- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.221
Kızlar bakın bakalım bizim bebiş 13+2
Allah bağışlasın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bakın bakalım bizim bebiş 13+2
Eskişehir acibademde. Fakültede ücretsiz yapılıyor dedi dr ama onun da prof olmasını istersen sanırım 240 a gelecek. O durumda hiç ugrasmam acibademde yaptırırım. Bir de daha da ucuza yapan radyologlar var. Cok karisigim ya. Ankarada daha çok seçenek var aslında ama en iyisi olsun istersen öyle tabiiBenim arkadaş ali ergün’e yaptırdı, normal fiyatı 750, liv hastanesi ile anlaşmalı 475’e yaptırdı. Bana o yüzden 350 iyi geldi ama kimin yaptığı önemli. Ankara acıbademmi peki, Eskişehir acıbademmi?
Para her kapıyı açıyor canımay aman vermesinler cnm gosyermeleri daha iyi valla tenezul edip ekran cevrmedi bizimkim ozelin gozunu seveyim

Spinalde iğneyi bele yapıp çıkarıyorlar. Etkisi kısa olması lazım. Epiduralde ise iğne ile giriş yapıp oraya plastik gibi bir aparat takıyorlar ucunada ağrı için bir cihaz. O cihazın düğmesine bastıkça ağrı kesici salgılanıyor. Epidural aparat 1-2 gün kalıyor ve sen rahat ediyorsun.Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bir sorum olacaktı daha önce sezeryan ile doğum yapmış annelere spinal sezeryanla epidural sezeryan arasında ne fark var? Bu aralar doğuma taktım kafayı da :)
Sıkıntın olmasa da koruyucu amaçla vermiştir canım. Sen önlemini al ilacı kullan benceEvet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette
Bana 3. Ay bitince progesteronu bırakabilirdin demişti bende sormadan bıraktım. Doktorumu değişeceğim zaten çünkü tüp bebekçi ve gebelik takibinde biraz rahat.Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.
SiZe kan sulandırıcıyı neden başlamışlardı benim doktorum bana öyle bir ilaçta hiç başlamadıdaHiç sorma o kan sulandırıcıyı artık hergün olmaktan bıktım dedim sana iğne için rapor yazdım dedi 40 kutu yazdım dedi sanki dalga geçer gibi vallaher doktor farklı gerçekten ama son aylarda başlatır bencede.
Ben 12. haftada jeli bırakıp iğneye geçtim ve sonuna kadar iğneye devam edeceğim sanırım. Ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama aynı zamanda da perinatolog olduğu için rahatım herhangi bir hastaneye bağlı değil zaten özel kliniğindeyim.Bana 3. Ay bitince progesteronu bırakabilirdin demişti bende sormadan bıraktım. Doktorumu değişeceğim zaten çünkü tüp bebekçi ve gebelik takibinde biraz rahat.
Kesinlikle. Ne bebeklerimi görebildim nede ultrason kağıdı alabildim. Çok görmüyorum insanlar ellerini silmeye peçete bulamıyor hastanenin maddi yetersizliğinden dolayı ama bizde kaç kere anne oluyoruzki. Ekonomik gücü olmayan yada özel hastane bulunmayan yerlerde yaşayan annelerimiz bebişlerinin resmini alamaması gerçekten kötü. Bana doktorum; sadece problem varsa çıktı veriyorum dedi. Eşimide bir aydır bebeğimizi görmeyi bekliyoruz dediğim halde içeri almadıoylesine gttigim pimpirikli anne modumda kontrolden geldik cok sukur pasam iyi :) bagdas kurmus aga gbi oturuyormus :) devlet hastanesinin en buyuk kotulugu berbat bir ultrason fotografi ve bana gosterilmeyen bebek![]()
Tüp bebek transferi olduğum günden beri her gün kan sulandırıcı yapıyorum, yaş sınırından veriyorlarmış tüp bebeklerde diye anladım ama yanlış olmasın ben öyle biliyorum. 36 yaşındayım ileri yaşta pıhtılaşma daha sık görülüyormuş.SiZe kan sulandırıcıyı neden başlamışlardı benim doktorum bana öyle bir ilaçta hiç başlamadıda
Bana şimdilik vajinal yapılmadı ama sanırım kısalma olup olmadığı karından anlaşılıyor sadece bana her defasında rahim ağzın kapalı diyor bende kurcalamıyorum o işten çok korkuyorum çünkü aksi takdirde dikiş atmamız gerekebillir demişti. Ben yinede her kontrole vajinal bakar ihtimali ile gidiyorum bir süredir, bizimki ikiz malum, ikiz anneleri sayfasında açılma görüldüğünde vajinal de bakılıyor demişlerdi.
Eskişehir acibademde. Fakültede ücretsiz yapılıyor dedi dr ama onun da prof olmasını istersen sanırım 240 a gelecek. O durumda hiç ugrasmam acibademde yaptırırım. Bir de daha da ucuza yapan radyologlar var. Cok karisigim ya. Ankarada daha çok seçenek var aslında ama en iyisi olsun istersen öyle tabii
Farklı doktorla birden mi gidiyorsun birde kaç haftada bir çağırıyorlar yani ben başka doktora hiç gitmedim ama zaten en çok 2 haftaya uzuyor kontrollerim. Hangi hastaneye gidiyorsun peki?Canım ben ikiz anneleri başlığını okuyordum psikolojim bozuldu kabus gördüm rüyamda okumayı bıraktım. Riskler çok fazlaydı. Bana ondanda bahsetmediler, iki ayrı 8. Haftada kendi doktoruma gittim 12. Haftada ayrıntılı usg için devlet ve özelde 2 ayrı doktora gittim. Bu pazartesi devlette kontrolüm var bende sorqyım bakayım.
Kötü şeyler düşünme hiç çok güzel giden gebeliklerde var ben orayıda takip ediyorum, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Canım ben ikiz anneleri başlığını okuyordum psikolojim bozuldu kabus gördüm rüyamda okumayı bıraktım. Riskler çok fazlaydı. Bana ondanda bahsetmediler, iki ayrı 8. Haftada kendi doktoruma gittim 12. Haftada ayrıntılı usg için devlet ve özelde 2 ayrı doktora gittim. Bu pazartesi devlette kontrolüm var bende sorqyım bakayım.
eğer sağlık açısından her şey yolundaysa cinsiyetini de öğreneceğim inşallah yarın , 2 heyecan karışmış bir birine Realmomy canım erkek olsun değişmesin boşver, bizimkilere arkadaş olur :)
Ay yavruummm, çok tatlı maşallah![]()
Kızlar oğluşum 250 Gr olmuş. Artık kesin erkek olduğu. Ayrıntılı ultrasona 350 TL dediler
Koç üniversitesine gidiyordum. Aynı zamanda etfalede gidiyorum. Koç üniversitesindeki doktorum ayda 1 çağırıyor paslaşarak devlettende randevu alıyorum. Böylece 15 günde 1 kontrole gitmiş oluyorum. Şimdi şişli taraflarında sgk geçerli perinatolog bakıyorum. Özelde ayrıntılı 1. Trimester taramayı 473 tl gibi birşey ödedim. Şimdi 20. Haftadaki ayrıntılı tarama için 500 küsür istediler.Farklı doktorla birden mi gidiyorsun birde kaç haftada bir çağırıyorlar yani ben başka doktora hiç gitmedim ama zaten en çok 2 haftaya uzuyor kontrollerim. Hangi hastaneye gidiyorsun peki?
Şaka gibi. Şehir farkından dolayımı bu fiyat farkları. 350 çok çok iyi fiyat burda memorial 1040 lira demişti bana :) sigortam gebelikteki özel testleri kapsamıyomuş. İkili test içinde 850 lira ödemiştik. 250 liraya yaptıranı duydum daha sonra başka hastanelerde başka şehirlerde.Eskişehir acibademde. Fakültede ücretsiz yapılıyor dedi dr ama onun da prof olmasını istersen sanırım 240 a gelecek. O durumda hiç ugrasmam acibademde yaptırırım. Bir de daha da ucuza yapan radyologlar var. Cok karisigim ya. Ankarada daha çok seçenek var aslında ama en iyisi olsun istersen öyle tabii