Kizlarrr slm herkese hamisleri tebrik ediyorum bende tekrardan araniza geldim sali dr gittim ve sukurler olsun dondurulmuslari alcam ins bu ay suan gunde uc kere estrofem kullaniyom ayin 7 sinde tekrar kontrole gidecem ins snr da transfer gunum belli olcak ins kinalikadin cnm cinsiyetin belli olunca mutlaka yaz sana cok mutlu olmustum valla yalan deil yani

Hosgeldin kuzum ozlettin yine kendini

Arkadaşlar merhaba dolar Euro’dan dolayı tüp bebek ilaç ve tüp bebek fiyatı çok arttı mı aramaya korkuyorum merkezi fiyat ne kadar diye

Saol canım Allah razı olsun inanıyorum mutlu olduğuna seninde olumlu sonuçlanır inşallah o güzel haberi verirsin kuzum yazarım inşallah cinsiyeti. Seninde az kalmış artık mutlu sona ulaşacaksın inşallahhh

Arkadaşlar merhaba dolar Euro’dan dolayı tüp bebek ilaç ve tüp bebek fiyatı çok arttı mı aramaya korkuyorum merkezi fiyat ne kadar diye
Merhaba canım. Valla herşeye zam. Artış olması beklenen bi durum gibi. Ilk negatif denemenin ardından ikinci denemeyi aynı merkezde yaptırırsan banada indirim.yapcaklarini söylediler ama yarın merkezi arayıp sorucam ne kadar indirim olcak merak ediyorum. Ankarada gürgan bahçeci memorial genart tup bebek merkezleri arasında kararsizim arkadaşlarım. Olumlu veya olumsuz geçmişi olan mutlaka vardır bu merkezlerde. Bana öneri fikir sunacak olan varsa sevinirim.

Arkadaşlar mrb konuyla alakasiz olacak ama ben agustosun 6 sinda tup bebek yaptirdim ve 2 embriyo transfer edildi. Ama birisi kendi icinde bolunmus 3 kese gorduk 2 sinde kalp atisi var fakat birisinde yani bolunende yok ve sekli bozuk kan akimida yok dedi doktor boyle bir durum basina gelen sonradan o kesesi kaybolan var mi

Çok şükür canım çok mutlu oldum gerçekten Allahım kucağına alacağın günleri görmeyide nasip etsin yaşatısın o mutluluğuda inşallah Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun
Amiiinn canım inşallah inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsun güzel duan için Rabbim bu yolda uğraşan herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu herkesin yardımcısı olsun

Hoşgeldin canım merak ettik iyi olmana sevindim. Sonuçların çok çok iyidir inşallah. yoğun güzel günler iyidir insanı biraz kendini dinlemekten alır. Çok yorma kendini.

Aaaa azıcık iyi dr buldu mu hemen özel muayene açıyor nedir bu hastane dışı çalışmayi yasaklamak lazım. Ben de hala Hacettepe de ki dr pazartesi gelecekmiş bir türlü randevu alamadım. Hala sabit dr bulamadım. Nolcak halimiz

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumları takip ediyordum. Tüp bebek konusunda çok yardımcı bilgiler paylaştığınızı söylemem lazım. Mayıs 2018'de bir denemem oldu, maalesef sonuç negatif çıktı. Şimdi Ağustos sonu Eylül başı yeni reg dönemi ile tekrar denemye karar verdim. Umarım bu sefer olumlu sonuç alabileceğim

D Deepblue_6 canım naptın sonuç bekliyordun kuzum

Saol kuzum dün amniyosentez yapıldı çok şükür sorunsuz geçti kasık ağrılarım var biraz yatıyorum canım dinleniyorum genetik laboratuarıyla konuştum en erken 3 hafta sonra çıkıcak sonuçlar dua et kuzum benim temiz gelsin sonuçlar duaya ihtiyacım var
Sen nasılsın nasıl oldun giremedim günlerdir ben

evet canım benim dr
da ahmet özek idi. cok iyi bir dr.dur konusur anlatir bol bol dinler butun herseyi en ince ayrintisina kadar konusur sen soracak soru bulamazsin o derece rahatlatir. yapacagi testleri onceden eksi artisiyla anlatir neden yapiyoruz vs.normalde aralik sonu ayrilacakti hastaneden ama bazi hastalar ile durumu paylasmis ve onlarda sekreterlige gidip yok ne zman ayrilacak yok ne zman gidecek vs.seklinde sorular yoneltince kulaktan kulagada gideceği yalan yanlış dillenince adamcağız erkenden ayrılmak kalıyor
bu haftası son gecen hafta görüştük esimlede arkadaş olduğundan durumu anlattı üzülür şekilde. yanı anlayacagin yine bizim boşboğaz insanlarımız yüzünden erken ayrılmak zorunda kalıyor.
muayenehanesini vs.tuttu. ama ben hastanede kalmaya karar verdim. çünkü hastanenin artısı çok büyük bizim için yeni doğan yoğun bakım unitesi var doğum ekibi diger personel aldigimiz dogum paketi hepsi bizim icin onemliydi.dr.umuzu değiştirmek zorunda kaldık. muayenehanesini gitsek dezavantajımiz paket bozulması + muayene değişikliği olmayacakti ama hastane şartları her zaman daha artısı olan bir durum tercihimiz hastanede kalmak oldu. aydan biri var perinatolog ayrintilimizida ona yaptirmistik.hastaneninde kurucusundan onu aradık aslihan hanımı önerdi. şimdi onunlayız. geçen hafta tanıştık oda çok şeker hic kaygım kalmadi tanışınca.yeni dr.dusuncesi korkutmuştu ama tanışınca geçti çok içime sindi:)

kinalikadin eşin yada sen sağlık bakanlığı çalışanı iseniz paket indirimli oluyor.
paket almak çok büyük avantaj sağladı bize.normalde gidip her ay muayene ucreti yapılan testler tahliller doğum ve sonrası yatis vs. her gidişte ucret vermiş olsak acayip ucuk ücret çıkıyor.boykesi daha hesapli tabi yine tercih meselesi

Kötü olmuş canım ama neyse yeni dr uda sevmişsin çok şükür. Ben de Ahmet beyi aklımda bulunduruyordum ama o da gidince ben dr bulamayacağım triplerine girdim.
Paket baştan alinca biraz mecburiyet de oluyor, Allah kolaylık versin canım

amin canim .bizim hastanede paketi istediğin zaman bozabiliyorsun para iadesi oluyor.biz hem dr.hem hastane arastirirken ikisi bir anda avantajlı olanı tercih etmiştik.ahmet beyin muayenehanesinde geçiş yapmış olsaydık paketi bozup kalan parayı alıp direk ahmet hocaya verecektik ve ekstra 1kurus tekrar cepten çıkmayacaktı.dogumda dâhil. ama dediğim gibi hastane+dr ikiside aynı oranda önemli bizim için. allah korusun yoğun bakımlık bisey olsa bebek için yada annenin kalacağı gün sayisi artsa hastanede o zaman çok büyük meblağlar çıkıyor faturada.disardan gelen hasta için. ama şuan hastanenin bir organı gibisin. paket bizim için en güzeli oldu. yoksa paket aldık diye ne hastane ne dr.eger memnun degilsen cekilir gibi olmuyor helede gebelik dogum takibinde.kimse mecbur hissedip kalacağını sanmam.zaten zor süreç birde bununla kimse ugrasmaz

İyiymiş canım Buranin paketi detay bilmiyorum hiç hastane araştırmasına gitmedik dışarı çıkamadım. Ekonomik olsun diye bakacağız. Evet u yoğun bakım önemli kesinlikle. Dikkat etmek lazım.

Bende aynı hala belirsizlik içindeyim bir türlü karar veremedim maalesef

Sen aklımdasın inan dua ediyorum. İnşallah iyi sonuç alacaksın inşallah dört gözle haberini bekliyorum canım benim. Bende şükür daha iyiyim. Dinlen bol bol Allaha emanet ol

İyiymiş canım Buranin paketi detay bilmiyorum hiç hastane araştırmasına gitmedik dışarı çıkamadım. Ekonomik olsun diye bakacağız. Evet u yoğun bakım önemli kesinlikle. Dikkat etmek lazım.
bilgi karmaşıklığı çok oluyor canım. bizlerde kolay elde etmedik bebisleri. hamilelikte gizli bir kutu iyi araştırmak gerek.insallah hayırlı olanda karar veririsiniz. sagsaglim kucaklarimiza alıp evimize öyle döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…