- 19 Ocak 2016
- 2.456
- 1.954
- 133
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.821
Amin hiç birimiz yasamayalimCok geçmis olsun canm . Allah tekrar yaşatmasın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hiç birimiz yasamayalimCok geçmis olsun canm . Allah tekrar yaşatmasın inşallah
Central hospitalde doğum ücretlerini biliyormusun ? Ben evime yakın olduğu için başka bir hastaneye gidiyorum ama yenidoğan yoğun bakımı yok. Central hospital ve Delta hospitalde var. Doğum için ikisinden birine gideceğim muhtemelen.Central Hospital hastanesinde 13 haftalıkdan itibaren kesin cinsiyet söylüyorlar ellerindeki cihazla alakalı hangi haftada söyleyebildiği ve tabi birde doktor tecrübesi ile Cengizhan Bey 13 haftada kesin söyledi hatta gösterdi direk apaçık ortadaydı :))) isterseniz çok merak eden varsa kendisine gidebilir tecrübelidir çok Düzce ilinde 2000 doğumla rekoru var :) hastanelerinde makineleri ileri teknoloji olduğu için daha erken görüyorlarmış sorduğumda öyle söyledi
Çok sağol canım benimBilgi icin tesekkurler. Makine ve doktor farki olabilir ama sabirla bekleyecegim artik :)
Arzu_Azra Cok gecmis olsun.
Sağol canimmmmGeçmiş olsun cnm
Kadın doğum acikdeki doktorumun asistaniydi.. Kendi doktoruma Bir hafta sonra randevu aldım inşallah tekrarı olmaz canım çok sağol Rabb'im hiç birimize yasatmasinKendi doktoruna gidebildin mi yada haber verdin mi peki? İnşallah tekrar yaşamazsın çok geçmiş olsun.
selam kızlar bende kontrole gidicem yarın 14+1 oluyor devlet hastanesi cinsiyet konusunda mutlaka 16 yı mı bekliyor yoksa daha önce devlette öğrenen var mı ?
Ahh bu şubatt bndr şubatı bekliyorum ama 12 şubat nedn kaç haftalık olcaksın o zmn geç deilmi?En son 16 haftalik iken gitmistim. Doktorum %51 erkek demisti. Ama kesin bi sey demediBi sonraki randevumuzu şubatin 12 ne verdi. O gune kadar ogrenebilirsem soylerim size
12 subata çok var ama işimden musait oldugum bi gun devlet hastanesine gider ogrenirim inş
Ayy sorma annem örme işini yıllar önce bitirdi sadce cinsiyete göre düğme takcakmışş kayınvalidemde her gittiğimde başka bişey örüyor bi mavi bi pembe dün akşam converse şeklinde mavi patik örmüş bağcıklarını takıyoduAnnem ve kayinvalidem biri hem kiz hem erkek yelekleri oruyor. Biri unisex ormeye calisiyor, az bekleyin diyorum catir catir oruyorlar yahu. Ben de muslin bezi alicam onda bile kiz desenleri ve unisex desenleri bir arada satiliyor. Paket 2 tane icinde.onu da alamiyorum![]()
Bnce senin bebeğin düğünden önce gelicek cnm içime öyle doğdu..15 Haziran olsa keşke işte. Bizimkilerin kafasında Temmuz sonuna kadar düğün olabilir fikri var şu anda.. Bakalım artık kısmet.
Hadi baklm inşallah öğrenirsin...Cnm benimki göstermedi kendini pazartesi kontrolüm var biraz çikolata yiyip gidecem belki gösterir:)
Kesin olmadığı için yazmıyorum cnm unutmuşum erkek olma ihtimali olduğunu malum çok kalabalığızzhahay :)demistim sana ben onceden cnm 3 dr erkek dedi ama 19. haftada detaylida kesin soyleriz dediler onu bekliyorum ama buyuk ihtimal erkek yani patlat sen ordan bir ogluss :)

bugunde gittim kiz benimki gecen yazmistim ama@Karpatya0180 @Nezos92Kaydasay77 @NARGIZA_DOVLET @cigdemmm26
Urmicca @turuncutosbaa @Balonum @fatma_sibel @Whiteandblue
Huuu huuu sayfnın başını çekenlerrr bebişerimizin abileri ablaları henüz belli deillermiiii nerdeler acbaa nie gizleniyorlarr![]()
canım takipteyim ama akış çok hızlı hepsini okuyamıorum malesef@Karpatya0180 @Nezos92Kaydasay77 @NARGIZA_DOVLET @cigdemmm26
Urmicca @turuncutosbaa @Balonum @fatma_sibel @Whiteandblue
Huuu huuu sayfnın başını çekenlerrr bebişerimizin abileri ablaları henüz belli deillermiiii nerdeler acbaa nie gizleniyorlarr![]()

11de kiz dedi bugunde gittim kiz canimBurda banada yer varmı acaba ben hamile olduğmu yeni öğrendi temmuz anesıyım ama ağustosda olabilir ama şimdilik temmuz gözüküyor.
Cınsıyetını 13 hafta tamam olmamış öğrenmiş ve daha sonra gitığınde yanılış olan varmı?
benimkiler de aynı oruolar ya hatta kız yeleği örmüş yenice babannemAnnem ve kayinvalidem biri hem kiz hem erkek yelekleri oruyor. Biri unisex ormeye calisiyor, az bekleyin diyorum catir catir oruyorlar yahu. Ben de muslin bezi alicam onda bile kiz desenleri ve unisex desenleri bir arada satiliyor. Paket 2 tane icinde.onu da alamiyorum![]()
Merhaba hoş geldiniz :) Nasıl fark etmediniz hamile olduğunuzu onu merak ettim :)Burda banada yer varmı acaba ben hamile olduğmu yeni öğrendi temmuz anesıyım ama ağustosda olabilir ama şimdilik temmuz gözüküyor.
Cınsıyetını 13 hafta tamam olmamış öğrenmiş ve daha sonra gitığınde yanılış olan varmı?
2li taramada devletteki diktorum kiz dedi ozelede gittim kiz bugun 3tarama icin gittim devletteki yine kiz dedi soyluyoirlarselam kızlar bende kontrole gidicem yarın 14+1 oluyor devlet hastanesi cinsiyet konusunda mutlaka 16 yı mı bekliyor yoksa daha önce devlette öğrenen var mı ?
Canım uçakla git istanbuldan Bursa arası 1,5 saat ama o haftalarda uçağa alırlarmı bilmiyorum 6 saat te bişi olmaz canım molayla gidersiniz bence sorun olmazKızlar merhaba,
Daha çok zaman var ama huzursuz olduğum bir konu var. Bu yaz kardeşim evlenecek ve düğünü Haziran'da bayram sonrası veya Temmuzda yapmayı düşünüyor. Ben Ankara'da yaşıyorum dolayısıyla doktor vs hep burada, düğünse memlekette Bursa'da. Bayram bitişi 35. haftada olacağım, yani kardeşimin düğün düşündüğü tarih aralığında 35-40. haftalar oluyor benim. O dönemde 6 saat arabayla yolculuk , artı oradaki kargaşanın içinde olacak olmak beni ürkütüyor. Deneyimlerinize dayanarak ne kadar zor veya riskli olur fikir belirtebilirseniz çok mutlu olurum.
Tek isim olmuyor mu asel ile miray çok güzel eğer Elif illa olacaksa Elif asel daha uyumlu geldi kulağıma sanki yada miray ElifKızlar ya
Elif Mina
Elif Asel
Elif Sare
Elif Zümra
Elif Miray
sizce hangisi daha güzel ??
elif sare benceKızlar ya
Elif Mina
Elif Asel
Elif Sare
Elif Zümra
Elif Miray
ya çocukluğumdan beri kızım olursa Elif olucak derdim o yüzden Elifi mutlaka koymak istiyorum... yanına da bir isim istiyorum abilerimizin hep çift isim kızım da mahrum kalmasın istedimTek isim olmuyor mu asel ile miray çok güzel eğer Elif illa olacaksa Elif asel daha uyumlu geldi kulağıma sanki yada miray Elif
ZümraKızlar ya
Elif Mina
Elif Asel
Elif Sare
Elif Zümra
Elif Miray