Kurban bayramınız mübarek olsun kader arkadaşlarım. Allah sıkıntı yaşadığımız evlat yolunda bizi tez zamanda refaha kavuştursun inşallah. Hiç birimizin kucağı boş kalmasın inşallah. 12 ocak 2018 başlayan tüp bebek sürecim mutluluk ve sağlıkla devam eder inşallah. Hepinize pes etmeden hayallerinize kavuşmanızı diliyorum

Aminnnn canım benim Aminnnn Rabbim kimseye vermesin bu derdi nerde bu dertle boğuşan varsa yardımcısı olsun inşallah
Muhtemelen ohss için vermiştir bu ilacı hayırlısı bakalım haftaya pazartesi kontrol bakalım nolacak ya acaba kuru incir yesem faydası olur mu yoksa zararı mi olur bilemedim valla bide sen fostimon ve merional kullandığında kaç yumurta toplanmıştı cnm kusura bakma canım çok soru sordum sanırım

Benim rezervim düşük kuzum çok yüksek doz kullanıldı bende 10 tane toplandı 6 tanesi üzerinde çalışıldı. Senin sayı maşallah çok çok iyi hiç soru işaretin olmasın. Kuru incir yeme canım gerek hiç. Bol su iç şimdiden. İnşallah güzel haberini bekliyorum istediğin kadar soru sorabilirsin hatta soracaksın da tabi. Bu topic bu yüzden var kuzum

Ben de dün doktorla konuştum. Önceki gün kanamam olduğunu söyledim. Olabilir dedi. Şakır şakır kanama olmadıkça problem olmaz dedi. Allah a şükür 2 gündür kanama yok. İlaçları kullanıyorum. Bir daha olmaz inşallah. Allah yardımcımız olsun.
İyi bayramlar

Ayy çok teşekkür ederim canım allah razı olsun bitanem sağlıkla kucakla miniğini canım benim o zaman hiç bulaşmayım kuru incir işine

Ayy çok teşekkür ederim canım allah razı olsun bitanem sağlıkla kucakla miniğini canım benim o zaman hiç bulaşmayım kuru incir işine
Aynen kuzucum çünkü zaten yumurta sayın iyi hiç gerek yok. Olumlu ol canım benim çok önemli bu. Dua edecem sanada. Hepimiz miniklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah canım benimm

Kizlar kan sonucum cikti 485den 905e yukselmis yine 2 kati artmadi hamile arkadaslar tecrubeliler sizce bu sekilde artis olmasi normal mi benim sadece 1 kere 2 katina artti onun haricinde hep boyle yakinda kaldi

Kizlar kan sonucum cikti 485den 905e yukselmis yine 2 kati artmadi hamile arkadaslar tecrubeliler sizce bu sekilde artis olmasi normal mi benim sadece 1 kere 2 katina artti onun haricinde hep boyle yakinda kaldi
Canım illa iki katı olacak diye birşey yokki maşallah degerin çok iyi
%60 ve yukarı artış yeterli arkadaşım

Sagol canim iste bu iki kati mevzusu varya insanin ici rahat etmiyor ama dedigin gibi artik dusunmuycem cumartesi ultrasyona cagirdi doktor ozaman hersey belli olacak
Gayet iyi artmış canım hiç merak etme illa tam iki katı olması gerekmiyor en az %60 artsa bile yeter. İnşallah herşey yolunda gidecek

Arkadaşlar bugün tekrarladım testi.

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.

Cnim bildiğim kadarıyla tabi tecrubeylede sabit, kiz çocuklarında özellikle bhcg biraz nazlanyor.erkek cocuklarinda cok yuksek oluyor.teori falan degil,zaten senin kan sonuçlarında çok iyi keseyi görmeye az kaldi inşa

Merhaba iyi bayramlar herkese ; sizlere bir şey danışmak istiyorum ağustos 15 inde opu işlemim gerçekleşti 8 yumurta toplandı ve 6 sının döllendiği söylendi .. pazartsi günü eşimi aradılar ve 3 embriyomuzun devam ettiğini ve ngs olacağını söyledi doktorumuz bugün de aradı bizim içinde sürpriz oldu 5 embriyo var dedi Bayram ziyaretinde olduğumuz İçin eşim konuşamadı , daha sonra aradığımızda ulaşamadık başına böyle bir şey gelen var mı ? Sizce nasıl böyle oldu fikri olan var mı ??

Yanlış anlamış olma ihtimaliniz var mı? Ben heyecan dan sadece 2 yumurtam kaldı diye anlamıştım. Sonraki gün aradılar meğer 5 yumurta döllenmiş birinci kaliteymis. İnsan telefonda o anın heyecanıyla anlayamıyor

Hayır çünkü NGS yapılacağı İçin ücreti ona göre vereceğiz diye konuştuk .. bugün doktorumuz bize de sürpriz oldu demiş .. kafam çok karıştı ..

İyi çok şükür sevindim senin adına ,inşallahhh bidaha yaşamayız bunu çok korkutucu ...hepimizin Allah yardımcımız olsun ...iyi bayramlar..

Cnim bildiğim kadarıyla tabi tecrubeylede sabit, kiz çocuklarında özellikle bhcg biraz nazlanyor.erkek cocuklarinda cok yuksek oluyor.teori falan degil,zaten senin kan sonuçlarında çok iyi keseyi görmeye az kaldi inşa
Sagolun canim valla icimi rahatlattiniz hepinizde insallah keseyide gorebiliriz saglikli gelsinde cinsiyeti hic onemli degil :)

Geride kalanlar sonradan yetişmiş demek canım açıklaması bu. 3 embriyo gelişimini güzel devam ettirmiş size bilgi vermişler ancak sonradan 2 tanesi daha onlara yetişmiş güzel gelişmiş. Bazen embriyolog ya da dr önden gidenleri garanti görür kalanların gelişiminin duracağını yüksek ihtimal öngörür ancak bazen gelişimi yavaş görünen embriyolar diğerlerine yetişip gayet güzel gelişim gösteriyor ve bu da tabi şaşırtabiliyor. İnşallah sonucunda olumlu olur

Arkadaslar benım de 5. Gun 4 tane donduruldu 6. Gun de 4 tane ıyı dutumda daha doduruldu dıye aradılar. 6. Gun takıp devam ettıgını bılmıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…