Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Amin canim insallah

Ayy çok güzel tbr ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim amin insallah
Ya bişey sorabilirmiyim hiç hamilelik belirtin varmıydı ben transfer olalı 8 . Günüm hiç birşey hissetmiyorum ya test günü ne de sabredemiyorum sanki tutmadı gibi hissediyorum inşallah doğru değildir
Benim kasil agrim cok oldu canim halende var
Kaçıncı haftandi cnm ? HCG kaçtı ?
Allah kucağına almayı da nasip etsin insallah
Amin canim benim adet tarihinden hesaplanirsam 6 haftam bitti hcgde bu gun verdim 3 bine yakin olur dedi doktor

Sagol canim ama iste stres hic bitmiyor ki smdide sonucum cikti progestoronum 8.5 cikti dusul dedi doktor ona canim sıkildi hamile olan arkadaslar sizde boyle sorun yasamismiydiniz nasil yukselir bu hormon

Sagol canim ama iste stres hic bitmiyor ki smdide sonucum cikti progestoronum 8.5 cikti dusul dedi doktor ona canim sıkildi hamile olan arkadaslar sizde boyle sorun yasamismiydiniz nasil yukselir bu hormon
Benim progesteronuma hiç bakılmadı. Takma kafana canım. Progestan yada crinone jel kullanıyor musun?

İçini ferah tut benim progestorunuma bakıldığını bile hatırlamıyorum sanırım hiç bakılmamış olabilir

İçini ferah tut benim progestorunuma bakıldığını bile hatırlamıyorum sanırım hiç bakılmamış olabilir
Insallah tek temennim yukselmesi canim :)

Jel yerine iğne veya fitil mı verdi ? Çünkü illaki birini kullanmak zorundasın diye biliyorum. En önemli ilaç progesteron demişti doktorum
Hem ignem hep fitilim var sadece jel yok canim
Nasıl yani hiç progesteron desteği almıyor musun canım? Ben hala sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. 4.aya kadar fitilin yanında iğne de kullanmıştım.
Yok canim bende fitil kullaniyorum sadece jeli hic kullanmadim
Gözün aydın Transferin kaçıncı gününde göründü?
Sagol canim suan 25.gunu oluyor
Maşallah yaa çook şükür canımm çok sevindim
Tesekkur ederim canim

Kızlar benim bayram yine kabus oldu. Dün sabah acayip bir kanamayla uyandım. Koştur koştur acil servisleri gezdik. Bebeğim iyi görünüyor şükür. Ama ne zaman ohhh deyip hamileliğin tadını çıkarıyorum desem kanama ve düşük korkusu yaşıyorum.

Canım yaa çok geçmiş olsun o korkuyu biliyorum benimde iki kere çok ciddi kanamam oldu Dr ne diyor bu kanama için
Bebeğinin iyi olmasına sevindim ama ultrasona girip kalp atışını duyana kadar insan stresten ölüyor

Cnim benim bildiğim 12.haftada bebek yavaşça yer değiştirdiği için kılcal damarlara baskı yapınca kanama yapıyormuş.çok geçmiş olsun bu arada..

Halamı fitil olarak mı kullaniyorsun epeyidir kullanıyormussun
Evet canm kullanıyorum. Rahim ağzı uzunluğum 3,5 cm çıktı ölçümlerde. 2,5’un altı tehlikeliymiş. Progestanı da kasılmaları engellesin ve bu uzunluğu korusun diye kullanıyorum. 36.haftaya kadar kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…