sanrm kalça genişliyor emin deilim
Ben en son mantar yediğim Zaman oldum pişman oldum mahvetti beniBende maydanoz yedim cok istedi canim diye. Ama sindiremedim gece 3 te daha uyaniktim
Sadece tahmin etti, erkeğe benzetti o da :)Doktor ne dedi canim pipidirr ya o
Kanamaya yol acar yazmislar nete canim okudum daBen çok yiyorum ama zarar var mı Yok mu bilmiyorum.
Bencede erkekSadece tahmin etti, erkeğe benzetti o da :)
Eğer öyleyse tüm teoriler , varsayımlar yanlış. Bana hepsi kız çıkıyordu
Ben en son mantar yediğim Zaman oldum pişman oldum mahvetti beni
Teşekkür ederm cnm sırt üzeri yatamak bna iyi geliyor.. dinlendiriyor belimi..kalçamı ayaklarımı...İnşallah genişlemeden oluyordur. Dr kalsiyum yazayım biraz da süt yoğurt tüket dedi ama unuttu yazmayı. Sana da geçmiş olsun canim
Bn hamile kalmadan önce öyleydim yemeğe misafir davet etsem o yorgunluk bna yetiyor.. o gece belim tutulur sabah zor olur...hamilelikte yormuyorum kendimi o yüzen henüz olmadı çok şükürBelim eskiden de tutulurdu ama uzun zamandır iyiydi.. Geldik 15 haftaya ve belim inanılmaz ağrıyor,her an tutuldu tutulacak sanki.. Bir de dizalti baldirda kas tutulmasi.. Bir yandan yüzümde kırmızı döküntüler başladı.. Gebelik,hastalıktır demişti birileri ama umarım geçicidir bunlar.. Biraz yorulsam ertesi gün zor ayağa kalkıyorum. Bir ben mi böyleyim?
Kızlar bel fitigindan supheleniyorum inşallah değildir. Ayakta çalıştığım için belimi çok kullanıyorum eğil kalk iki haftadır bir ayagimin üstüne basarken kalcama ağrı giriyor![]()
Belim eskiden de tutulurdu ama uzun zamandır iyiydi.. Geldik 15 haftaya ve belim inanılmaz ağrıyor,her an tutuldu tutulacak sanki.. Bir de dizalti baldirda kas tutulmasi.. Bir yandan yüzümde kırmızı döküntüler başladı.. Gebelik,hastalıktır demişti
birileri ama umarım geçicidir bunlar.. Biraz yorulsam ertesi gün zor ayağa kalkıyorum. Bir ben mi böyleyim?
Geçmiş olsun.. Ben de sorayım doktora o zaman.. Elevit Pronatal alıyorum ama yetmiyordur belki.. Valla dayak yemiş gibiyim iki gündür:) İnsanın kendini zayıf hissetmesi ne zormuş..Bende çok yoruluyorum , azıcık biryerde fazla otursam belimi zor topluyorum , magnezyum ve kalsiyum desteği alıyorum daha iyi hissettiriyor
cnm slm bna 3 dr yuzde 90 erkek dedi ama 19 ..hftada ayrintili yapılacak onu bkliofum yinede istersen yazabilirsin :)Bebeğinin cinsiyeti kesin olanlar eğer tabloda isminiz varsa lütfen bana ÖZEL MESAJ olarak bildirin..
konuşmalar da yazılan tüm mesjları okuyamıyorum...