Çok teşekkür ederim allah razı olsun kafam çok karışmıştı ..

Gebe kalan arkadaşlar kendinize çubuk kraker sponsoru bulun :) valla kaç paket bitti sayamadim

Ben varım canım.
Son tedavimde 23 yumurtam toplandı.16 tanesi işleme alındı 2 tane döllendi dediler.
Ertesi güne ben kesin o 2de ölür yaşamaz dedim eşimde belki 2 4 olur belli mi olur dedi.
2.gün aradılar 2 tane embiriyonuzun kalitesi çok güzel bölünmeside çok güzel dediler vee süpriz 2 tane daha kalitesi çok güzel embiriyonuz oluştu dediler dünyalar benim oldu.
3.gün 4 tane çok güzel kalite dondurdular canım

Bir yerden sonra onu da yiyemiyorsun canım.
Cidden mı , valla sabah kalktigimda çok kötü uyanıyorum direk elime çubuk kraker alıyorum kesiyor. Kokulara karşı aşırı hassaslastim. Bugün de camlar açık dışardan sürekli yemek kokusu geliyor midem fena :/

Ben artık bıktım o da bulantı yapıyor ilerledikçe anlarsın belli sende öyle olmaz. Üç ay bütçe genelde geçiyormuş

İnşallah çok sağlıklı hayırlı evlat olurlar yalnız olmadığıma çık sevindim

Kanaması olan arkadaşlar coraspin i kullanıyor musunuz? Transferden sonra basladim kanama olunca biraktim. Benim bir gun kanama oldu. Doktora sordum. Kanaman olduğu zaman kullanmazsin dedi. Şimdi kanama yok ama kullanınca kanamayı tetikler diye korkuyorum. Size doktor kullan dedi mi? Kullanmayınca bebege zararı olur mu ki?

Kanaması olan arkadaşlar coraspin i kullanıyor musunuz? Transferden sonra basladim kanama olunca biraktim. Benim bir gun kanama oldu. Doktora sordum. Kanaman olduğu zaman kullanmazsin dedi. Şimdi kanama yok ama kullanınca kanamayı tetikler diye korkuyorum. Size doktor kullan dedi mi? Kullanmayınca bebege zararı olur mu ki?

Benim kanamam yok ama 6 haftalıkken kontrole gittim doktor bırakabilirsin dedi. Hatta hibor da kullaniyordum, onu da bıraktım. Genel olarak mı verildi yoksa pıhtılaşma sorunu var mıydı ?

Benim kanamam yok ama 6 haftalıkken kontrole gittim doktor bırakabilirsin dedi. Hatta hibor da kullaniyordum, onu da bıraktım. Genel olarak mı verildi yoksa pıhtılaşma sorunu var mıydı ?

Transfer günü ve sonraki gün yani iki defâ hibor kullandım. Bununla birlikte coraspin başladık. Kanama olunca coraspin i bıraktım. İlk tüp bebek tedavim. Zaten hiçbir genetik tahlil yapılmamıştı. Pihtilasma sorunu varsa da bilmiyorum. Sanırım rutin tedavide var. Transferi 15. Günü. 4 haftalık oluyorum sanırım.

Benimki de ilk tedavi , daha önceden düşük gecmisim de yok tahlil falan da yapılmadı. Genel olarak herkese veriliyor demek ki. Dediğim gibi 6.haftada kesti doktor şu an sadece crinone jel kullanıyorum.

Kanama olunca bende bırakılmalı diye okumuştum bir yerde. Ama doktor tekrar başla dediyse bilemem

Merhaba arkadaşlar; Herkesin bayramını kutluyorum. Allahım bu güzel günlerin hatırına hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bende başladım. Şu an sadece iki yum var. Canım çok sıkıldı nasıl olacak bilmiyorum. Tabi bunlar da olgun çıkacak mı, dölenecek mi? Sağlıklı olacak mı? Kafamda deli sorular. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

Merhaba, ben 8. Denemesine kadar 5. Güne kaliteli embriyoları ulaşan biri olarak şunu söylemek isterim ki embriyolarımızın hepsi pgt’den sağlıksız çıktı.Bende ve eşimde genetik sorun yok. O yüzden 5. Güne ulaşan embriyo sağlıklı olur diye bişi yok, özellikle 35’ten sonra.

Bu soruya iki yumurtası olan biri olarak ben cevap vereyim.
Benim de takiplerde 3 folikul görünüyordu. Opu işleminde biri boş çıktı. Yine de şükür dedim. Hatta sadece bir yumurta olgundu. Diğeri sonra olgunlaştı. Çok kafama taktım. Zaten olmaz diyordum. 10 günlük bekleme süresi ağlamakla geçti. 2. Gün embriyosu konulmuştu. Allah isterse olmayacak şey yok. Umudum yokken şimdi pozitifi gördüm.Canini sikma. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisini Allah a teslim et. Ona sığın. Herşey yoluna girer inşallah.

Söylediklerini hepimiz o kadar iyi anlıyoruz ki zor zor gerçekten zir.allah kolaylık versin

Arkadaşlar benim ilk denenen pgt genetikle ilgili bir test sanirsanırım.benim de embriyolar donduruldu.ama genetige gitmesi gerek demediler ben de sormadım hiç böyle bir konu geçmedi.yani buna doktor karar veriyor değilmi gidip gitmeyeceğine.kaliteli demek sağlıklı olmayabilir deyince kafam karisti

İlk denemede pgt’ye gerek duymuyorlar canım. Çünkü baya maliyetli bir işlem. Devam eden olumsuz sonuçlar yada düşükler olduğunda pgtye gönderiyorlar. Ama sen istersen ilk denemede de gönderilmesini isteyebilirsin doktorundan.

Bu benim hocamın görüşüydü bununla ilgili bizler kesin bir şey söyleyemeyiz. Sizin 8 denemenin hepsinde mi sağlıksız geldi embriyolar ilginç. Bir tane bile sağlılı gelmemesi çok ilginç hemde genetik problem olmamasına rağmen. Eşinizin spermleriyle ilgili problem var mı. Ayrıca her tedavide embriyoların kalitesi değişir bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…