Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba

Canim hangi merkezde tedavin

A anidefteri sizden istenen bir çok test ücretsiz olarak üniversite hastanelerinin genetik bölümünde ücretsiz yapılıyor .. biz tesadüfen yapmıştık ve 15 gün içinde sonucu aldık üstelik Benim ve eşimin karyotipine bakıldı, benim için de bir çok test istendi hemen sonucu aldık .. bilgi vermek istedim

Ben hala kullanıyorum progestan bana da bırak demişti ama biraz daha kullanayım dedim. 10. Haftada bırakabilirsin demişti. Dr a gittim normal gebelik akıntısı dedi canım şükür

Bugün kendi dr um olmadığı için başka dr aradım saat 8 30 koru da ahmet özek akşam 9 a kadar hastanede dedi randevu aldım başka hastanelerde kadın doğum saatten dolayı yoktu şansıma ahmet bey denk geldi. Rahim ağzı kapalı dedi sorun yok dedi baya da bir sohbet etti. Fikrim değişti diyebilirim dr konusunda kafam karıştı ilk defa uzun uzun konuştuğum soru sorabildiğim bir dr a denk geldim. Sanırım senin dr da ahmet beydi yanlış hatırlamıyorsam.

kaliteli döllenen bol yumurtalar olsun inşallah sonrasıda sımsıkı tutunsun size
Teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Ardından biz bekleyenlere inşallah.

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Yarın saat 8:30 da opum var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Hayirli olsun bol kaliteli bol embriyoların olsun sonra sana hayırlı evlat olsunlar inşallah canım dualarım seninle

melike222 Canım nasılsın ne yaptın test günün geldi geçti bile sanırım inşallah güzel sonuçlar almışsındır merak ettim seni
Canım iyiyim çok şükür uzuuunca bi süre girmedim. Bugünleri gösterene hamd olsun pozitifi gördük canım
Sen nasılsın canım neler yapıyosun sonuçların çıktı mı.
İnşallah tertemiz sorunsuz bir şekilde çıkar Rabbim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
Bizlerede inşallahlah sorunsuz bi hamilelik sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder

İçinin ferahlamasina sevindim canım. Evet canım aynı hocayi tavsiye etmişti çok iyi yorumları var ama ekonomik olur mu bilemedim Koru. Ne kadar muayenesi. Genelde paket satışı yapiyorlarmis.

Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba
Hayırlı olsun canım cuma saat kaçta toplama olacak benimde cuma saat 1 de olacak inşallah bol bol kaliteli embriyolarımız olsun çok aminnn

İçinin ferahlamasina sevindim canım. Evet canım aynı hocayi tavsiye etmişti çok iyi yorumları var ama ekonomik olur mu bilemedim Koru. Ne kadar muayenesi. Genelde paket satışı yapiyorlarmis.
Bana hastaneden ayrılacağını 1 ay kadar sonra kendi özel muayenehanesine geçeceğini söyledi istediğin hastaneye gelebiliyor sanırım dr. Koru için 6500 gibi bir fiyat söyledi ama ben karar vermiş değilim kafam karıştı sertaçta çok iyi. Ama istediğim an ulaşamıyorum çok çok yoğun

kinalikadin tugken becidina begonyas Canlarım benim ben geldim çok özledim sizleri bayram tatili baya yoğun geçti hiç giremedim kusura bakmayın merakta bıraktım sizide çok özledim hepinizi sonrada iş başladı ve çok yoğun geçiyor mesailere falan kaldım bir ara girip okudum ve bayadır yazmadığmı farkettim gerçekten hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir inşallah seviyorum sizleri

Çok şükür çıktı sonuçlarım yarın da doktora gideceğiz bakalım göstermek için inşallah bir sıkıntı çıkmaz da başlarız Allahın izniyle

melike222 Canım çok sevindim merak etmiştim seni çok şükür güzel haberlerle döndün Allahım devamını getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah duydunuz mu kalp atışını falan da benimde çıktı sonuçlarım yarın gideceğiz bakalım doktora göstermeye Allah razı olsun güzel duaların için

A anidefteri Canım öyle üzüldüm ki okuyunca ama hayırlısı buymuş 3. denemende alacaksın güzel haberler inşallah hep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda güldürecek o yüzünü inşallah

Diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız çok detaylı okuyamadım baya sayfa birikmiş her biriniz iyisinizdir inşallah

Amin inşallah inşallah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah Salı günü duyduk çok şükür canım
Rabbim inşallah sorunsuz sıkıntısız bi yol çizmiştir canım sana biran önce müjdesini nasip eder

Çok şükür canım çok mutlu oldum gerçekten Allahım kucağına alacağın günleri görmeyide nasip etsin yaşatısın o mutluluğuda inşallah Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…