- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.801
Daha alamadım canım. Dün aradım en geç pazartesi alırsınız dediler.Selam, konuyu takip edemedim bir süredir. Sonuç aldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha alamadım canım. Dün aradım en geç pazartesi alırsınız dediler.Selam, konuyu takip edemedim bir süredir. Sonuç aldınız mı?
Gunaydingunaydin hanimlarr
özel sigorta var bende yoksa özel hastane başa cıkılmaz valla bi de tanıdık var ondan orayı tercih ettimBende Acıbadem'de oturuyorum yakın sayılırız hatta tüp bebek transferim Ataşehir Memorialde yapıldı ama benim kendi doktorum yapmıştı. Normal muayene fiyatları çok fazla diye duymuştum özel sigortan varsa sorun olmaz ama bilgi aldın mı hiç?
Hah benim dr un yaptığı aciklama bu kizlarda çıkıntı olabilir sonradan kaybolur bu yaniltici dedi .O yuzden erkek gibi ama %50 dediBana sonradan gittiğim 2 dr 13 de erkek ama 16 da netleştir kesin diyemem dedi çünkü kizlarda klitoris böyle olup sonra geri çekiliyor dedi oyuzden net 16.haftada söyleriz dedi son gittiğim 2 dr
ay evet sırt üstü yatınca daha net oluyor o his maşallahKızlar karnımda nabız atması gibi bişeyler oluyo bebeğim olabilirmi?
Kızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.
Kendiliğinden geçme ihtimali varmıymış peki inşallah enfeksiyon kapmaz canım geçmiş olsun.Kızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.
Canim insallah bunlara gerek kalmaz Rabbim sifa versin
Kendiliğinden geçme ihtimali varmıymış peki inşallah enfeksiyon kapmaz canım geçmiş olsun.
3 gun mu çok değil mi cnm ?Çok mantıklı.sezeryende hastanede 3 gün kalınıyor normal Doğumda bir gün gece yaparsan doğumu sıkıntı yoksa sabah çıkarıyorlar.3 gün boyunc 4 tane kıyafet bulundurmam gerek iç dış zıbın bir takım 3 tane de tulum yeter 1 kaç günde bile kıyafetleri farkediyor çok işginçtirki
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)Kızlar gunaydın benimde bugun kontrolum var.dua edin hersey yolunda olsun cinsiyetine erkek demişti önceden bakalım bugun ne dicek.benim ilk bebeğim oyuzden cokda farketmez benim için ama en azından biraz alısveriş yaparızinşallah güzel haberler veririm sizei.cok heyecanlıyım.
canim dun yakinim ablasina 7 aya kadar kiz dendigini herseyi hazirladiklarini 7 aydan sonra erkek dendigini soyledi.bende karar verdim hem sagligi acisindan hemde emin olmak adina 7 aydan sonra alisveris yapicamAy ne guzel canim banada 13 de erkek dedi benzio filanda demedi yani simdi burda kafam karisio doktoruma degismez demi dedim yok dedi ayyy bilemiorum ya kafam karişti![]()
her kesde farklidir canim, his edersinbu gunlerde kipir kipir olacak icin in2allahİlk hamileliğim canım. Acaba erkek daha geç mi hissediliyor öyle bişey okumuştum bi yerde doğru mudur acaba? Yatarken filan mı hissedilir peki?yürürken otururken hissediliyor mu??
hayirli cumalar.)))Günaydn kızlar hayırlı cumalar
Kist için mi yaptırman gerekiyormuş anlamadım başka bir şey için mi?Çok teşekkürler, sormadım ama geçmiyor galiba.
Doktor enfekte olursa ağrıdan duramazsın o zaman anlarsın enfekte olduğunu dedi, kendini belli ediyormuş.
Birde keşke nifty yaptırsaydın en azından emin olur kendini hazırlardın dedi.
Alisveris deilde canim doktir kesin degismez dedigi icin millete soledik deismesinden korkuorum acikcasi doktor gordum ole bi ihtimal yok dedi ama bilmiorum kicanim dun yakinim ablasina 7 aya kadar kiz dendigini herseyi hazirladiklarini 7 aydan sonra erkek dendigini soyledi.bende karar verdim hem sagligi acisindan hemde emin olmak adina 7 aydan sonra alisveris yapicam
kizlar iyi gunler. ikiňci kizim geliyor.))))