7.hafta bitti kızlar, hâlâ ara ara adet sancısı gibi oluyor. Tecrübeli hamişler normalmidir bu durum? Çok şükür kanama lekelenme yok ama endişe ettim yinede
Gayet normal canım takılma böyle şeylere kan yoksa iyisindir. Rahim büyür sancı olur, geçer.

Anladım canım sağol. O zaman test sonucu çıkana kadar normal yolla olacak gebelikte de risk var.
Bugün kimyasal gebeliğin kanamasının 8.günü. hala kahverengi lekelenme oluyor. Bu kadar uzun sürmemesi lazımdı sanki.

Vücut normalden farklı bir durum ile karşılaştığında kanama normalde olduğu gibi olmaz genelde daha uzun sürebilir lekelenme çok olabilir kısa aralıkla yeniden kanama görülebilir bunlar normaldir. Risk her zaman var Rabbim nasıl ol derse öyle olur takmamak lazim.

Sağol canım, nasıl oldu bilmiyorum ama çok normal karşıladım. Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştim zamanı gelmedi diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı dua etmeye devam daha hiçbir şey bitmedi 5 aşılama 5.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda benimde biliyorsun. Asla pes etmemelisin olacak inşallah Rabbimin sınavı sabırla geçecek mükafatını alacaksın inşallah

Başka sorun olmasin da, lekelenmenin devam etmesi normalse sorun yok. Daha önce yaşadığım normal adet gibi sürmüştü. Her biri farklı olunca insan tedirgin oluyor.

Öyle tabi Rabbim ne derse öyle olacak. Bu adette tüp bebeğe basliycaktik ama bu çıktı vardır bunda da bir hayır

kızlar bende 50gr seker yuklemesi yaptırdım iki gün önce sinir 140 iken 149 çıktı maalesef 2 hafta abur cubur ve karbonhidrat diyeti yapacağım . 2 aydır her kahvaltıda simit yedigim icin sonuc bu oldu. hamis arkadaşlar simdiden düzeninizi kurun. azaltın şekeri hamur islerini kilom kontrollü olduğu halde
bayramdan sonra 100 gr tekrar yapılacak inşallah düşer

Geçmiş olsun canm inşallah normal seviyeye iner şekerin. Benim de kilom çok kontrollü. 58’le başlamıştım ilk 3 ay 3 kilo verdim sonra 3 kilo aldım şimdi yine 58 kiloyum. Ama şekerden korkuyorum açıkcası. Börek kurabiye ekmek makarna çok yiyorum. Doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi ama ben yaptıracağım mutlaka.

Geçmiş olsun canım un pirinç meyve bunlarda şekeri yükseltiyor çok dikkatli davranmıyoruz hele ki undan uzak durmak bizim gibi bir millet için çok zor. Rabbim şifa versin inşallah diyet ise yarar yükleme normal çıkar.

İyi geceler kızlar bugün adet oldum pazartesi günü kısmetse 4.tüp bebek tedavisine başlıyoruz yeni başlayan var mı aranızda inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Canım tedavin hayırlı olsun ben opu oldum ama transferi bekliyorum 1 yada 2 ay inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun

Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da ilk tedavinde rabbim nasip etsin
Transfer sonrası süreçte neler yaptın mesela çok yattın mı ?

Teşekkür ederim.
Sürekli yatmadım saat başı kalkıp yavaş yavaş yürüdüm, onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Biz birşeyleri yanlış yaptık diye tutmama durumu olmuyor, başka etkenler oluyor.

Olmadı kızlar, sonuç negatif

Bu negatifi okumak canımı çok yakıyor eminim üzgünsün kaçıncı denemen bilmiyorum ama pes etme canım sağlığın maddiyat el verdiği sürece rabbim inşallah sanada nasip edecek

İnşallah canım, ben inanıyorum çok çok iyi bir anne baba olacağınıza..

Sağol arkadaşım bu kadar emek veren herkes iyi anne baba olur bence, sen de çok iyi bir anne olacaksın eminim. Umarım o günleri görürüz.

Ya beni gören yat diyor daha 24 saat oldu bunaldım eğer tutmazsa acaba yatmadığı içinmi diye vicdan yaptıracaklar

Sayı çok iyi canım maşallah sağlıkla ilerler hepsi 5. Gün kaliteli embriyolarin olur inşallah

Sağol arkadaşım bu kadar emek veren herkes iyi anne baba olur bence, sen de çok iyi bir anne olacaksın eminim. Umarım o günleri görürüz.
İnşallah hep birlikte o kadar emek veriyoruz biz tutmasını istemezmiyiz ama gel gör çevermi geçtim eşim e bile söz geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…