Kızlar hepinize iyi geceler. Benim temmuz ayında ilk tup bebek denemem negatif sonuçlanmıştı. Sonrasında hızla kilo aldim. 8 kilo civarı. Sizinde bu dönemde kilo artısınız oldumu. Ne zaman vericem üstüne yapıştı kaldi stres oldum

İnşallah sende görürsün keseyi canım :) ama bu seferde kalp atışı bekleyeceksin . Onu da duyunca bir sonraki muayene ye kadar herşey yolunda mı endişesi başlayacak . Allah sonumuzu hayıretsin :)
İnşallah canımm yaaa)Evettt yaaa çok zor yAaaa bu süreç ,test güne kadar dua ettik çok şükür hamileyizzz ,ondan sonra kese görürmüyuz, kalp atışı duyarmıyiz.ahhh ahhh ne zaman bu endişe biter yaaaa

Canım ben 49 kilo ile tüp bebek başladım negatif sonuç aldım 6 ay içinde 64 kilo oldum ... hayatım boyunca 52yi geçmemiştim kendimi bildim bileli zayıfım buyum uzun olunca çok zayıf görünüyorum yoksa 50 çok az bi kilo değil... verdin mi dersen şuan 60 a zar zor düştüm ama iştahım hala açık :) Allah yardımcın olsun senin de ...

Selam, öncelikle umarım bir sonraki denemen olumlu sonuçlanır.
İlaçlardan ve stresten dolayı bende de ciddi kilo artışı olmuştu. Ben de senin gibi diğer arkadaşlara danışmıştım burada, onlar da normal olduğunu söylemişlerdi. Hepimizin yaşadığımız süreçler hiç merak etme. Ben her gün evde spor yapmaya başladım verdim çoğunu, internete Lesli 2 miles yaz yarım saatlik bir yürüme programı onunla veriyorum. Yememe içmeme de dikkat etmeye çalışıyorum olabildiği kadar.

Merhaba, arada histereskopi filan olmuş muydun? Ben de 2 hafta gecikmiştim 2. deneme öncesi.

Kızlar günaydın, benim 2. tüp bebek denemem de başarısız oldu doktorum bu aşamada yapılacak birşey kalmadığını genetik test isteyeceğini söyledi. Benim bu konuda hiç bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?

Özellikle Bahçeci Cem Hoca'da tedavi görüp de bu testi yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Testin maliyeti nedir, ne kadar zamanda çıkıyor sonuç, sonrasında anomali olursa ne yapılıyor?

Merhaba gen testi hakkında benim de bilgiye ihtiyacım var.Kafam karıştı pgt pgs ngs bir sürü çeşiti var. benim tedavi oldugum merkezde ngs dedikleri için embriyo başına 450$+kdv yazıyordu.pgs de sanırım 390$+kdv gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam tabi her embriyo için ayrı para alıyorlar.

Allah yardimciniz olsun canım bolca sabır..

Bahçeci değil ama Ankara’da yaptırdık biz , eğer fish testi ile bakılacaksa tüm embriyolar için 2500 tl istiyorlar ama en son teknoloji olan NGS ile bakılacaksa maalesef embriyo basına 300 dolar .. dolar arttığı için şu an da maliyeti fazla .. yalnızca bebeğe ait sağlıklı mı düşüncesi endişesi kalkıyor ..çok araştırdık tüp bebekte en güvenilir yöntem bu .. hatta doktorumuz ngs den geçen embriyonun tutmama olasılığı %1 dedi.. maliyetinin çok yüksek olması maddi anlamda yıpratıcı canım.. sen bir de merkeze sor kendi genetpkçisi ile mi yapıyorlar , öyleyse genetikçi ile de konuş ..

Yok canım İspanya'ya gönderiyorlarmış, kendileri yapmıyorlarmış. Bize bu transfer sonrasında ihtimal %90dı dedi doktorum yani düşük bile olsa olmama ihtimali varsa bizi yine bulabilir :)

Maddi olarak çok yıpratıcı olacak gibi görünüyor bu hafta hastaneye gidip bilgi alacağız doktorun hangi testi isteyeceğini soracağım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Rica ederim .. bir arkadaşımız göndermişti İspanya’ya onlar embriyo başına 250$ verdiler .. bu arada bekleme süreci çok stresli şimdiden söyleyeyim

Rica ederim .. bir arkadaşımız göndermişti İspanya’ya onlar embriyo başına 250$ verdiler .. bu arada bekleme süreci çok stresli şimdiden söyleyeyim

:) Umarım 250 dir, 350 diyen var 400 diyen var.
Alıştık stresli beklemelere canım, napalım bekleyeceğiz mecburen

Başkent üniversitesi pgt için dış bir merkeze yönlendiriyor daha doğrusu telefon numarası veriyor onlarla görüşüp para yatırıyoruz işlem yapılıp mail atılıyor. Biz pgt için embriyo başına 500 TL verdik.

merhaba zor bır surec yasamıssınz ınsaallah bu sefer bebegııze kavusursunuz. mesajlarınzn hepsını okuyamadm denk geldm sımdı pekı hıstereskopı fılan yapılmadı mı gercekten boyle bır ornek baskanbır yerde okumamıstım doktorum 3 embryodan 1 ı saglıklı cıkar demıstı ıstatıstıkı olarak ama 8 deneme 5. gun ve bır surunembryo saglıksız zor bır sınav Rabbım yardım etsın hepımıze. bagısıklık serumu ve ılac verıyor doktorum bnde 5.gundu kımyasal oldu dıe ıkıncıde verdı. hostereskopıde oldum transfer tarıhını beklıyorum.

Çarşamba günü ikinci muayene mı olucam şimdiden telaş başladı herşey yolunda mı diye düşünüp duruyorum.

2 ayı doldurdum 9. Haftanın içinde oluyorum yıne alttan mı muayene olurum acaba ? Yoksa karından mı ?

Hayırlısı ile sağlıklıdir inşallah bebeğin karından bakılır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…