- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalm ne dicek 16daBana 12 de erkek gibi dedi 16 yi bekliyorum heyecanla .Cunku hareketlerden dolayi karisabilir kiz da olabilir dedi acik kapi bıraktı. Su an bekliyorum .

Gönlüm kızdan yana ama sağlıklı sıhatli dogsunda hayırlı evlat olsunda farketmez eksik dua etmiş olmak istemem:)
Ben her zaman ne iki oğlan ne de iki kız olmasın dedim her iki cinsiyetten de olsun isterdim şimdi bir kızım var bir de oğlum olsun isterim , ama oğlum olmuş olsaydı o zaman da kız isterdim :) ama bu ikinci istek ilk isteğim sağlıklı olması tabiki de her anne gibiGönlüm kızdan yana ama sağlıklı sıhatli dogsunda hayırlı evlat olsunda farketmez eksik dua etmiş olmak istemem:)
Gönlümüze göre sağlıklı sıhatli bebeklerimiz olur inşallah diyelimBen her zaman ne iki oğlan ne de iki kız olmasın dedim her iki cinsiyetten de olsun isterdim şimdi bir kızım var bir de oğlum olsun isterim , ama oğlum olmuş olsaydı o zaman da kız isterdim :) ama bu ikinci istek ilk isteğim sağlıklı olması tabiki de her anne gibi
Canım hamileyken rüyada görülen cinsiyet olurmuş. Ben erkek görmüştüm hemen uyanıp rüya tabirine baktım oğlu olduğunu görenin kızı olur diyodu. Ama öyle değilmiş hamilenin gördüğü cinsiyet rüyası doğru çıkarmışAyyy dimi rüyalarımda hep kız görüyorum bazı rüyalarımın anlamları hep kıza işaret ediyo psikolojik olabilir ama 2. Oğlumu kız istemiştim ama hep rüyalarım erkek bebek yada erkek bebeğe işaret eden rüyalar görürdüm bakalım kısmetimizde kız çocuğu da varmı
Evet benimde öyle plesanta previa dedi normal doğumu engelliyor. Ama benim önceki gebeliğimdede plesenta öndeydi 20. Gebelik haftasına kadar değişebiliyor. Değilmiştide.Merhaba nasılsınız kızlar doktor plasenta aşağıda dedi rahim ağzına az yakın böyle gider dikkat et fazla iş yapma yorulma dedi böyle olan var mı
Sen rahat ol canimm olur dua ediorum sana vallaBuradaki çoğu arkadaşım kızım olacağına inanıyor keşke bende inanabilsem ah ah sağolasın canım kendimi çok kaptırdım kıza eğer doktor erkek derse ağlamaktan korkuyorum rabbimin gücüne giderde bebeğime bişi olursa diye korkuyorum ama rabbim içimi biliyo ya ondan gelen başım üstüne ama çok ağlarım zaten hormonlarım tavan yapmış durumda hayırlısı baklalım
Benimde sezaryen sorun yok onda ama yorma dedi iki çocukla zor nasıl yapıcam bakalimEvet benimde öyle plesanta previa dedi normal doğumu engelliyor. Ama benim önceki gebeliğimdede plesenta öndeydi 20. Gebelik haftasına kadar değişebiliyor. Değilmiştide.
Allah analı babalı büyütsün inşallahİyi akşamlar herkese. Bugün ben de öğrendim cinsiyeti ikinci kızım oluyor. Çok şükür merak bitti. @ayprensesii listeye ekleyebilirsin.
canim aynisi bana oldu 12 haftada erkek dedi bir doktor. 15+4 te kiz dedi bugun yine dayanamadim 16+2 devlete gittim erkege benziyo dedi :) esimle kafamiz allak bullak oldu. ben detayli ultrasonu bekliyorumKızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum![]()
canim aynisi bana oldu 12 haftada erkek dedi bir doktor. 15+4 te kiz dedi bugun yine dayanamadim 16+2 devlete gittim erkege benziyo dedi :) esimle kafamiz allak bullak oldu. ben detayli ultrasonu bekliyorum
Canım kaç kilo aldın. Online liste veren takip eden diyetisyenler var. Arkadaşım ilk 20. Haftaya kadar 12 kilo alınca bu yolu şeçmişti 15 kiloyla tamamladı şimdi devam ediyor diyete.ve hiç acıkmadığını söylüyordu
benimde işim masa başı hava güzelken öğlen turluyordum bi şimdi ofis içinde 2 saatte bir dolaşmaya çalışıyorum ama cok iş göreceğini sanmıyorum iştahda acıldı valla vay halime ilkinde 20 kilo almıştım bunu o kadar alamam kilolu hamile kaldım zaten![]()
ben 4 kere ruyamda kiz gordum ama erkek cikti ultrasonda. Ruyalar cok kişisel, bilicalti vs de olabilir.Canım hamileyken rüyada görülen cinsiyet olurmuş. Ben erkek görmüştüm hemen uyanıp rüya tabirine baktım oğlu olduğunu görenin kızı olur diyodu. Ama öyle değilmiş hamilenin gördüğü cinsiyet rüyası doğru çıkarmış
benim doktorum da asi olma dedi. Aile hekimimle de aramiz iyi, umarim israr etmez ya da bozuk atmaz.Sağlık odağındaki hemşire 20. Hafta demişti ama benim doktorum izin vermedi tetanoz aşısına.
Neden istemiyorlar kibenim doktorum da asi olma dedi. Aile hekimimle de aramiz iyi, umarim israr etmez ya da bozuk atmaz.