Bu dünyada alacağı nefes varsa hicbirsey olmaz Allah'ın izniyle. Bizler maddi manevi zor koşullarda hamile kaldığımız için üzerine titriyoruz , bu da normal aslında. Bizi bizden başkası anlamaz zaten. Allah yardımcımız olsun kimsenin hevesi kursağında kalmasın inşallah

Kizlar beta hcgm 266dan 485e yukseldi
Progestoronumda 9dan 11e yukseldi ama tam 48 saat olmamisdi onunda etkisi olur mu acaba %90 artis iyi mi
Gayet iyi bu kadar oranlara takılma zaten çok bariz anlaşılır değer de bir gariplik olursa.
Bi akşam biraz da öğlen oldu yogun degildi ve kesildi ya bu yerleşme kanaması falan olabilir mi? Pas rengi gibi..
Sanmıyorum böyle lekeleri yerleşmeye yormak bana mantıklı gelmiyor. Yerleşme kanaması kırmızı renkli ve devamı olmayan damlalık kanama diye biliyorum. Koyu renkli lekeler düzensizlik göstergesi diye düşünüyorum.

Amin. İnşallah dualarımız kabul olur. Kaçıncı gundesiniz? Karın ağrısı var mı? Benim önceden de karın ağrım vardı. Artmadı azalmadi da.

Bende pek ummuyorum da yinede sordum yrn görünücem dr a bakalim ne diyecek söktürücü verirse bu ay ki transfer süreci uzarmi sence

Kizlar cok fena kabizlik problemi cekiyorum iki gundur sanirim ilaclardan oldu ne onerirsiniz
Gün kurusu kayısı yiyin üzerine sıcağa yakın bi bardak su için faydasını görürsünüz
Semizotu bulabilirseniz markette onu yiyin hemen faydası oluyo onun
İncir tüketebilirsiniz
Bide merkez kabızlık yaşarsan duphalak şurup var onu alabilirsin dedi aldım ama kullanmadım doğal yollarla daha çok denedim ben

Insallah canim dediklerini yapayim normalde yasamadigim bisey cok kotu oluyormus

Canım ben de 13 yaşından beri düzensiz adetim Pcos var o yüzden evlenir evlenmez denemeye başladım bebek ama olmadı şimdi dondurulmuş blast yumurtalarım var

Bende pek ummuyorum da yinede sordum yrn görünücem dr a bakalim ne diyecek söktürücü verirse bu ay ki transfer süreci uzarmi sence
Adet olmayı bekleyeceğin kadar gecikir sanırım stresten uzak dur canım başka yolu yok.
Kizlar cok fena kabizlik problemi cekiyorum iki gundur sanirim ilaclardan oldu ne onerirsiniz
Canım aç karnına meyve salatalık gibi şeyler tüket kayısı deneyebilirsin arkadaşlar yazmış. İkinma ama risk yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…