Arkadaşlar bugün 5. Gün.4 tane iyi durumda yumurtanın donduralacagini soylesöyledi.cok şükür.cok sevinçliyim.ama arkadaslar ağrılarım var karnım biraz şiş.adet ağrısı gibi normal mi dersiniz

Arkadaşlar size birşey soracaktım tranferimin edildiği gün hariç bugün 7.gundu bthgc 16.16 cıktı sizce olumlu bor sonuç olabilir mi ?
Canım tebrik ederim iyi tabiki katlanarak artsın inşallah lakin neden bukadar acele ettin test için kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi

Arkadaşlar bugün 5. Gün.4 tane iyi durumda yumurtanın donduralacagini soylesöyledi.cok şükür.cok sevinçliyim.ama arkadaslar ağrılarım var karnım biraz şiş.adet ağrısı gibi normal mi dersiniz
Canım benim maşallah benimde ağrı oluyor biraz adet olunca geçer diye düşünüyorum geçmiş olsun sana benimde 3. Gün embriyoların 5.Gün doldurulacak bide aynı anda transfer olup hamile kalıyormuşuz ne güzel olur

Kızlar keseyi görmek için 10 gün sonra geleceksin dediler. Randevu aldım ama bunun için muayene ücreti istediler(520 TL) Ben keseyi görmek tüp bebek ücretine dahil zannediyordum. Diğer tüp bebek merkezleri de aynı mı?

HeH gittiğinizde biz de muayene ücreti ödedik. Bazı merkezlerde almıyorlarmus. Benim merkeze bende bir daha gitmeyeceğim bir şey de yapmıyor boşuna para alıyorlar.

Bende öyle sanarak gittim, sagolsunlar telefonda bir açıklama yapmıyorlar. 2 dk muayene sürdü 230₺ ücret verdik geldik. Bundan sonra önceki doktoruma gideceğim ama bilseydim en başta ona giderdim

ne kadarda cok normal muayne parası ıstemısler kalp atısını duyana kadar ıcınde olmalı ucret bnce surec o zaman tamam dıyebılecegımz bısey bnce normal doktorda anlar cnm onu bosuna verme derm bn para fılan

:/ çok almışlar yauf.. biz keseyi gördüğümüzde almadılar, ne zaman ki kalp atışlarını dinlettiler o zaman ücret ödedik..

Bizim merkezde kalp atışını duyana kadar ekstra ücret almamışlardı. 520 lira aşırı pahalıymış.

Çok mu yumurtan toplandı? Benden 26 yumurta toplandı ve o dediklein bendede oldu suan ohss yim hemde hamile. Eger transferden önce au toplarsan transfer iptal olur.ben transferden 10 gün sonra ohss oldum

:/ çok almışlar yauf.. biz keseyi gördüğümüzde almadılar, ne zaman ki kalp atışlarını dinlettiler o zaman ücret ödedik..
Bizim merkezde kalp atışını duyana kadar ekstra ücret almamışlardı. 520 lira aşırı pahalıymış.

Aslında tüp bebek için ilk muayenede 320 TL verdik. Tedaviyi orda yaptırınca muayene ücretini düştüler hesaptan. Doktor tüp bebek tedavisine başlayanlara daha uygun fiyata bakıyor. Profesorluk farkını almiyormus. Hamilelik olunca kadın doğum hastası oluyormusum. Bu arada hastane Bursa Acıbadem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…