Ladysea değerin çelişkili dış gebelik ihtimali maalesef olabilir tabi Allah bilir belki de gebelik devam edecek ancak temkinli olmakta fayda var. Ağrın kanaman var mı? Doktorla görüşmelisin canım Allah yardımcın olsun inşallah

Hayırlı bayramlar kuzucum benim maşallah az kaldı herşey yolunda gidecek yakışıklı prensine kavuşacaksın inşallah naif ve saygılı duruşunu hiç bozmadın topicte canım arkadaşım benim inşallah Allah güzel gönlüne göre verir. Bizlere de dua et inşallah o günleri bizde görürüz. Allah sağlık huzuru hiç eksik etmesin..

Canım kimi bünye gebeliği kanamalı geçiriyor her kanama illa düşük olacak ya da sağlıksız gebelik demek değildir damara denk gelmiş olabilir rahmin durumu ile alakalı olabilir. Fitil ve iğne ile kontrol altına alınıyor rahat ol. Benim arkadaşım 3.ye hamile kaldı her gebeliğinde kanama yaşadı bunda da öyle. Daha çok yatarak geçiyor dikkat ettikten sonra Allahın izniyle bugünlerde geçer dua edecez bol bol.

Çok mu yumurtan toplandı? Benden 26 yumurta toplandı ve o dediklein bendede oldu suan ohss yim hemde hamile. Eger transferden önce au toplarsan transfer iptal olur.ben transferden 10 gün sonra ohss oldum
18 yumurta toplandi doktoruma yazdım adet olunca geçeceğini söyledi.bekliyoruz bakalim

amin canım benim o senin guzelliginden kaynakli hepiniz çok temiz kalplisiniz dualarimdasiniz herbirimiz sağlıkla kucaklarımıza alalim insallahhhhh

Günaydın canım bayramın kutlu olsun nice bayramlara inşallah
Canım benim 4.deneme olacak daha öncekilerde hep gonalf vurulmuşum bildiğim pko yok ama 3.denemede 30a yakın yumurta vardı bunların 14ü gelişmişti toplandı 14ü olgundu toplama günü 14 topladık bir o kadarda icerde kaldı demişti çok fazla gelişmemiş diye toplamamistı fostimon ve merional kullanan çok kişi var ama letu ilk defa gördüm ve duydum neyse bu defa inşallah sonu mutlu olsun sen bana çok büyük umut oluyorsun inşallah bizde sen gibi mutlu sonu yakalarız

Teşekkür ederim canım görüştüm oda ondan şüpelendi ağrım sizim yok sadece göğüslerim de hassaslık var gidicem bugün bir doktora bakalım iyi bayramlar sana da

Doğru söyluyon yaa,benim kanama derken çamur gibi leke geldi 1 gün damla damla geliyordu ikinci gün proluton iğneyi vurdurdum ve kesildi dün ve inşallah başlamaz çünkü çok korkuyorum kısmetimizde varsa zaten olur yoksa yok yapacak bir şey yok

Amin inşallah o kadar çok dua ediyorumki kuzum Rabbim kimseye bu derdi yaşatmasın inşallah sende hamile kalırsın inşallah çok fazla yumurta toplandığından dolayı kontrol altında tutmak için vermiştir bu ilacı çok büyük ihtimalle ohss önüne geçmek için. Bende de ilaçlar her defasında değişiyordu.Rabbim yüzünü güldürsün

Çamur gibiyse zaten hiiiç korkma canım benim gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…