- 3 Ocak 2018
- 20
- 10
- 3
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.861
Cihaza kaldiysak ogrenemiycez yani taş devrine aitCihaz iyiyse soyler goremezse soylemez benimle ayni gundesiniz ben de yarin 14+1 olcam benim dr um 12 de tahmin yaptı 16 da netlestirecek .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cihaza kaldiysak ogrenemiycez yani taş devrine aitCihaz iyiyse soyler goremezse soylemez benimle ayni gundesiniz ben de yarin 14+1 olcam benim dr um 12 de tahmin yaptı 16 da netlestirecek .
Ayy hadi insallah2li taramada devletteki diktorum kiz dedi ozelede gittim kiz bugun 3tarama icin gittim devletteki yine kiz dedi soyluyoirlar
Erkeğe benzıyor benceCinsiyet tahmini yapabilir misiniz 13 haftalıkken doktor kıza benzetti sizce
Canim ben pek arapca/farsca isimleri sevmiyorum ama eminim senin icinden gecen elini karnina koydugunda hissettigin bir isim vardirKızlar ya
Elif Mina
Elif Asel
Elif Sare
Elif Zümra
Elif Miray
sizce hangisi daha güzel ??
İnşallah bi çözüm bulunur, ertelerler falan, yoksa hakikaten zorCanım 9 aylık hamileyken 6 saat yol gidebileceğini sanmıyorum. Yani zorlar seni ve ya orda sancı tutarsa doğum yaparsan?
Ahh bu şubatt bndr şubatı bekliyorum ama 12 şubat nedn kaç haftalık olcaksın o zmn geç deilmi?
Ayy sorma annem örme işini yıllar önce bitirdi sadce cinsiyete göre düğme takcakmışş kayınvalidemde her gittiğimde başka bişey örüyor bi mavi bi pembe dün akşam converse şeklinde mavi patik örmüş bağcıklarını takıyodueşimde o nasl bişey güzel ama ya kızsa dedi kızda giyer bunu dio :))
Bnce senin bebeğin düğünden önce gelicek cnm içime öyle doğdu..
Vakitli sağlıklı olsun da inşallah canım
Hadi baklm inşallah öğrenirsin...
Kesin olmadığı için yazmıyorum cnm unutmuşum erkek olma ihtimali olduğunu malum çok kalabalığızz![]()
Canım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorumCanım uçakla git istanbuldan Bursa arası 1,5 saat ama o haftalarda uçağa alırlarmı bilmiyorum 6 saat te bişi olmaz canım molayla gidersiniz bence sorun olmaz
Ben en iyisi şartımı koyayım 37 den önce yapın düğün diye :)cok sorun olmaz 35.hafta da 37 ve sonrası her an hersey olabilir yormazsın zaten kendini süslenip gidersin sadece:)
Özele yazmadıysan gözden kaçmıştır özele yazdıysan da kesin dememişindir yoksa atlamambugunde gittim kiz benimki gecen yazmistim ama
Cinsiyet belli olunca yaz lütfencanım takipteyim ama akış çok hızlı hepsini okuyamıorum malesefdikkatımı çeken konulara yazıyorum arada :) sürekli uyku ve bulantıdan tlfna da bakamuyorum açıkcası
![]()
Haklisin düğün zamani gerginlikler olabiliyor hem dunurler arasi hem aile ici.Cok dikkat etmelisin .Erteleme imkanlari yok mu ?Canım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum
Bende de oyle oluyor normaldir herhalde .Yani insallah .Kızlar yaa ben 2 saatte 1 acıkıyorum. İçim öyle geçiyorki bayılacak gibi oluyorum. Normal mi bu?
Bende de oyle oluyor normaldir herhalde .Yani insallah .
Ayyy valla anlamıyorum bu insanları bana da baştan yapmaya çalıştılar ama tavrımı koydum okadar zahmetini ben çekeyim ben taşıyım karnımda sonra yok dede ismi yok bu isim şu isim bizim eserimiz biz karar vericez dedim eşime oda zaten niyetli değildi kendimiz karar verdikEsime annem de annem babam da babam dedigi icin ilk isimler onlarin olcak ve cocuga hic uygun olmayan isimler .Ben de 2.isim koycam![]()
Sanmıyorum canım bişey olmaz zaten sana bişey yaptırmazlar sen gidersin az oynayıp gelirsin aklına kötü şey getirme olumsuz şeyleri çağırmaCanım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum
Teşekkür ederim bi de su doktorlar erkenden tahminde bulunmasalar çok daha iyi olacakErkeğe benzıyor bence
Daha çok detaylı konuşamadım. Belki Ağustosa razı ederim. gerginlik de kesin olur, annemle babam yeni boşandı, damadın ailesi de problem tipler. O yüzden bol macera bekliyorumHaklisin düğün zamani gerginlikler olabiliyor hem dunurler arasi hem aile ici.Cok dikkat etmelisin .Erteleme imkanlari yok mu ?