Bence gayet normal sekeriniz . Seker olcumlerinde makinelerden dolayı 5 deger oynayabilir. Hic sorun etmeyin. Hamur isini cok kacirmayin gunde yarım saat egzersiz yapin bol su icin tamamdir.

Canım şimdi şeker yüklemesi yaptırdığım hastanedeki perinotologla görüştüm. Değerin normal sıkıntı yok dedi. Ama ben biraz dikkat edeceğim artık şeker tüketimine.
sevindim canım dikkat et benim 2 hafta oldu 50gr yapılalı.bu iki haftada şekerli yemedim abur cubur hamur işi vs.ama kahvaltıda bir dilim ekmek yedim onun etkisi olmuş olabilir tekrar yapıldığında düşük çıkmasında sende azalt bir sorun olmaz gebelik boyunca insallah

Merhaba, kaç deneme yaptınız, yaşınız ve nedeni nedir acaba?

evet canım oluyor. kokusuz ve renksiz ise kaygılanma.bazen sarı yada yeşil sarı karışımı gibi gelebilir yine koku yoksa sorun olmuyor
Saol canım. Nette amniyon sıvı olabilir gibi korkutucu yazılar okudum telaş yaptım biraz. Su gibi görünce birden

Saol canım. Nette amniyon sıvı olabilir gibi korkutucu yazılar okudum telaş yaptım biraz. Su gibi görünce birden
nette neler yazıyor neler kulaktan kulağa gelen bilgiler . kontrolün hangi gün. ogun dr.un ile paylaş rahim ağzını ekstra konrol eder. ki zaten yapıyordur için rahat olsun

nette neler yazıyor neler kulaktan kulağa gelen bilgiler . kontrolün hangi gün. ogun dr.un ile paylaş rahim ağzını ekstra konrol eder. ki zaten yapıyordur için rahat olsun
İki hafta sonra kontrolüm. Daha hiç alttan kontrol etmedi rahim durumunu sanırım gidince bakar 16.haftada kontrole çağırdı.

estrofenımı yanlıs ıctım kızlar 8 de ıctım 12 de gece ıcmem gerektı busey olmaz dıme hemsırelere yazdm ama dönmedıler daha
Ben de gece 12’de alarmı kapamışım, sabah 6’da içtim sonra saati geldiğinden 8’dekini de içtim, bi kereden bişi olmaz sanırım. Estrofem beni çok uyutuyo, sizlerde böyle bişi var mı?

Seninde baya olmuş canım ya maşallah ne ara geçti zaman bir bana geçmiyor sanki
Hepimiz için aynı canım bir bizim için geçmiyor diğerleri akıp gidiyor sanki. Evham yüzünden bunlar bir türlü salık vermedik. Birde bakmışsın yarilamisiz bir bakmışsın dogmuslar. Tedavi olandan çok daha fazla bebekli olur burada inşallah.

Merhaba, hastanenin çok kalabalık olduğu söyleniyor, doktoru bir kere anca görüyorsunuz diye yorumlar okudum bu şekilde mi gerçekten.
Arkadaşa sormuşsun o da cevap verir ama bende bülent hocanın hastayım görünce yazmak istedim
Doktoru ilk muayenede görüyosun onda da kendisi muayene etmiyor değerlendirme kısmında geliyor sonrasında da transfer

Arkadaşa sormuşsun o da cevap verir ama bende bülent hocanın hastayım görünce yazmak istedim
Doktoru ilk muayenede görüyosun onda da kendisi muayene etmiyor değerlendirme kısmında geliyor sonrasında da transfer
ben çok rahat muayene olamıyorum,her gidişimde farklı doktor olacaksa bana pek uygun olmayacak sanırım.Baştan sona kadar tek bir doktor olsun istiyorum ama İstanbulda zor sanırım.Cevabınız için teşekkür ederim bu arada:)

Yanında 3 tane daha doktoru var 2 bayan 1 erkek muayeneye gittiğinde sırayla alıyorlar sen hangisine denk gelirsen o bakıyor
Tabi nerede için rahat edecekse orada yaptır önemli olan içinin rahat etmesi ben genel anlamda memnun kaldım

Erkek kısırlığı için bahçeciyi de öneriyorlar bakıcam artık.Her gittiğimde farklı doktora muayene olamam gibi geliyor bana.İlk denemede 1 doktor vardı ona bıle zor alışmıştım.

Erkek kısırlığı için bahçeciyi de öneriyorlar bakıcam artık.Her gittiğimde farklı doktora muayene olamam gibi geliyor bana.İlk denemede 1 doktor vardı ona bıle zor alışmıştım.
Bahçecide de 2 denemem oldu güvenç hocada oradan da memnun kaldım ama her iki yerde çok yoğun saatlerce bekleyebiliyorsun tek problem o
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…