Bu negatifi okumak canımı çok yakıyor eminim üzgünsün kaçıncı denemen bilmiyorum ama pes etme canım sağlığın maddiyat el verdiği sürece rabbim inşallah sanada nasip edecek

Sağol canım gerçekten ben de üzülüyorum her negatifi okuduğumda. Hep hayırlısını diledim, hayırlısı bu belki de. Pes etmek çok huyum değildir zaten, denemeye devam

7.hafta bitti kızlar, hâlâ ara ara adet sancısı gibi oluyor. Tecrübeli hamişler normalmidir bu durum? Çok şükür kanama lekelenme yok ama endişe ettim yinede
O haftalarda çok normal canım ilerleyen haftalarda da rahim büyüme yaptığı için kasık ağrısı olacak

İnşallah hep birlikte o kadar emek veriyoruz biz tutmasını istemezmiyiz ama gel gör çevermi geçtim eşim e bile söz geçmiyor

Bugün bana da eşim evlatlık alalım çok acı çekiyorsun üzülüyorum dedi. Bu konuşmalar bana iyi gelmiyor. Olumsuz tek cümle duymak istemiyorum. Anlıyorum seni.

Çok zor elbet ama biz kendimizde gücü buluyorsak yaralarımızı iyileştirecek olan da yine sadece kendimiziz malesef

Canım bende sana bakıyordum vallahi benim şekerli ve tatlı istiyor canım kesin benimde yuyüks çıkar
Dikkat et canım inşallah bu test güzel çıkacak

P papatya8484 bu forumda gördüğüm 2. Hamilesin ikinci gün embriyosu ile masallah
Allah tamamına erdirsin inşallah @_Depply_ doğum yapacakti bu günlerde darısı sana olsun.

Teşekkür ederim. İnşallah ben de o günleri görürüm. Yarın tekrar tahlil yaptıracağım. İnşallah değerim artmıştır. Bu süreç daha da zorlaşıyor. Değer artacak mı, keseyi gorecekmiyim, kalp atışını duyacak miyim, doğuma kadar sağlıklı bir şekilde gorecekmiyim derken benim beyin yakında iptal olacak. Bugünlere de çok şükür. İlk tahlili yaptırırken nasıl olsa tutmayacak demiştim. Beklerken çok stres yaptım çok üzdüm kendimi çünkü.

Evet canım genel anestezi ile yapıyorlar. Ama dikiş yok bişey yok. Ağrı çok az, kanama da az ve kısa süreli korkma. Ben o ay dinlenmiş oldum, sıradaki reglide hemen tedaviye başkadık hamileyim. Tutunma olasılığı histeroskopi ike çok artıyor, imkanın varsa çok ara verme...

İnşallah canım, doktorum bile sonuca şaşırdı ne yapıcaz dedi bana :) dedim tekrar deneyeceğiz hocam. Gücüm yettiği sürece denemeye devam edeceğim sizlerin de duasıyla, başaracağım bir gün ben de yürekten inanıyorum

Ya beni gören yat diyor daha 24 saat oldu bunaldım eğer tutmazsa acaba yatmadığı içinmi diye vicdan yaptıracaklar

İlk 3 gün dinlenmen gerekir ama bu sürekli yatma değil, doktorum ara ara yürü demişti bana. Vicdan yapma sakın, bizim yaptıklarımızla alakalı olsa çifter çifter çocuklarımız olması lazımdı.

Selam arkadaşlar benimse bthcg düşüşe geçti bu gün doktorum ilaçları kestirdi ne zaman düşük gerçekleşir gelen giden bişey yok ağrımda yok en son bthcg 223.6 olmuş daha düşmesini gerek

İyi geceler kızlar bugün adet oldum pazartesi günü kısmetse 4.tüp bebek tedavisine başlıyoruz yeni başlayan var mı aranızda inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla evlatlarına kavuşursun, mutlaka birileri olacaktır.
Kızlar merhaba bayramdan sonra inşallah 2.tedaviye başlayacaktım ama ilk kez adetim 6 7 gün erken oldu normal mi bu ya sancım falan da yok ???
Stres yapmışsındir ondan olur genelde benimde ne zaman tedaviye başlayacağım desem kesin sapma olurdu.

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla evlatlarına kavuşursun, mutlaka birileri olacaktır.

Stres yapmışsındir ondan olur genelde benimde ne zaman tedaviye başlayacağım desem kesin sapma olurdu.
Yani bu normal adet döngüsü sayılır mı ona göre sabah dr mu aramam gerek tam da tatil ne sans umarım süreyi uzatmaz :/

Yani bu normal adet döngüsü sayılır mı ona göre sabah dr mu aramam gerek tam da tatil ne sans umarım süreyi uzatmaz :/
Normal kanama varsa yeterli seviyede olur yok hafif leke tarzı geliyorsa sayılmaz.
Benim leke tarzı geliyordu dr olmaz dedi söktürücü verdi sonra başladık.

Normal kanama varsa yeterli seviyede olur yok hafif leke tarzı geliyorsa sayılmaz.
Benim leke tarzı geliyordu dr olmaz dedi söktürücü verdi sonra başladık.
Sağol cnm teşekkürler yarını da bi görüp ona göre arayım o halde çok yoğun değil çünkü 2 gündür biraz stres yaşadım etkilemiş olabilir.
Peki bu lekelenmeyse yine normal zamanın da gelir mi ki ?!

Canım tedavin hayırlı olsun ben opu oldum ama transferi bekliyorum 1 yada 2 ay inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun
İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim inşallahhhhh cnm

Erkekler çok güçlü dursalarda duygusal olarak bize göre çok zayıflar canım. Sen hem kendini hem onu toparlayan taraf olacaksın ilişkide hep kadına düşüyor bu işler. Evlatlık almakta çok güzel birşey ama öncelikle sağlığınız ve maddi durumunuz elverdiğince tedavi olursunuz. Günümüz de şartlar eskiye göre çok iyi. Akrabalarım da çocuk sahibi olamayan iki çift vardı. Ben küçüktüm tabi o zaman ama hatırlıyorum tüp bebek çok pahalıydı sırf bir kere denemek için varını yoğunu vermişlerdi. Çok şükür bizler daha şanslıyız hem sağlıkta çok gelişti yeni teknoloji bambaşka. Umut her zaman var Allah'ın izniyle.

Ne çok konustum

Zamanında olmayabilir şasti mi düzene hemen girmiyor genelde benim öyle. Doktorun belki söktürücü verir sannada olmadi bir gidersin.

İnşallah düşer canım hiç kafana takma kilon da normalmiş sorun olacağını sanmıyorum iki hafta dikkat edince düzene girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…