inşallah iyi çıkar canım korkma en iyisini yaptın çünkü gizli bisey bu belirti vermiyorki aklında kalmasın zaten zorlu süreçlerden geçtik halada geçiyoruz biraz olsun rahatlamaya ihtiyacımız var

İyi yapmışsın tedbirli olunması gereken bir gebelik yaşıyoruz kolay bulmadım bu bebekleri güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar 50 gr şeker yüklemesinde sonucum 143 çıktı. 140 altı olması gerekiyormuş sanırım. Ama doktoruma gösteremediğim için bilemiyorum. tugken senin kaç çıkmıştı da 100 gr yükleme istemişlerdi?

canım sen nasılsın. gözün geçtimi. artık yapsan gebelik takvimini bizde bilsek yeğenimiz ne kadarlik olmus :)
Gözüm daha iyi şükür canım ilaç kullanmaya devam. E yapayım bende madem. Ne bileyim çekindim aslında yapmaya.

Çook çok normal canım endişe etme hepsinde aynı olmaz zaten. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyoların olur

Çook çok normal canım endişe etme hepsinde aynı olmaz zaten. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyoların olur
Teşekkürler canım, 6 taneden bugüne 5 kalmış, 2 si iyi kalitede, 3 ü orta kalitede dedi doktorum, biraz canım sıkıldı açıkcası, hiç dondurmaya embriyomuz kalmıyor malesef, çok yoruldum bu süreçlerden, regl olana akadar bu şiş hissetmelerim sürecekmiş!

Benimde 3.güne 2 tane kalmıştı 5.güne gittiler şükür bende çok umutlu değildim ama seninkiler geriden gelip yetişedebilir bir tane olsun sağlıklı olsun yeterki. Benim de hiç dondurulmuşun olmadı bu 5.denememdi Rabbim nasip ederse kalitesiz de olsa olur

İnşallah canım, evet sen güzel bir örneksin, kesinlikle şans önemli bu işte, hiç olmaz denilen bile olabiliyor bazen, kısmet artık, allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun kuzum valla tugken dedi diye yapayım dedim artık inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz hep dua ediyorum

Çok iyi yaptın canım, benim için de dua edin, bilinmeze doğru gidiyorum. Doktorum artık zor vakalar sınıfına geçtin dedi :) Sınıf atladım.

Çok teşekkürler, kanamam yok, bariz bir şişliğim ve gaz sancım var çok ilginç, yemek bile yiyemiyorum midemin şişkinliğinden, inşallah çabucak çözünür vücuttan
bende öyle olmuştum karnım oyle bır cıkmıstı kı herkes hamıleyım zannedıyordu çok da ağrım olmuştu çok şükür geçiyor ama hepsi takmayın kafanıza bu da böyle bir süreç ne yazık ki.

Çok iyi yaptın canım, benim için de dua edin, bilinmeze doğru gidiyorum. Doktorum artık zor vakalar sınıfına geçtin dedi :) Sınıf atladım.
Oo banada sen çok zor bir hastasın senle işimiz var demişti. Dua etmez miyim isimlerinizi kağıda yazdım namaz sonrası tek tek dua ediyorum. Yaşamayan bilmez benim içim gidiyor olumsuz sonuçlara. Hiç öyle düşünme olacaksa olur inan olmaz denilenlerin olduğuna çok şahit oldum nasip

canim 140 altinda olmasi gerekiyor. ve sınırda olanlarida örneğin 139 -140 çıkanları dahi 100 lük yapılıyor. kesin tani için. benim 149 cıktı. çok yüksek dedi dr.um 100 de çok şükür hepsi düşük cıktı.
100 gr yapılırken gece 12 den sonra bisey yememen gerekiyor.su içebilirsin sonrası ilk başta açlık kan şekeri alıp ardından 100luk yuklemeyi iciyorsun ve her 1 saatte kan alınıyor.toplamda 4tane .bunlardan ikisi yüksek çıkınca diyet vs.yaptiriyorlar en kötü ihtimal ilaç kullanımı yapiyor hasta .ama bence seninki de benim gibi düşük çıkacak 100lukte

Canım şimdi şeker yüklemesi yaptırdığım hastanedeki perinotologla görüştüm. Değerin normal sıkıntı yok dedi. Ama ben biraz dikkat edeceğim artık şeker tüketimine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…