kızlar şimdiden kurban bayraminiz hayırlı olsun sağlıkla atlatalım inşallah hamisler kendinizi sakin yormayin:) hamilelik isteyenlere hayırlısıyla gebe kalmak nasip olsun.biz 2 li sayılara düştük şükür
sağ sağlim zamanında kolayca kucaklarimiza almak nasip olsun

Canim benimde gobekten vurdugum prolutex igne vardi ama bulundugum yerde bulamadigim icin proluten igne verdi ayniymis bi fark yok dedi doktor

Arkadaşlar bthcg değerim düşerken tekrar yükselmeye başladı bu ne demek oluyor bir fikri olan varmı iki gün önce 223.28 di bu gün 301.08 oldu dış gebelikmidir bu hepinize iyi bayramlar

Ayy keşke inşallah canım ama doktorum ilaçlarıda bıraktırmıştı bthcg düşüyor dediğimde ne yapsam başlasammı ki beklesem mi bilemedim
Hemen doktoru ara bence ulaşmaya çalış bi şekilde belki tekrar başlatır yine bi fikrini al gerçekten çok ilginç bi durum

Mesaj yazdım dönmedi aramak yarın arayım bari geçte oldu bayram arifesi bide inşallah mesajıma cevap verir
Ara bence mesajı görmeyebilir canım riske atma senin bebişinin durumu bence onun tatilinden daha önemli değil belki yarın yine kan ister ona göre ilaçlara başlar

Evet hep aynı yerde yaptırıyorum çok kafam karıştı iki gün önce düşerken şimdi yükselmiş
inşaallahhh son anda turunmustur cnm bnm doktorum 5 in altına dusene kadar ıgnelere devam ettemıstı kınyasal gebelıktı her sefernde dusuodu ama bıraktrmadı negatıf olaba kadar yınede yap dedı. yarın mutlaka ulaş bnce Rabbım bu mubarek gunde hayırlısını eylesn mutlulugunu daım etsın ınsaallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir Allah razı olsun hayırlı bayramlar

İyi geceler kizceler bugün 3.günüm tedavi başladı Dr 3 gün sadece 1×2 letu hap kullan dedi perşembe gününden sonra 225 fostimon 75 merional ve 2 tablet letu kullanacağım bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda ben ilk defa bu ilaçlardan kullanacağım hepimizin mutlu haber alması dileğiyle

Herkese hayırlı bayramlar Rabbim takrarlarına kavuştursun sağlıkla huzurla inşallah.
Hep dualarımdasınız inşallah hepimiz sağlıkla anneliği yaşarız hiçbir zaman umutsuz olmak yok pes etmek yok hep mutlu olun Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah

Bende merional ve fostimon kullanmıştım yumurta büyütücü ilaçlar canım. Her bünyeye farklı ilaç uygulanabiliyor. Sende pkos var mı? Ondan dolayı letu vermiş olabilir kontrol altında tutmak fazla yumurta oluşmasını engellemek için. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…