demeyin ya çalışıyorum ben nasıl izin alıcam bu gidişle işten çıkıcam sanırım mecburiyetten.
merhabalar bende güvenç hocada tedavi gördüm olumsuz oldu ama tekrar kendisine gideceğim .
bazen bekleme süreleri uzun olabiliyor ama işten izin alırsın bence sorun olmaz diye düşünüyorum .
hakkınızda hayırlısı olsun .

demeyin ya çalışıyorum ben nasıl izin alıcam bu gidişle işten çıkıcam sanırım mecburiyetten.
Bahçecide randevu alıyosun bi saate o saatte gidiyosun ama yine de yarım saat falan sarkmalar oluyodu acıbademde de herkese sabah aynı saati veriyorlar kim önce giderse ilk o giriyor sıraya
göre alıyorlar
Allah yardım etsin

teşekkür ederim sağolun bi yol bulacağız artık Allah büyük.

sabah 7 gibi orda olmak lazım sanırım iş yerime de çok uzak orasıisyan etmiyim diyorum millet patır patır hamile kalıyor ya ben hamıle kalmaya calısmak ıcın doktora gıtmeye ızın alamıyorum.

benimde iş yerim ataşehirde fulyaya gittim geldim .
bir sorun olmaz diye düşünüyorum
bahçeci çok iyi bir kurum düşün ben olumsuz olmasına rağmen böyle düşünüyorum .

sabah 7 gibi orda olmak lazım sanırım iş yerime de çok uzak orasıisyan etmiyim diyorum millet patır patır hamile kalıyor ya ben hamıle kalmaya calısmak ıcın doktora gıtmeye ızın alamıyorum.
Bi sen başla bakalım Allah yardım eder durumunu anlatsan iş yerine anlayış göstermezler mı
Benim iş yerim baya yakın acıbademe ona rağmen öğlene doğru anca gelebiliyodum işe ama benimkiler biliyordu sorun çıkartmadılar o yüzden

İki hafta sonra kontrolüm. Daha hiç alttan kontrol etmedi rahim durumunu sanırım gidince bakar 16.haftada kontrole çağırdı.
benimde alttan muayene olmadı canım hic. karından ölçüm yapıyor kapalı olup olmadığına bakıyor ekstra senide kontrol eder mutlaka

Cnm inan aynilarini hatta daha fazlasını yaşadım ve yaşıyorum. Çalışan insan için hele ki sıkıntılı bir yerde çalışan için o kadar zor ki ! Ben transfer oldum on günlük rapor aldım onu bile iş yerim sorun etti evdeyim ama içim hiç rahat değil. Allah işimizi başımızdan eksik etmesin ama insan ev hanımı olup hamilelik geçirenleri yada iş yerinde izin konusunda çok sorun yaşamayanları görünce özeniyor Rabbim yardımcımız olsun

İki kere amelıyat oldum izin kullandım yani bayağı.İlk gebeliğimde kayıp olunca 4 ay işe gitmedim ücretsiz izin kullandım.Geçen martta da tüp bebek denemesi için izin aldım hep.Özel sektör sonuçta laf oluyor artık.İzin almaya imkanım kalmadı.Bı sekılde halledıcem ınsallah.

Allah yardımcın olsun canım zor durumun o zaman inş halledebilirsin
Her iki merkezle de git bi görüş ona göre karar içinin rahat etmesi önemli olan

Hastane de adede bağlı olarak embriyo biopsisi ve dondurma işlemlerinden para alıyor, rakamlar o yüzden değişiyor. Ngs öncesi de bi hizmet bedeli var..
Bizden dondurma ve biyopsi için ayrı ücret istenmedi opu, tüp bebek ve ngs için ödeme yaptık .. sadece sağlıklı embriyo olursa ( inşalllah olur ) transfer ücretiniz kaldı denildi .. dondurma ücretini ne kadar alıyorlar ki ?

Valla ben rapor bıle alamadım transfer oldum yıllık ıznımden kullandım.Gene allah kısmet ederse gene yıllık ıznımı kullanacağım, çok zor ya valla ilaçlar ınsanı yoruyor halın kalmıyor o halde bı de calısmaya calıs. Zor yanı zor.Allah yardımcımız olsun.

canım evet progestan fitil yapıyor. Ben hala kullanıyorum fitili ve sürekli günlük ped kullanıyorum. Baya su gibi akıntım oluyor, hiç endişe etme.
Ay canım saol ya. Birkaç gündür sabah bir uyanıyorum iç çamaşırım ıslak afedersinhijyen konusunda çok hassasım neden oldu diye kuşkulanmıştım. Nette amniyon sıvı sızıntı yaparsa akar vs korkunç yazılar..saolasın kuzum

Çok güzel değerin maşallah canım devamı da sağlıkla gelir inşallah

benimde alttan muayene olmadı canım hic. karından ölçüm yapıyor kapalı olup olmadığına bakıyor ekstra senide kontrol eder mutlaka
Ya ben tüp bebekle ilgili çoğu şeyi biliyorumdur belki ama hamilelikle ilgili bilgim yok saolasın bende alttan ölçecek diye sanıyorum. İnşallah herşey yolunda olsun Allahım yardım etsin

internetten okuduklarımız ne yazık ki bizim psikolojimizi iyice bozdu. Okumamaya çalış kuzum. Geçenlerde biri amniyon sıvısı testi gibi bişeyden bahsetmişti bu sitede. sanırım eczaneden alınan gebelik testi gibi bi test varmış. Onunla gelen akıntının amniyon sıvısı olup olmadığı tespit edilebiliyormuş. Ama bence gerek yok :) sen içini ferah tut, akıntı hamilelikte hormonların da etkisi olabiliyor. Hele ki progestanla şarıl şarıl akıntı oluyor :)

Haklısın kuzucum nete bıraksan felaket yazılarla insanı korkutuyorlar. Sanırım progestandan çünkü gece atıyorum sabah uyandığımda oluyor. Dr a gidince sorarım artık. O testi duymuştum :) hakkımızda hayırlısı bir oh deseydik şöyle

yaa 15 haftalık mı oldun sen kuzumm :) ne çabuk geçmiş zaman. Cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi doktorun nereye gidiyorsun? başkente devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…