Ngs bikaç olumsuz denemeden sonra yapılıyor ya, bence artık günümüzde ilk denemede bakılmalı. Fiyatı yüksek gelse de transfere, kürtaja ve bilumum ilaçlara giden paralara ve tekrar yapılan tüp bebek masraflarına bence denk geliyor. Hem de sağlıksız embriyo transferinin yarattığı moral bozukluğu ve zaman kaybı aza indiriliyor.

Kızlar herkese hayırlı cumalar.. gebeliğin 8. Haftasını dolduruyorum ama bugün belim kırılıyor resmen.. kasıklarım fena ağrıyor.. normal midir bu durum :/

Ben de çok karşılaştım hem de doktora gittin mi ne dedi soruları da bencil insanlar hepsi

Herkese merhaba; Hayırlı cumalar olsun. Dün kontrolüm vardı. Aksilik olmazsa pazartesi yada salı günü toplanacak. Bundan önce de iki tane toplanmıştı biri blastokist seviyesine? 6. günde gelebildi oda genetikte olumsuz çıktı. Aynı şeyler olacak korkusu var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere inşallah.

Kızlar herkese hayırlı cumalar.. gebeliğin 8. Haftasını dolduruyorum ama bugün belim kırılıyor resmen.. kasıklarım fena ağrıyor.. normal midir bu durum :/
Gayet normal canım çok aşırı olmadığı sürece kasık ağrıları normal bel ağrısı da öyle

Gayet normal canım çok aşırı olmadığı sürece kasık ağrıları normal bel ağrısı da öyle
Sürekli bi ağrı vardı ama bütün şiddetli oldu geçti şimdi şükür.. herşey yolunda olsun da tatlı telaş tatlı ağrı diyerek geçiştiriyorum günleri..
Çok farklı bi duyguymuş, önce değerim artacak mı, sonra kese gözükecek mi, iki kese gördük , sonra kalp atışları.. şimdi de inşallah herşey yolundadır kalp atışları devam ediyordur diye dua etmekten başkA birşey gelmiyor elimden :/
Sen nasıl oldun? Herşey yolunda mı?

Ah o duyguyu iyi bilirim. O kadar saçma sorulara maruz kaldım ki. Hatta elimden tutup koca karı ilaçlar yapan yere götürmeye kalkanlar bile oldu. Rabbim bu imtihanı da vermeyi nasip etsin canım. İnşallah bir sonraki bayrama kucağın dolu olur.

Bana direk korunuyor musunuz diye sordular canım. Doktora gidiyor musunuz sorusuna alışmıştık zaten.

Canım seni takip ediyorum rabbim korktugunla sinamasin kaç folikul gözüktü
Aynı yerdeki yaptiriyirsun tedavini

İnşallah seninde rabbim emekleeieme karşılığını gösterecek çok emek verdin

Bende aynı devam canım ne olsun bir çok halsizlik var tansiyonum düşük. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla devam eder diye dua etmekten başka çare yok. Ara ara ani ağrılar normal sürekli olup ağrı artmadığı sürece

24 saat bi bel, kuyruk sokumu ve kasık ağrım zaten var bugün şiddetli ağrıyla uyandım ama şükür hafifledi biraz :/ sen nasılsın kuzum?
aynada gobisime bakip duruyorum evde kafayi yedim okul acilsa rahatlicam :) ptesi dr randevumuz var cok heyecanliyim simdiden. Insallah iyidir her sey. Ben de ayakta cok drunca belimden ayagima bi bosluk hissi olusuyo ayakta duramiyorum. Arada kasiklarim agriyor seviniyorum :)

Umarım sonucunuz iyidir?

Kızlar merhaba son bir haftadir tup bebek tedavisindeyim. Bugün kontrolum bakildi 5 folikül var dedi doktor. Cok mu az yumurta toplanirken daha fazla cikmaz ihtimali var mi Bana bir el atin moralim cok bozuk

Kızlar merhaba son bir haftadir tup bebek tedavisindeyim. Bugün kontrolum bakildi 5 folikül var dedi doktor. Cok mu az yumurta toplanirken daha fazla cikmaz ihtimali var mi Bana bir el atin moralim cok bozuk
Benim 5.gün 6 adet folikül vardı 10.gün 12 folikül saydı doktorum. 12.gün yumurta toplama olduğunda bu 12 folikülün 7 tanesi yumurtaymış ve 7 yumurtam toplantı hepsi olgun çıktı hepsi işleme alındı ve hepsi döllendi. Önemli olan sayı değil kaliteli bir şekilde döllenmesi canım. Pozitif ol, sonu güzel olur umarım.

Doktora bugun sordugumda daha fazla artmaz yumurta dedi. Daha arkadan buyuyup yetisenler vardir bence neden olmasin. Insallah rabbim hepimizi muradina erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…