- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #80.501
Bende geçen hafta carrefour ve joker indiriminde 3 kutu 4 no 1 kutu 5 no almıştım ama sabahtan beri halen alsam mı düşünüyorum, daha dün ebebek pamuk vs. siparişi verdim bugün kargo gelecek. Hiç bitmeyen bir alışveriş var hayatımızda.Gece 00.30 da aldığım 3 tane 4 no 156lık premium care’i 02.48 de kargoya veren e-bebek e alkışlar :)

bizim ikisinin tamamen iyileşmesi 1 ay sürdü neredeyse çok inatçı bu hastalık. Birde hazırlıklı ol. İlk bebek hastalandığında teyzem diğeride olcak bir süre sonra dedi ve dediği gibi oldu. Onun ikizleri 15 yaşında tecrübeli. Dediği gibi biri iyileşti diğeri hastalandı sonra o iyileşti diğeri gene hasta oldu. Anlayacağın zor çıktı evden hastalık ama bağışıklıkları güçleniyor diye avutuyosun kendini.
 bizim ikisinin tamamen iyileşmesi 1 ay sürdü neredeyse çok inatçı bu hastalık. Birde hazırlıklı ol. İlk bebek hastalandığında teyzem diğeride olcak bir süre sonra dedi ve dediği gibi oldu. Onun ikizleri 15 yaşında tecrübeli. Dediği gibi biri iyileşti diğeri hastalandı sonra o iyileşti diğeri gene hasta oldu. Anlayacağın zor çıktı evden hastalık ama bağışıklıkları güçleniyor diye avutuyosun kendini.

küçük ev çok zor hele iki bebekle daha zor.
küçük ev çok zor hele iki bebekle daha zor.