canım geçmiş olsun.ben kaçırmışım durumunu kusura bakma neyin var .allah yardımcın olsun insallah acil şifalar diliyorum

Evet dr çok ilgili insanı rahatlatıyor her sorduğumu saolsun cevap verdi yorulmadan. Ama dediğin şeyler benimde kafama takıldı çok kararsızım hala bir dr bulmuş değilim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum senin aynı yerde devam etmen mantıklı tabi doğum için koru başarılı gerçekten. Sağlıkla o günleri de görürüz inşallah

Kızlar merhabalar bişey soracaktım sizlere
13 ağustos transfer tarihim şükür pozitifi gördüm ama doktor teeee 10 eylülde çağırdı ben bi gidip keseyi görsem mi en azından diyorum başka bir hastanede ama yakınlarımdaki çoğu hastaneyi aradım nöbetçi kadın doğum doktorları yok acile falan gitsem devlete bakarlar mı acaba

Kadın doğum hastanesi acile karnım ağrıyor falan diye giderseniz bakarlar.

Bence bekle acele etme dr un a git şurda bir şey kalmamış zaten. Hem kalp atışını da görürsün dr detaylı bilgi verir.

Sen aklımdasın inan dua ediyorum. İnşallah iyi sonuç alacaksın inşallah dört gözle haberini bekliyorum canım benim. Bende şükür daha iyiyim. Dinlen bol bol Allaha emanet ol

İyi olmana çok sevindim canım inşallah bu günleri de atlatacaksın daha da iyi olcaksın inşallah
Bİliyorum canım benim Allah razı olsun en çok ihtiyacım olan dua inşallah test sonuçlarını hemen yazıcam o güne kadar nasıl sabredicem bilmiyorum rabbim hepimizin yavrularını annelerine bağışlasın

canım geçmiş olsun.ben kaçırmışım durumunu kusura bakma neyin var .allah yardımcın olsun insallah acil şifalar diliyorum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ne kusuru olur mu hiç kaçırıyoruz bazen yazılanları
genetik taşıyıcı olduğum için amniyosentez yapıldı sonucunu beklicem 3 hafta dua et canın lütfen

Amin canım arkadaşım inşallah güzel gönlünden geçenler nasip olur sonuçların harika çıkar güzel haberler bekliyorum senden Allah hepimizin yardımcısı olsun. Meleğini sağlıkla kucaklarsın inşallah

Haklısın canım da benim hep bu aşamaya geldiğinde sonu hüsranla bitiyor içimde neler oluyor çok merak ediyorum o yüzden belirtimde yok hiç
Hak veriyorum canım ama doğru olan beklemen bazen başka dr lar kontrolde tüp bebek drlarımız kadar detaylı incelemiyor. Tabi karar senin inşallah bu defa herşey yoluna girecek gönlünü ferah tut belirti hep olmuyor zaten stres yapma kuzum

Ben acile gitmiştim . Karnım ağrıyor gebeyim dedim. Ultrasonla bakıp kesenin görmüştüm .

Umarım canım herşey hepimiz için en güzel şekilde ilerler bundan sonraki süreçte
Fikirlerin içinde çok teşekkür ederim umarım sende bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…