- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #55.841
Sen ameliyat ekibini gördün mu ki daha once .Bence on yargili olma. O atmosferde hastayi rahatlatmaya calisiyorlar ters bir durum olmasin diye .Ben nefesim daraliyor dedigimde bir kez yapmışlar iyi misin diye sordular .Sonra nabzim yukselmis tekrar yapmışlar. Orda her sey kontrol altinda senin bir sey demene gerek yok .Senin nefes alman ,yuz ifaden ,nabzin her seyine bakiyorlar ne zaman gerekliyse o zaman yapiyorlar .Aci yok hissediyorsun hani ayağın uyusur da dokununca sana ait degilmis gibi olur ya ayni o sekilde .Bende bulantı yapmadı goz kararmasi bas donmesi yapti. Bulantiya da careleri var merak etme.Guzel haberlerini bekliyoruzSakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz da
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsan