Kızlar size bişey soracam beniim bu gün kanamam geldi transferimin 18 ci gün ,10 günümde 309 değerim çıktı,12 gün 751 değerim çıktı ,kanama olupta hamilelik devam eden varmi
Hemen doktora görün canım, kanama oldu diye hemen düşmüş olmuyor iğne falan yapar belki. İhmal etme git hemen

Arada şişlik oluyor gece sık sık uyanıyorum uyuyamuyirum geri, ikiz olunca sonra düşünmeye başlıyorum biraz büyüdüklerinde uyku haram olacak yatmak haram napcam diyorum sonra sağlıkla dogduklarini düşünüyorum şükür diyorum. Zorluk çok ama sonu güzel olacak inşallah.
Kızlar size bişey soracam beniim bu gün kanamam geldi transferimin 18 ci gün ,10 günümde 309 değerim çıktı,12 gün 751 değerim çıktı ,kanama olupta hamilelik devam eden varmi
Progesteron iğne kullanıyor musun doktora mutlaka Ulaş olmadı acile git. Hiç birini yapamazsan proluton Depot iğne var onu Burdur. Kanamalı devam eden çok gebe var ama takip edilmeli canım.

Benim transferin 12. günü. Sabah acilde betahcg baktirdim. 242 çıktı. ( İlk değer 50) Sevincim kursagimda kaldı. Bir saat önce lavaboya gittigimde peceteye kan geldi. İlk gun adet başlangıcında olduğu gibi. (hafif kabızlık vardı çok aşırı ikinmadim ama şimdi çok kızıyorum kendime) Hemşireyi aradım proluton iğne aldık. Şimdi hastaneden geliyorum. Siz ne yaptınız? Kanama tekrarladı mi? Çok korkuyorum

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu
Canim seni uzmek istemem ama degerin dusuk. Benimde 9. Gun 26 , 11 gun 90 13. Gun de 150 cikmisdi ama kimyasal gebelik yasadim dusdu. Tabi insallh seninkisi boyle olmaz kat kat artar.

Kizlar beta hcgm 266dan 485e yukseldi
Progestoronumda 9dan 11e yukseldi ama tam 48 saat olmamisdi onunda etkisi olur mu acaba %90 artis iyi mi

Az az geliyor ve çok korkuyorum proluton iğneyi yarın vurduracam çünkü cuma vuruldum ,Senin kanama durdu mu?

Az az geliyor ve çok korkuyorum proluton iğneyi yarın vurduracam çünkü cuma vuruldum ,Senin kanama durdu mu?

Benimki anlık oldu sanki. Sonrasında kanama hafif peceye gelecek kadar az. Benim kafamı karıştıran afedersin bir ikinma ile bebek mi dusurulur? Öncesinde yoktu. Pamuk ipliğine bağlı sanki. Benim pozitifi görmem mucizeydi. Rezervim çok az çünkü. Çok umitlenmistim. Ne gelirse Allah'tan yapacak birşey yok. İnşaallah bebeğim benimledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…