Bende tedavi sürecinde ve opu ile transfer zamanı yıllık iznimi kullandım. Sürekli izin almanda sıkıntı olmasın diye. İznim de kalmadı. Keşke rahat olabilseydik bir saatlik muayene için yıllık iznimizi kullanmasaydik. Haftaya kontrolüm var üstüne düşük riskim var ise gidecegim Amin cnm

yaa 15 haftalık mı oldun sen kuzumm :) ne çabuk geçmiş zaman. Cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi doktorun nereye gidiyorsun? başkente devam mı?
Evet ya çok şükürsen gelde bana sor nasıl geçti o zaman 14+1 im daha. Dr cinsiyet lafı etmedi bile 16 dan önce söylemezmiş sanırım
. Evet başkentte riskli gebelik dr u (perinatolog) sertaç esine gidiyorum. Ona yönlendirdi hulusi hoca

hadi bakalım hayırlısı kuzum. Evet başkalarına göre çabuk geçiyor haftalar da gel bir de bize sor :) bana ilk 11.haftada kız demişti doktorum,, 13. haftada yine kıza benzetti 14+0'da kız olarak netleştirmiştik. Ama dediğin gibi bazı doktorlar 16'dan önce cinsiyetten hiç bahsetmiyor. Sonu çok güzel olsun da cinsiyeti hiç önemli değil zaten, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Allah burada emek veren, isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasibetsin.

Rabbim yüzünü güldürsün çok emek veriyorsun inşallah rabbim saglikli ve hayırlı bir gebelik nasip etsin kucağını doldursun remzi hoca ilemi tedavi devam ediyor stres sana yaramaz ne yaparsak yapalım yazilani yaşıyoruz bir yerde
Bende iyiyim canım bu güne şükür

Taşındık Dr arayışı devam iki drdan randevu aldım bakalım hangisi ile yola devam edeceğiz
Canım seni çok iyi anlıyorum o kanamalar insanı çok kasiyor ama korkma paşam annesiyle kalacak zamanı gelince doğum ile kavusacaksiniz inşallah
Yeni yere alışmak zaman istiyor tayin çıkmadı göreve başlasa idim çevre olurdu biraz şimdi evde büyük oglusla vakit geçiriyorum

Aminn kuzum Rabbim hepimize sağlıkla anne olmayı nasip etsin şu yaşadığımız stres öyle ağır ki. Kimseyi bu dertle sınamasın Allah. Sanırım benim dr garantilemek için söylemedi inan hiç fark etmez kız erkek benim için. Zaten öyle bir seçim yapacak lüxüm asla yok yeter ki sağlıklı olsun. Allah senin melek kızını da kucağına sağ salim almanı nasip etsin

Ben progestan fitil kullanıyorum canım o yapar mı bilemedim
O yapıyordur bence , çünkü ben jeli kullandıktan sonra özellikle artıyor. Sonuçta içerik aynı. Ama yinede bir doktoruna sorarsın tabi.

Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın canım ? Bana 10. Haftada bırakırsın dedi bugun

Ya ben tüp bebekle ilgili çoğu şeyi biliyorumdur belki ama hamilelikle ilgili bilgim yok saolasın bende alttan ölçecek diye sanıyorum. İnşallah herşey yolunda olsun Allahım yardım etsin
zaman güzel günler getirsin canım kulaktan dolma bilgiler çok fazla internette okuma yorum yaptırma kimseye de herseyini dr.una sor bilgi al .hamilleikte vajinal tercih edilmiyor cunku plasenta yerlesim yeri buna engel oluyor .ve bazen 26.haftayi bulabiliyor yerlesim yerini bulması plasentanin.bazende aşağıda oylece kalabiliyor . eminim ölçüm yapacaktır cm olarak vermese bile kapalı diyip yorum yapacaktır.icin rahat olsun

Kontrolüm sonucu 6 gün sonra 2.transferim olacak dualarınıza ihtiyacım var

Umarım o kötü, insanın ömründen ömür götüren haberi almazsın. onun yerine bu sefer mutluluktan ağlarsın arkadaşım. Sıkışıklığına dikkat et mutlaka

Kızlar gece 1 30da çatlatma ignelerini yapacam cuma öğlen 1de yumurta toplama olacak kısmetse nolur dualarınızda bana da yer verin eşimin spermleri kaliteli çıksın güzel embriyo olsun ve inşallah pozitif sonuç alıyım dualarım hepinizle Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

hayırlısıyla pozitif sağlıklı haberler almak nasip olur inşallah

dun bizim binadaki kadinlar konusuyodu akinti beyazsa erkek sariysa kizmis hatta kadin kocaman gozlerle yuzde yuz diyodu ilk defa duydum ama bilmiyorum yani ah su yaslilarr
Hadi ya:) iyiymiş:)çok isterim tabi herşeyden önemlisi hayırlı ve sağlıklı olsun 1oğlum var 1de kiz fena olmaz

Tabiyki ben diğer adetimden sonra gideceğim.bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız bilgilendirme yaparım tabiyki

Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…