Evet ama az az geliyor rahimde batmalar aynı adet sanci gibi ,ıyi değil mi

Benim de bugün bir ara sanki adet olacakmış gibi ağrı oldu. Hemşire telaş yapmayın dedi. Proluton depot vurdurdum. Başka yapılacak bir şey yokmuş. Birşey olduysa iki gün sonraki betahcg den belli olurmuş zaten. Bayramın ilk günü tekrar tahlil yaptıracağım. Dua edelim bizimle kalsın bebisler. Stres yaptıkça daha kötü olmasın.

Transferden sonra bazıları gebelik test gününe kadar merkeze gidip tahlil yaptırdığını yazmış. Doktoru ara günlerde Progesteronu kaç hcg kaç olmuş 9. 11. gün tahliller tekrarlanmış falan. Sizi doktorunuz ne zaman çağırdı sadece 2 hafta sonra gebelik testine mi gel dedi

Doğru dedin,Ama ben yarın proluton iğneyi vurduracam erken demişler çünkü cuma günü vuruldum ,inşalla bu kanama durue

Doğru dedin,Ama ben yarın proluton iğneyi vurduracam erken demişler çünkü cuma günü vuruldum ,inşalla bu kanama durue

Ben göbekten prolutex vuruyordum hergun. Bazı arkadaşlar crionone kullanıyor. Doktor bana jel vermedi iğne vermişti.
Hemşireye sordum kanama devam ederse tekrar Proluton vurduracakmiyim diye. Bu haftalık depo ilacmis bi daha gerek yok tek doz olacak dedi. Zaten prolutex kullanıyorsun dedi.
Senin kaç gündür kanamanın var? Prolutonu kaç günde bir kullanacaksin? Şimdi kendim için düşündüm de eksik mi tedavi oluyorum.
Bir de bu gün iğne vurdurunca azalmıştı kanama. Ben sanırım bir hata yaptım ananas yedim. Gece tekrar kanama kırmızıya döndü.

Beni haberdar eder misin durumundan? Neler yapacaksın başka?

Canım ben tek başına etkili olduğunu sanmıyorum . Benimde pozitif sonucu aldıktan 6 gün sonra kanamam oldu kese gördük yine kanamam oldu hep oluyor duruyor 4.5 defa yaşadım . Aktif kanama olmadığı sürece sizde çok stres yapmayın. Rabbim büyük o ol derse olacak ve herşeye rağmen bebekler tutunacak .

Amin. İnşallah dualarımız kabul olur. Kaçıncı gundesiniz? Karın ağrısı var mı? Benim önceden de karın ağrım vardı. Artmadı azalmadi da.
Benim transferden sonra hep adet ağrım oldu hatta bu yüzden tutmadı sandım. Çok şükür pozitif oldu. Şu an 7 hafta oldu 8 içindeyiz hâlâ adet ağrısı oluyor.

İnşallah ✌

Yok canim ananasin zararli oldugunu sanmiyorum cunku bana doktorum soylemisti yememi

Kizlar herbirinizin soyledigini uygulamaya calistim ama su dophalac surubu harikaymis cok darda kaldiginizda kesinlikle onu kullanin hemen ise yariyor

Şimdi proluton iğneyi yaptırdım,çamur gibi akıntım var ve bekleyecem ,proluton iğne 3 güne düşürdü,inşallahhhh ikimizinki güzel bir şekilde hamilelik devam eder birbirimize dua edelim

Bende 3 gunde bir kullaniyorum canim insallah gecer kanaman
İnşallahhh canım yaaaaaaaa ,bugün çok ağladım psikolojim bozuldu yaa,ne demek 12 sene uğraş hep negatif gör ve şimdi ilk defa pozitif gördüm ve böyle bir durum yaşadım,tabiki Herşey Allahtan hayırlısı isteyelim veren o alan o, Allah'ım inşallahhh bizim sevincimizi yarıda bırakmasin yaaa

Son düzenleme:
Bozulacagini düşünmüyorum canım.insallah iyi olur herşey senin için.benim de bugün 5. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…