Çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olmasına sevindim. 14.hafta da kanama olabiliyor demekki. Hayırlısıyla doğum yapsak ta rahatlasak hepimiz

Canım ben de 2 kere çok ciddi kanama yaşadım. 12 ve 13.haftalarda oldu. Hele sonuncusunda paçalarımdan aktı kan adeta. Sonrasında da 1 ay kahverengi lekelenme devam etti. Bebeğin sağlıklıysa korkma. Bir şey olmaz Allahın izniyle. Rahim büyüdükçe kanama alanları oluşabiliyor. Sonra kendiliğinden kapanıyor. Progestan ve proluton depot iğne kullan mutlaka. Doktorun zaten yönlendirmiştir. Çok geçmiş olsun.

Cnim benim bildiğim 12.haftada bebek yavaşça yer değiştirdiği için kılcal damarlara baskı yapınca kanama yapıyormuş.çok geçmiş olsun bu arada..

Çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olmasına sevindim. 14.hafta da kanama olabiliyor demekki. Hayırlısıyla doğum yapsak ta rahatlasak hepimiz

Sağolun kızlar. Doktorlar hiçbir sebep göremiyor. Herşey normal. Aniden kan boşalıp, ben doktora gidesiye kesiliyor zaten.
Bayram olduğundan acilde rezillik resmen. Tam kan sayımı ve betahcg bakıp karar verecekmiş. Kalp atışı baktırana kadar 3 hastane gezdim.
Fitil ve iğne devam zaten. Pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım.

Böyle biseyde ilk defa duyuyorum.pardonda neyin bthc bebek olmuş 3aylik, sanki yeni tutunmaya calisiyor da bakıp öyle igne vuracaklar Allah vicdanlı dok.rast getirsin.valla bizim acil var okadar iyi doktorlar ki bazen bakiyirumda hastalar o kadar sudan sebeblerle geliyorlar. ama ne biçim ilgi gösteriyorlar.ben dün acil de bi hastaylatesadüfen konuştum.tup bebek yaptırmıştı ve bthc batırmaya gelmişti.pozitif çıkınca doktor hemsiler bi ilgilendilerki şahsen özel olsaydı anca bu kadar ilgilenirlwrdi. o kadar kanamaya rağmen bebeğin kalp atışlarına bakmamalari doğrusu pes dedirtiyor bence şikayet etmek gerekir.

Malesef her doktor ve hastane bir olmuyor ben haftasonu olduğu için bthcg için acile gittim doktor bir sürü mirin kırın etti. En son ilaç kullanıyorum hamileysem ilacı keseyim dedim. Hamileysen olan olmuştur zaten dedi. Zar zor test yapmaya ikna oldu

Doğrudur cnim,inan ben ozelede gittim ama bizim burdaki devletteki doktorlardan daha memnun kaldim.dedigim gibi acil deki bayanın bthc baktiktan sonra hemen usg aldı ve keseyide gördü doktor.ne yapması gerektiğini tek tek anlatıve bir kere daha hayran kaldim.bence özel veya devlet has .alakasi yok bence insan olma ile alakalıdır.

Kızlar bende Zekai Tahir e gittim.
Kese 10 mm
Yolk saç görüldü.
Rahim kalınlığı 9 mm ve doktor kesenin yerini çok beğenmedi. Biraz aşağıda kesen takip edilmen gerekiyor dedi.
Benim gibi kesesi aşağıda çıkan var mı arkadaşlar ? Düşük riski mi var şimdi

Canım hiç canını sıkma belki kanama falan yaşarsın ama düşük riski olmaz benim arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile kaldı aşağıda kesen dediler dikiş attılar yemeğini falan kendi yapardı ama hep kendini yormamaya calisti . Cok sukur simdi 20 gunluk oldular dogdular

Benimde 4 cm çıktı Dr çok iyi dedi kaç olmalı ki 2.50alti erken doğum nedeni dedi şimdi bende merak ettim 31 Ağustos ta kontrol var sorayım bunu

Bende de kalp atışını duymak için kanamalı 2-3 saat bekledim acil serviste rezillik valllahi pamuk ipliğune bağlı kuzularimizin canı
Benimde anlamamislardi kanamayı o kadar Dr arasında kese arkasında küçük kanama alanı var dedi o kadar

Bakmıyorlar canım yaa iki defa ciddi kanamada bunu yaşadım Allah korusun kimsenin umrunda değil senin orda yaşadığın duygu seli
Senin gittiğin hastane çok iyiymiş kıymetini bil

Canım geçmiş olsun kim ilgilendi zekai tahirde seninle bende şimdi orda yatıyorum dış gebelik ten bayram nedeniyle hep stajer doktorlar var bence başka doktora da görün derim naçizane fikrim

Bakmıyorlar canım yaa iki defa ciddi kanamada bunu yaşadım Allah korusun kimsenin umrunda değil senin orda yaşadığın duygu seli
Senin gittiğin hastane çok iyiymiş kıymetini bil
evet cnim çok iyiler Allah razi olsun..cnim sizde memnun kalmadiginiz dok.ve hastaneden şikayetçi olun sonuçta babalarının hayrına bakmıyorlar.

Çok şükür çok sevindim senin adına,darısı başıma inşallah Çarşamba kontrollüm var inşallah keseyi görürüz dua et lütfen
İnşallah sende görürsün keseyi canım :) ama bu seferde kalp atışı bekleyeceksin . Onu da duyunca bir sonraki muayene ye kadar herşey yolunda mı endişesi başlayacak . Allah sonumuzu hayıretsin :)

Canım geçmiş olsun kim ilgilendi zekai tahirde seninle bende şimdi orda yatıyorum dış gebelik ten bayram nedeniyle hep stajer doktorlar var bence başka doktora da görün derim naçizane fikrim
Sana da geçmis olsun cnm. Allah'ım sağlıkla çıkmanı nasip etsin. Acile bir tane 35 yaşlarında doktor vardı erkek o ilgilendi. Zaten kayıt fln da acmadilar öyle gittim direk acile ne kimlik istediler nede kaydını yaptılar. Hemen ultrasona aldı. Vajinal baktı. Çıkan sonuçların hepsini de kağıda yazmadilar tek tük yazdılar. Sezeryanla doğum yaptın mı dedi bende ilk gebeligim dedim. Kese var yolk var ama kese tehlikeli yerde dedi. Bende dış gebelik mi dedim hayır aşağıda kese dedi. Tup bebek tedavisi oldugum için ilaclardan iki tane 3 cm kistim varmış. Takipte kalacaksın dedi gönderdi beni. Hiçbirsey anlamadım elime ultrason kağıdı da vermedi. İnşallah kesen yukarı çıkar. Tedavi boyunca dolu iğne oldum birde üstüne ohss oldum hastanede yattım eğer düşük vs olursa çok üzülürüm Rabbim hepimizi korusun inşallah yanlış bakılmıştır. Pztesi kendi tüp bebek doktoruma gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…