• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün oğluşla 4. Günümüz. Emzirirken serinlesin diye altındaki patikli altı çıkarayım dedim dikkatlice çıkardım sonra bi baktım göbek yok:KK57: ben yaptım çıkartırken zorla kopardım sandım bağırmışım anneme. hepsinin bir koşuşu var ben ağlıyorum ben yaptım diye falan annem baktı dedi kendi düşmüş kurumuş dedi ne bağırıyorsun delirdin diyor. Bu kadar erken göbeği düşen var mı bebeğinin?
Aynı zamanda doğum yaptik bizimde eli kulağında sanki bugün yarın düşecek gibi duruyor endişe etme bence kan vs olmadığı sürece sıkıntı değil bence

Kızlar hiç sütüm yok bebegim beslenemiyo ve sarilik. Çabuk gelmesi icin ne yapiyim. Eşime şimdi humana still tee nin çayını aldiriyorum. Başka etkili öneriniz varmi..
Yavrumu emziremeden küvezde birakip dönmek beni çok üzüyor :KK43:
Canim bi arkadas uyguladığı her seyi yazmis 5 aylik bebesi varmis seni o topikte etiketleyim oku olur mu?

Atladıklarım varsa kusura bakmayın çok birikmiş hızlı geçtim :) hayırlı olsun gözünüz aydın :)

Gazımda problem yok canım bugün daha iytm şükür
hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :)

Şükür bugün daha iyiyim yanık gibi sızlanma geçti şimdi meme yakalayamama derdiyle uğraşıyoruz elle sağım yapıp şırıngayla veriyordum şırıngaya alışınca ağzını küçücük açıyor ondan dolayıda zaten olmayan meme ucumu yakalayamıyor silikon meme ucu da cins bişey 1 tutturmak 2. Tutturamıyoruz elektrikli pompa almaya yolladım eşimi göğüslerim acıdı elle sıkıca diye. Meme ucu olmayanlar nasıl çıkarıyorsunuz :KK43:
Canım benimde meme ucu yok ebeler enjektörle çıkarttılar. Bende öyle yapıyorum evde sonra silikon ucu takıyorum o zaman rahat emiyor yavrum.

Sağol canım ama bebeğim hasta oldu mikrop kapmış karnimda bide sarılık başlangıcı olmuş dün akşam aldılar yanımdan Küvezde kalıyo. Sütumde yok ememedi de beni
Geçmiş olsun bi an önce düzelir inşallah, anneliğin hayırlı olsun güle güle büyütün
Doğurdum arkadaşlar ben de çok şükür.. notmal doğdu kızım ama neler çektim neler..

Analı babalı büyüsün, geçmiş olsun

Kızlar hiç sütüm yok bebegim beslenemiyo ve sarilik. Çabuk gelmesi icin ne yapiyim. Eşime şimdi humana still tee nin çayını aldiriyorum. Başka etkili öneriniz varmi..
Yavrumu emziremeden küvezde birakip dönmek beni çok üzüyor :KK43:
Sıcak duş kanalları açar, güle güle büyüt canım bebeğini. Sarılık da geçer inşallah bir an önce. Hastanede mama alıyordur sen de iyi uyku ve sıcak dış ile sütünü getirirsin canım, kolay gelsin

Kızlar bısey sorcam meme ucum kabuk baglamıstı 3.aydan beri mınık mınık arada dokuluor bu normal mi silverette nin gumus kapaklarını aldım onlarıda kullanıorum yumusuyor snra gene kuruyup aynı oluor normal mı bu

Evet var canim oda var, diyecekler muhalebi ye süt yapar yiyceksin gazı olucak, alerji, olcak biraz katı yada sıvı kaka yapıcak ishal oldu kabız oldu. sen muhalebi yedin o yüzden oldu suclusun diycekler (en azından bana) bir bakıcaksın su dişinda her şey gaz yapıyor suyu bile azalt diyecekler sonra nolucak sütün azalıcak bu seferde sır zayıflamak için yemedin bebeği düşünmedim şimdi sütün azalır tabi dediler.
Bu benim ilk lohusalığımın berbat tecrubeleri allah kimseye yaşatmasın.
Sırf bu ve cok daha fazlası yuzunden doğsun isdiyorum sonra yok ne kadar dürsa o kadar iyi.
cin işkencesinden daha buyuk işkence cekdirdiler bana.
Çok çekmişsin gerçekten canım bakalım benim nasıl olacak. Geçen gün kv ile kilo muhabbeti oldu bende veririm ozamana kadar kilo dedim aa yemiceksin sonra sütün olmayacak olmaz öyle şey dedi. Sinir oldum bende gereksiz şeyler yemicem heralde sağlıklı şeyler yicem dedim çocuğumu aç bırakcak değilim heralde önceliğim o olacak tabi dedim sustu umarım lohusa zamanında karışmaz yine

Kızlar bısey sorcam meme ucum kabuk baglamıstı 3.aydan beri mınık mınık arada dokuluor bu normal mi silverette nin gumus kapaklarını aldım onlarıda kullanıorum yumusuyor snra gene kuruyup aynı oluor normal mı bu
Benim emzirirken olmuştu canım ama yavaş yavaş kabukları kaldırdım süt çıkmıyordu yoksa. Şimdi iyi bakalım. Senin çok erken başlamış, doktoruna bi sorsana.

Evet var canim oda var, diyecekler muhalebi ye süt yapar yiyceksin gazı olucak, alerji, olcak biraz katı yada sıvı kaka yapıcak ishal oldu kabız oldu. sen muhalebi yedin o yüzden oldu suclusun diycekler (en azından bana) bir bakıcaksın su dişinda her şey gaz yapıyor suyu bile azalt diyecekler sonra nolucak sütün azalıcak bu seferde sır zayıflamak için yemedin bebeği düşünmedim şimdi sütün azalır tabi dediler.
Bu benim ilk lohusalığımın berbat tecrubeleri allah kimseye yaşatmasın.
Sırf bu ve cok daha fazlası yuzunden doğsun isdiyorum sonra yok ne kadar dürsa o kadar iyi.
cin işkencesinden daha buyuk işkence cekdirdiler bana.
Benim kayınvalidemde bunu yapmaya çalıştı onu yeme gaz yapar bunu yeme süt yapar diye konuştu 5 gün. Dinlemedim tabi ve sürekli didiştik.
Allah sana sabır versin canim bide siz birlikte yaşıyorsunuz.

Kızlar süt sağmak ne zormuş, 3 gündür her gün bir öğünlük sağıyorum iki büklüm oldum makina iyi sağsın diye.

Bebeğim yarım saat sagdığım sütü 5dkda bitiriyor ..tekrar sağım derken mama saati geliyor .ki fazla mama vermiyorum.. Çok yorucu gerçektenn

D dehaaa canım ben de ilk 3gün emzirdim hep. Ama çok ağladı oğlum. Açlıktanmış meğer. Sarılık 11 çıktı. Ertesi gün tekrar bakıldı 12,8e çıktı. Her saat emzir 3satte bir 30cc mama ver dedi doktor. 2gün sonra yine gittik 10a düşmüştü. Haftaya kadar devam dedi. Beni emiyor ama doymuyor hala aranıyor oğlum. Senin nasıl? Hemen tek göğsünü emip doyuyor ve uykuya dalıyor mu?
Benimkinin 15.2 cikmsti degeri telas yaptk dogum yaotgm hastanede 1 gece kaldk fototerapi verdiler sabahina 11 oldu ama birqz geri cikar die uyardilar bizide ertesi gunu 13 cikti bol bol emzir dedi doktor 1gun sonra tekrar 13 ckti. 2gun sonrasi tekrar gittik bidefa 3 cay kasigi kadar sekerli suda verdm ama hemsireye kadar ben verdm diyen oldu bende karsi olmama ragmen verdm neyse 10 cikti budefada. Ptesi tekrar baktrcaz. Sariliktan dolayi uyandiramiyodum ben bi turlu uyanmioduki emsin uyandirabildigm kadar uyandrdm sonra sagip sagip uyurkwn biberonla verdm. Benmki doysada doymasada aglamiodu 2gune kadar doyup doymadigini anlamadigm icin meme emme durumuna gore veriodum biberonla sutunu

Kızlar süt sağmak ne zormuş, 3 gündür her gün bir öğünlük sağıyorum iki büklüm oldum makina iyi sağsın diye.

Bebeğim yarım saat sagdığım sütü 5dkda bitiriyor ..tekrar sağım derken mama saati geliyor .ki fazla mama vermiyorum.. Çok yorucu gerçektenn
Aynennn canm benmde belim koptu bide biberon ve sagma aletini yikamaktan oldumm. Gerci artk sagmamaya basladm bugunden itibaren ama cok yorucuyduu

Benim emzirirken olmuştu canım ama yavaş yavaş kabukları kaldırdım süt çıkmıyordu yoksa. Şimdi iyi bakalım. Senin çok erken başlamış, doktoruna bi sorsana.
Kabukları nasıl kaldırdın tutup cektın mı bn elımle surttum dokulur belkı dıe de cok acıo degısık bsy ya

Kizlar ismi olanlar normal mi bekliyor sezeryanmi belirtirse ekleyecegim.
Sezeryan tarih belliyse onu da ekleyeyim istersenz.

1.(@serenity16 )
2. Afilim92 Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4. Removeben Removeben
5. @minaaaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @alcala
9. @Milana firuze
10. chatlax chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan