İnşallah sende görürsün keseyi canım :) ama bu seferde kalp atışı bekleyeceksin . Onu da duyunca bir sonraki muayene ye kadar herşey yolunda mı endişesi başlayacak . Allah sonumuzu hayıretsin :)
Kesinlikle valla hep bi heyecandir gidiyor rabbim sonumuzu hayreylesin

Kizlar herkese merhaba, transfer sonrası 8. Günümdeyim ancak geceden beri kahverengi akinti gelmeye başladı. Bir öncekinde de ayni şey olmuştu ve maalesef negatif sonuçlandı. Bu defa 2 embriyo transfer edildi ve 1. Kaliteydi açikçasi umudum tükendi. Kan testim 2 gün sonra ama onu bile yapmak istemiyorum böyle bir durum yaşayip pozitif sonuç alan var mi aranizda?

Canım merhaba bnm bıldıgım kadarı ile aktıf kanama olmadıkca kırmızı doktorlar cok uzerınde durmuyor bazı hamılelıkler lekelenmelerele baslayıp devam edebılıyor ama sen yınede doktoruna veya hemsırene bır danıs. hayırlısı olsun ınsaallah tutunmuslardır

Canım içini ferah tut bende acile gittim erkek doktor baktı bana da hemen yatış verdi iki gündür yatıyorum bu gün imzayla çıkmayı düşünüyorum ne kanamam nede ağrım var ultrasonda bişey görünmüyor beta değerlerim tutarsız ama bayram nedeniyle doktorda yok bakanlar da bişey anlamıyor kendi doktoruma gidecem inşallah psikolojim bozuldu burada tek başına yat yat

Teşekkür ederim canmmm umarim tutunmuşlardir ama dediğim gibi pek ümidim kalmadi malum bir öncekinin tekrari gibi.. Merkezimi aradim ancak bugün tatildeymiş herkes hemşiremi arayacağim biraz daha vakit geçsin istiyorum.. Herkes için emeğinin karşiliğini almalarini diliyorum..

Herkese merhaba .Su an tup bebek tedavisindeyim. Yaklasik 4gun sonra opu olacak. Yillar once oldugum bir ameliyata narkoz verirken nefes kesilmesi yasamis bundan da epey psikolojim bozulmustu. Su ansa opuda verilecek anesteziden cok korkuyorum. Doktoruma bunu soyledigimde yapilacak bisey yok dedi. Yarin psikologa gitmeyi dusunuyorum bu konuda. Ben nasil atıcam anestezi korkusunu ne yapmam lazim ne dusunme lazim. Nefes kesilmesi olacak mi, direk bayilacak miyim yoksa sakince uyuyacak miyim?

Ameliyat ve opu için verilen anestezi de fark var dozu çok düşük ve yeni ilaçlar var .. korkmanı gerektirecek bir durum yok endişelenme .. üstelik yeni anestezi ilaçları kullanılıyor muhtemelen farklı bi ilaç olacaktır .. allah yardımcın olsun Güzel haberlerle sonuçlanır inşallah tedavin

geçmiş olsun canım rabbim birdaha yasatmasin

Hiç korkma canım ameliyat takı gibi ağır bir anestezi verilmiyor hafif bir ilaç yapıyorlar. Zaten hemen de uyaniyorsun. Ayildiginda bilincin yerinde oluyor anestezi etkisi bile kalmıyor ben direk kaç yumurta toplandı diye soru sormaya basladim

Uyurkeb
Uyurken nasildi peki nefes kesilmesi falan oldu mu?

Merhaba, opudaki anestezi normal anestezi gibi değil hiç merak etme, benim dondurulmuşum olmasına rağmen tekrar yumurta toplanmasını kabul ettim zor olsa eder miyim. İçini ferah tut inanki çok kolay bir işlem öyle çok derin de uyutmuyorlar 15 dk sonra uyanıyorsun

Bu durumda kontroller biraz daha önem kazanıyor, doktorlar bir sorun görürse dikiyorlar, endişelenme canım

Çok geçmiş olsun, bebek iyiymiş çok şükür sen bu günleri de atlatırsın o kadar sıkıntı yaşadın. Hamileliğinin tadını çıkaracağın günler de gelecek inşallah

Insallah bende de oyle olur. Sigara ictigim icin korkum daha da artiyor. Neyse Allah yardimcimiz olsun yasayip gorecegiz

Insallah bende de oyle olur. Sigara ictigim icin korkum daha da artiyor. Neyse Allah yardimcimiz olsun yasayip gorecegiz

Bende sigara içiyordum cnm. Doktor şimdi biraz uyuyacaksin dedi iğneyi kolumdan vurdugu anda uyumuşum. Uyandığımda yatağa almışlar beni :) Korkma bu yüzden

Kızlar merhaba ben bu ay 2.tüp tedavime başlayacaktım ama adet olmuyorum kaç gündür ?! Geçen hafta bi gece bi gündüz kahve lekelenmem oldu geçti daha yok..stres yok en azından düzenim iyi diyordum o da bozuldu sonunda ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…