• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kasık ağrım olduğu için Dr parol vermişti ama evde minoset var mı diye de sormuştu şu an annemdeyim minoset varmış normalde parol u da almiyordum idare ediyodum ama şimdi kalça ağrısı dayanilacak gibi değil int alınabilir diyordu içtim bende :110:
Dr önerdiyse tamam :) hemen geçirsin inşallah

Kasık ağrım olduğu için Dr parol vermişti ama evde minoset var mı diye de sormuştu şu an annemdeyim minoset varmış normalde parol u da almiyordum idare ediyodum ama şimdi kalça ağrısı dayanilacak gibi değil int alınabilir diyordu içtim bende :110:
Geçen hafta baş ağrım şiddetliydi doktorum bana günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demişti bende o kadar olmasa da kullandım yani rahat ol bu ilaç hamilelikte kullanılan bir ilaç.

Yumurtayı aslında çok severim ama her gün aynı şekilde yemekten sıkıldım. Kahvaltıda hap gibi ilk onu yiyip aradan çıkartıyorum resmen. Burada yazmıyım canınız çekmesin ama şu hamilelik geçsin ilk iş daha farklı şekilde pişirmek olacak yumurtayı :)

Normalde kırmızı çok az yerim, anca köfte falan. İzmirliyim daha çok zeytinyağlı yemek ve balık alışkanlığımız var. Ben aynı zamanda akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve kan değerlerim çok düşük ama bu benim normalim. Ne yazık ki kan yada demir hapı alamıyorum. Böbreklerim ve karaciğerime yüklenilmemesi için dayanabildiğimiz kadar dayanalım dedi doktor. O yüzden her hafta yarım kilo - 1 kilo arası kırmızı et tüketmem gerekiyormuş. Eti seven bayram eder ama ben zorlanıyorum biraz. Bu bahaneyle hayatımda ilk defa 36 yaşında parça et, etli yemek falan yemeye başladım. Eşim Ankaralı zavallı 10 senedir benim yüzümden ete hasretti bu iş en çok onun işine yaradı :)
Yumurta konusu sadece bende işkence sanıyordum. Bende tam tersine et yemekten nerdesyse gut olacaktım ama şimdi görmeye tahammülüm yok. 10 yıl sonra ilk defa sebze yemekleri pişirir yer oldum. Hatta çoğu zaman ne sebze yemeği yapsam diye zorlanıyorum çünkü bilmiyorum. Ama sanki yıllardır sebze dışında birşey yememişim gibide yiyorum iştahla.

Hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ben malesef temmuz annesi olamayacağım :KK43: bebeğimde ileri düzeyde ödem var ve malesef tedaviside yok çok araştırdık erken haftada yakalandık doktorlar aldırmam gerektiğini soyledi her gün odemi artıyo bense kalbi atigi icin kıyamiyorum cok caresizim korkuyorum

oylesine gttigim pimpirikli anne modumda kontrolden geldik cok sukur pasam iyi :) bagdas kurmus aga gbi oturuyormus :) devlet hastanesinin en buyuk kotulugu berbat bir ultrason fotografi ve bana gosterilmeyen bebek :KK43:
Ayyyy burda fotoğraf bile vermiyorlar devlette :olamaz: ama doktor ekranı kendisi çevirip gösteriyor sağolsun. ehh buna şükür diyorum bende. :110:

Buda benimki yuzunu donmua bizee ayyyy bir uzayli daha

Eklentiler

• IMG_20180125_163616.webp
    IMG_20180125_163616.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
Selam kızlaaar
Bebişin hareketini hissedenler kasıkta mı göbekte mi hissediyorsunuz benim birkaç gündür tam göbek deliğimin yanında seğirme gibi birşey oluyor ama emin olamadim ikinci hamileliğim ama heyecandan ilk gibi geliyor sanki herşeyi unutmuşum:KK48:

Hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ben malesef temmuz annesi olamayacağım :KK43: bebeğimde ileri düzeyde ödem var ve malesef tedaviside yok çok araştırdık erken haftada yakalandık doktorlar aldırmam gerektiğini soyledi her gün odemi artıyo bense kalbi atigi icin kıyamiyorum cok caresizim korkuyorum
Allah yardimcin olsun canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm benimde 4 buçuk aylık sonlanmisti

Bir de burdaki hamilelik takvimi sanki bir hafta ileriyi gösteriyor sizde de öyle mi

Back
X