insallah canim . cok entersan biseymis bu seker
kilo kontrollü gidiyor. ailede ne genetik ne de gebelik şekeri çıkanlar var ama b3nim vucudum yüklemeyi tolerans etmedi. aman azaltın şimdiden ki sonuclariniz güzel çıksın. uzum kavun karpuz karbonhidrat pirinç bunları yemeyeceğim artık

Evlatlık almak bence güzel birşey ben evlatlık alınsa belki bizde kendi kendimize hamile kalacağız taraftarıyım çünkü evde bir uğraş olunca çoçuk yapma işini düşünmeyince tedavisiz oluyor bazen ve oradaki çoçukları sevindirmek çok güzel bir şey

Rabbim herkese evlat veriyor da seni mi ayırt edecek olcak inşallah bir gün ama vakti saati ne zaman onu rabbim bilir

Tabii ki güzel ama tedaviyi bırakma pes etme düşüncesi benim hoşuma gitmiyor

Canım tabii ki evlatlık çok güzel birşey umudumuz olmasa ben kesin düşünürdüm ama pes etme düşüncesi bana iyi gelmiyor

inşallah canim. bak seninde zaman geçmiyor diyordun 9 haftalık olmuşlar:)

Canım bende sana bakıyordum vallahi benim şekerli ve tatlı istiyor canım kesin benimde yuyüks çıkar
Dikkat et canım inşallah bu test güzel çıkacak
kalpler bir canim inşallah güzel çıkar sizinkiler . bir arkdaşım var aynı haftadayız 20 kg aldı simdiden çok yiyor ama normal cikti benim vücudum garip bir şekilde tolerans etmedi inşallah diyet ise yarayacak bakalim

inşallah canim. bak seninde zaman geçmiyor diyordun 9 haftalık olmuşlar:)
Canım o geçen günler nasıl geçiyor sen bir de bana sor
Uzun uzun uyumak ve birden kalkıp 4-5 aylık olduğunu görmek istiyorum
Bizimkilerde abilerinin ablalarinin yolundan gidecek büyüyecekler inşallah

Merhaba kızlar,
Öncelikle herkesin Allah tüm dualarını kalbinden geçenleri kabul eder inşallah. Beklenen o zaman geldiğinde hepimiz minnoslarimiza kavuşacağız ben buna yürekten inanıyorum Allah yeter ki nasip etsin olmaz diye bir şey yok. Inanalim.
Benimde 13 ağustosta dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim Su an bayramın 3.gunu test yaptırın denildi. Rabbim herkese çifte bayram yaşatmayı nasip etsin.

Allah hayırlı etsin :) bayramın bereketi , güzelliği çifte katlanicak inşallah

Amin hayırlı olsun transfer den sonra neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ?

Amin hayırlı olsun transfer den sonra neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ?
Allah hayırlı etsin :) bayramın bereketi , güzelliği çifte katlanicak inşallah
Amin insalllah , doktorumuz kesinlikle yatmamizi istemedi biz adana da tedavi yaptık marasta oturuyoruz biraz dinledikten sonra evinize dönebilirsiniz dedi ve normal hayata devam evham yok jel, ığne ve estrofem kullanıyorum ilaç olarak. Tabiki hoplama zıplama koşu kendini yoran işlerden uzak dur dedi

Çok teşekkür ederim içim rahatladi. 1 hafta sonra olacam histeroskopi kararlaştırdık. İnşallah sonrasında kendiliğinden hamile kalırım inşallah . Siz operasyondan sonra kendiliğinden mi hamile kaldınız yoksa tüp bebek mi hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin

Canım o geçen günler nasıl geçiyor sen bir de bana sor
Uzun uzun uyumak ve birden kalkıp 4-5 aylık olduğunu görmek istiyorum
Bizimkilerde abilerinin ablalarinin yolundan gidecek büyüyecekler inşallah
ayyyy canim benim inşallah .saglikla devam etsinler. o gunler hernekadarda riskli olsada sunu belirtmeliyimki 23.haftaya kadar hersey toz pembe geciyor.tadini keyfini çıkar.cunku ben 2 haftdair uyuyamiyrm sağa sola dönemiyorsun bacaklar bel göbeğin yanları agriyor.ayricada pat pat vuruyor onu seveyim derk3n zaman geçiyor :) dahada ağırlaşacak gittikce ama olsun kucağımıza almayı nasip etsin allah

Ya beni gören yat diyor daha 24 saat oldu bunaldım eğer tutmazsa acaba yatmadığı içinmi diye vicdan yaptıracaklar
Sen kimsenin dediğini bakma,doktor ne dediyse onu yap,bana da herkes yat hiç bısey yapma diyordu sinirlerimi bozuyorlardı, ben hiç yatmadım hafif hafif temizlik yapıyordum,yemek yapıyordum,yani herşey yapıyordum sadece dinlenerek ,ağır kaldırmak yok, an hareket yapmak yok ve bol bol Allaha dua edeceksin ,hiç bir şeyden korkma

Merhaba canım gerçekten heveslenip sonra bunları yaşamak çok zor olmuştur Allahım yardımcın olsun bu son olsun inşallah sağlıklı bir şekilde al kucağına Allahın izniyle

Cok sagol ins hepimizin dualari kabul olsun su bayram arefesinde.bu arada benim 2 adet embriyom var 5.gun kalitesi 5cc...
Anlayanlar yorumlayabilirmi nasil sizce

Kızlar size bişey soracam beniim bu gün kanamam geldi transferimin 18 ci gün ,10 günümde 309 değerim çıktı,12 gün 751 değerim çıktı ,kanama olupta hamilelik devam eden varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…