Teşekkür ederim bizim şirket karşıladığı için devlete gitmedim ama daha fazla test isterse aklımda bulunsun

Sağol arkadaşım kısmet böyle imiş, sonuçların tertemizdir umarım

Umarım o kötü, insanın ömründen ömür götüren haberi almazsın. onun yerine bu sefer mutluluktan ağlarsın arkadaşım. Sıkışıklığına dikkat et mutlaka
Allah yardimcin olsun insallah bu sefer guzel haberlerle sonuclansin canim. Dualarim isteyen herkesle. Benim de transferim yarin nasipse.

Kolay
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Yarın saat 8:30 da opum var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Hadi hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun. Korkma opu anestezili oldugu icin kolay geciyor. Sonrasinda kabiz olmamaya dikkat et..

Dilekcim hosgeldin hadi insallah guzel haberlerle gel. Benim de yarin transferim var nasipse.

Tetanos aşısını yaptıran var mı? Sağlık ocağı hangi haftada çağırdı
Aile hekimliği gebelik dosyasını oluşturmak için, kalp atışını duyunca mutlaka gel demişti. Gittim, 20. Hafta gebeyken 1. Doz,
24. Hafta gebeyken 2. Doz olacaksın dediler .. kağıda yazıp verdiler..

Allah yardımcınız olsun, sıkıntılı süreçler ama inşallah sağ sağlim atlatırsınız.

Teşekkür ederim.Eşimin üroloğu Bülent Hocayı tavsiye etti bize de yeni denk geldi.İlk muayene için ücret prosedür vs nedir?Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bende bülent hocanın hastayım canım ilk etapta büyük tahlillerini alıp gidiyosun muayene oluyosun bülent hoca yapmıyor muayeneyi benim gittiğinde 500tl idi ama 600tl olmuş sanırım bugün randevu aldım 600tl dediler
Eğer bütün tahlillerin tamamsa muayenede de bir sorun gözükmezse ilk adette çağırıyorlar muayeneden sonra bülent hoca gelip seninle görüşüp durumu anlatıyor ne yapılması gerektiğini neyi önerdiğini falan
Sonrasında adetin 2. Yada 3. Günü gidip başlıyosun benim biraz uzun sürdü embriyolar falan genetiğe gitti rahimi falan dinlendirdi
Ben genel anlamda memnun kaldım ilgi anlamında beklentimi de çok yüksek tutmadım zaten yoğun bir merkez işlerini yapmaları sorduğumda cevap vermeleri yeterliydi benim için. Merkezde konuştuğum kişilerden dolayı bunu söyledim canım bazıları hep bülent hoca girsin muayenesine sürekli ilgilenilsin istiyorlardı. Transferde görüyorsun bide bülent hocayı yanındaki diğer doktorlarda gayet iyi zaten son söz bülent hocanın onunla görüşmeden karar verilmiyor hiçbir şeye.
Kusura bakma uzun olmuş biraz canım

Daha uzun yaz cnm daha iyi teşekkür ederim:) Benim yapılmadık testim kalmadı genetik testleri de dahil.Tam donanımlıyım yani:) İlk tüp bebekte bizi soyup soğana çevirdiler bilmiyoruz tabi ne derlerse tamam dedik.Eşim tedavi gördüğü için en erken Aralık sonunda başlayabilirim,yapmam gereken bir şey varsa ekstradan onları önden yaptırmak istiyorum.Bu arada benim raporum var, rapor geçiyor mu Bülent Hoca da.

Maalesef kuzum rapor geçmiyor fiyaları da biraz tuzlu bizim işlemlerde fazlaydı biraz 20bini geçti rahat sanırım hesaplamadık. Benim embriyolar genetiğe gitti, gebelik aşısı yapıldı,kasılma için iğne vuruldu bunlar ücretin dışında tabi. Onlar sadece bu seçenekleri söylüyorlar yaptırmak zorunda değilsin.
Bu tip yerler maalesef ticarethaneye dönmüş durumda farklı olanlar vardı belki genel konuşmak istemem yine de. Ama burada da para almadan işlem yapılmıyor ama hiçbir şeyi de zorunlu tutmuyorlar gerçekten gerek görmüyorlarsa.
Bahçeciyi de gittim ben oradan da memnun kaldım. Orayı hiç araştırdın mı

Kötü oldu çok rapor geçse iyi olurduilk denemem de Beta da düzenli artış yoktu.İlk gebeliğim dış gebelikti, tekrar aynı şeyi mi yaşıyorum diye panik atak geçirdim 1 hafta.Doktorum sağolsun kaç kere aramama rağmen geri dönüş dahi yapmadı.O yüzden adamakıllı birini arıyorum.
Genetik testlerimizin sonucu normal çıktı. Embriyolar genetiğe gitmez sanırım ama gene de rahat 15000 gider bu gidişle.Eşimin doktoru burayı Bülent Hocayı önerdi o yüzden araştırıyorum, yoksa bana çok uzak hastane sabah çok erken gelip işe yetişmem gerekecek zor olacak bayağı.Bahçeciyi de araştırdım,2 tane kaybım var 2 3 bin kar edeceğim diye gene aynı şeyi yaşamak istemiyorum açıkçası.Eşimle konusayım bakalım ne yapabiliyoruz.Cevabın için çok teşekkür ederim cnm

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ne kusuru olur mu hiç kaçırıyoruz bazen yazılanları
genetik taşıyıcı olduğum için amniyosentez yapıldı sonucunu beklicem 3 hafta dua et canın lütfen
canım benim allah yardımcınız olsun inşallah hicbir sorun olmadığı çıkar sonuçlarında içini rahat tut rabbim büyük sorunsuz sıkıntısız sağlıkla geçer insalllaaahhh âmin

Canim betam duzensizdi derken nasil artiyordu mesala hatirliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…