kinalikadin
tugken
becidina
@begonyas Canlarım benim ben geldim çok özledim sizleri bayram tatili baya yoğun geçti hiç giremedim kusura bakmayın merakta bıraktım sizide çok özledim hepinizi sonrada iş başladı ve çok yoğun geçiyor mesailere falan kaldım bir ara girip okudum ve bayadır yazmadığmı farkettim gerçekten hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir inşallah seviyorum sizleri
Çok şükür çıktı sonuçlarım yarın da doktora gideceğiz bakalım göstermek için inşallah bir sıkıntı çıkmaz da başlarız Allahın izniyle
melike222
Canım çok sevindim merak etmiştim seni çok şükür güzel haberlerle döndün Allahım devamını getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah duydunuz mu kalp atışını falan da benimde çıktı sonuçlarım yarın gideceğiz bakalım doktora göstermeye Allah razı olsun güzel duaların için
@anidefteri Canım öyle üzüldüm ki okuyunca ama hayırlısı buymuş 3. denemende alacaksın güzel haberler inşallah hep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda güldürecek o yüzünü inşallah
Diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız çok detaylı okuyamadım baya sayfa birikmiş her biriniz iyisinizdir inşallah