- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.321
Selam Kızlar yazamadım bir türlü. Geçen hafta bugün sezeryanla kavuştum ben de oğluma çok şükür. Normal beklerken sezeryana girmek sarstı beni başta ama bebeğim geldi ya, kucağıma alınca dikiş ağrılarımı unutuyordum. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu...
Şimdi, öyle duygusallık var ki.. herkesten kıskanıyorum onu. Sevmek için aldıklarında sanki bebeğimin bana ihtiyacı varmış, beni özlüyormuş gibi hissediyorum. Kokusunu her an içime çekesim var... çok şükür, çok... Allah hepimizin yavrusunu korusun güzel günlerde hayırlı evlatlar yetiştirelim.
Bu grup bana inanılmaz destek oldu ben çok aktif değildim ama arada yazmaya çalışacağım yine. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler...
Şimdi, öyle duygusallık var ki.. herkesten kıskanıyorum onu. Sevmek için aldıklarında sanki bebeğimin bana ihtiyacı varmış, beni özlüyormuş gibi hissediyorum. Kokusunu her an içime çekesim var... çok şükür, çok... Allah hepimizin yavrusunu korusun güzel günlerde hayırlı evlatlar yetiştirelim.
Bu grup bana inanılmaz destek oldu ben çok aktif değildim ama arada yazmaya çalışacağım yine. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler...
Kimsenin ne dediğni ne düşündüğnü önemseme cok iyi birde dr buldunmu onun sözünden cıkma her şeyi arayıp danışa bileceğin bir doç. Dr bul. Bende o bilmiş gicik akrabalar gibi oldum sanirim böyle
kısaca kendi bildiğin yoldan şaşma.
ağzına sağlık