Ayy tobe tobe ben korunuyorum desem bu defada korkarım hangi yöntemle korunuyorsunuz diye soracaklar cevremdekiler
Ben kurtarmak için evet dedim. Ne kadar korundunuz dediler :) Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Hayırlısıyla kucağıma alırsam tek tek soylicem az çektirmediniz bana diye. Şimdilik susuyorum

Kızlar merhaba son bir haftadir tup bebek tedavisindeyim. Bugün kontrolum bakildi 5 folikül var dedi doktor. Cok mu az yumurta toplanirken daha fazla cikmaz ihtimali var mi Bana bir el atin moralim cok bozuk
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder tedavi. Sayıya takılmamak lazım inşallah kaliteli sağlıklı embriyolar oluşur. Gebe kalmak için 1 tane yeterli zaten. Hiç kafaya takip stres yapma moral çok onemli

Merhaba. Tüp bebek doktorum bize uzak bir şehirde. İlk muayeneden sonra eve gelip iğneyi kullanırken başka doktorlara çıkıp tahlilleri vermiştim. Buradaki doktor 2 demişti. Kendi doktorum 10 yumurta topladı. 7 tanesi işlem gördü. Hiç canını sıkma. Önemli olan işlem görmesi yani döllenmesi. Zaten mikro enjeksiyon yöntemiyle döllerler büyük ihtimalle.

Kızlar merhaba son bir haftadir tup bebek tedavisindeyim. Bugün kontrolum bakildi 5 folikül var dedi doktor. Cok mu az yumurta toplanirken daha fazla cikmaz ihtimali var mi Bana bir el atin moralim cok bozuk
Sayının çok önemi yok.. önemli olan döllenebilecek olgunlukta olması ..5 iyi bir rakam .. moralini yüksek tut yeterli bence

Sayının çok önemi yok.. önemli olan döllenebilecek olgunlukta olması ..5 iyi bir rakam .. moralini yüksek tut yeterli bence
Çok tsk Ederim insallah hepsi dollenir. Merkezle konustum imci mikrocip ve kalsiyum destegi hepsini uygulayacaklar. Gerci hersey Allah in elinde. Rabbim kimse in kucagini bos birakmasin

Bu lafları söyleyen insanların hayatlarına bakıyorum hepsi mutsuz, o yüzden artık kafama takmamaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alırız canım, teşekkür ederim

Amin canım, sabrımızı sükunetimizi korumak da bir imtihan, elbet vardır bunun da bir nedeni deyip sabretmekten başka elden birşey gelmiyor

Ben de çok karşılaştım hem de doktora gittin mi ne dedi soruları da bencil insanlar hepsi

Onlara ne ise... benim de eşim yokken diyorlar bir de, sonra da söyleyemiyorum laf taşıma olmasın diye hep ben kötü oluyorum neden arayıp sormuyorum diye. Allah sana da sabır versin canım çok zor

Hiç moralini bozma tek yumurta ile hamile kalanlar var burda. Sayısının hiçbir önemi yok. Umarım kaliteli embriyolara dönüşürler negatif yüzü görmezsin

Ben kurtarmak için evet dedim. Ne kadar korundunuz dediler :) Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Hayırlısıyla kucağıma alırsam tek tek soylicem az çektirmediniz bana diye. Şimdilik susuyorum

:) ne kadar korundunuz da iyiymiş, insanlarda ayıp diye bir kavram yok

D dilekyzc Canımm özlettin kendini yazmıyorsun hiç nasılsın bebeğin nasıl
@Minnoskafa Canım ne yaptın transfer olmuştun en son güzel sonuçlar almışsındır inşallah
Canim benim teşekkür ederim iyiyiz.hic firsat bulup giremiyorum eskisi gibi.bebisimde iyi çok şükür.bayramdan sonra kontrolümüz var cinsiyetini öğrenicez inşallah.sen nasılsın neler yapıyorsun:)

Bana solda 3 adet var dediler opu ya girdim 15 yumurta toplandı 9 tanesi işlem e alındı hiç sıkma canını

Gözün aydın arkadaşım darısı kalp atışını duyacağın günlere, kız gibi geliyor bana çok nazlı çıktı seninki :)
Cok kisi aynisini soyledi canim hayirli gelsinde hic onemli degil cinsiyeti yarin buyuk gun benim icin insallah keseyi gorebiliriz cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…