2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Gunaydinnn kizlarr eve ultrason cihazi alip her sabah bebislerimin kalp atisini kontrol edesim var hep icimde bir korku

Gunaydinnn kizlarr eve ultrason cihazi alip her sabah bebislerimin kalp atisini kontrol edesim var hep icimde bir korku
Dun aksam esime ayni seyi ben soyledim hepimiz ayni seyleri hissediyoruz demekki... bebislerimiz allah'a emanet...insallah biseyleri yoktur... biraz hareketlenince yavrular daha rahat olacak insallah

Kizlar 2li testle ilgili ne dusunuyorsunuz,ikiz gebeliklerde kan testi yanlis cikabiliyomus ama doktorum ultrason olcumleri mutlaka yaptir dedi.ózel hastanede biraz maliyetli,devlette yaptirayim diyorum.arastiran varmi

Kizlar 2li testle ilgili ne dusunuyorsunuz,ikiz gebeliklerde kan testi yanlis cikabiliyomus ama doktorum ultrason olcumleri mutlaka yaptir dedi.ózel hastanede biraz maliyetli,devlette yaptirayim diyorum.arastiran varmi
Ilk gebeligimide otlw bir test yspilip yapulmadigini haturlamiyum ama tetanos asisi yapulmisti 12. Haft

Ikili test yapılıyor canim ama ikiz olunca nasil etkiliyor bilmiyorum.. dr lar daha cok olcume bakıyorlar sanirim... bir sonraki kontrolumde bana da yapacak dr um

Ikili test yapılıyor canim ama ikiz olunca nasil etkiliyor bilmiyorum.. dr lar daha cok olcume bakıyorlar sanirim... bir sonraki kontrolumde bana da yapacak dr um
Bir sonraki kontrolde kac haftalik olacaksin,benim doktorum kendisi yapmiyor sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim

Bir sonraki kontrolde kac haftalik olacaksin,benim doktorum kendisi yapmiyor sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim
Canim bir sonrakinde 12+4 olacagim sanirim (gununden pek emin degilim hafta 12yi geçiyor) benim dr umun normal muayenehaneside var canim ben artik orada devam edecegim tup bebek merkeziyle bitti isim şükür.. bu konuda şanslıyım ayni dr la devam edeceğim

M morincii 12+6 oluyormuşum hesapladim simdi :)
Son adet tarihine goremi hesapliyorsun yoksa transfere goremi.benim ozeldeki doktorum sat a gore hesapliyordu ama devlet hastanesinde ikili test randevusu icin gittigimde transfere gore hesapladi arada 1 hafta oynuyor,devrelerim yandi valla

Son adet tarihine goremi hesapliyorsun yoksa transfere goremi.benim ozeldeki doktorum sat a gore hesapliyordu ama devlet hastanesinde ikili test randevusu icin gittigimde transfere gore hesapladi arada 1 hafta oynuyor,devrelerim yandi valla
Benim iki dr umda sata gore hesapliyor? Gerci benim ikisi arasinda da 2gun fark cikiyor o da cok etkilemiyor sanırım.. bence sata gore hesaplanmali çünkü normal gebeliklerde de oncesi sayilmiyor mu? Adet oldugun donem bile sayiliyor yani? Bence sacma transfere gore olmasi....

Haklisin canim saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza alana kadar bu karisikliklar devam edecek sanirim

Kizlar bugun farkli bir dr a gittim 2. Minnosum biraz kucuk diye ilgilenmiyorlar cok uzuluyorum ama eminim oda bebek olup kalbi atacak sizde yokmuydu biri kucuk biri buyuk kese olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…