Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence
Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸

Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸
O da iyiymiş bizimki 6 taksit yaptı mağaza da direk görüp sonradan internetten alınca daha güvenilir geldi bi civilinkilere baktık onlarda çok pahalı geldi Elele markasını bende eşime dedim ama daha önce duymadığı için o da güvenemedi iyi ürünse neden olmasın düşünenler değerlendirsin artık biz erken davrandık 🤭

Benim ufaklık için Cinsiyet tahmini lütfen 2 doktor da yarım yamalak erkek dedi ben hala net inanıp favorilediklerimden en azindan bi kaç kıyafet alıp nefsimi köreltemedim eşim erkek kıyafeti aldı bile kargoda yarın gelir büyük ihtimal ama ben %100 bi cinsiyet duymadığım için ya kız olursa diyorum elim biseye gitmiyo 😅neye göre tahmin yapıyorsunuz bilmiyorum ama net anlayan vardır belki

Eklentiler

• 1000015549.webp
    1000015549.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 19
Şimdi gördüm ben 20 haftabın içindeyim 18. Haftanın sonunda öğrendim 😅 randevu zamnını bekleseydim hala bilmiyor olacaktın 😂 dayanamayıp baska hastaneye gittimde öğrebdim %100 erkek dedi ama bn hala şüphe ediyırum neden bilmiyorum oek güvenilir gelmedi erkek de istiyordum 2 kızım var bnm de hayurlı sağlıklı evladlar olsun hepsi önce sonra gönlümüze göre olsun 🥰
Maşallah sübhanallah. Darısı benim başıma. Benimde 3 kızım var.

Back
X