Bende bülent hocanın hastayım canım ilk etapta büyük tahlillerini alıp gidiyosun muayene oluyosun bülent hoca yapmıyor muayeneyi benim gittiğinde 500tl idi ama 600tl olmuş sanırım bugün randevu aldım 600tl dediler
Eğer bütün tahlillerin tamamsa muayenede de bir sorun gözükmezse ilk adette çağırıyorlar muayeneden sonra bülent hoca gelip seninle görüşüp durumu anlatıyor ne yapılması gerektiğini neyi önerdiğini falan
Sonrasında adetin 2. Yada 3. Günü gidip başlıyosun benim biraz uzun sürdü embriyolar falan genetiğe gitti rahimi falan dinlendirdi
Ben genel anlamda memnun kaldım ilgi anlamında beklentimi de çok yüksek tutmadım zaten yoğun bir merkez işlerini yapmaları sorduğumda cevap vermeleri yeterliydi benim için. Merkezde konuştuğum kişilerden dolayı bunu söyledim canım bazıları hep bülent hoca girsin muayenesine sürekli ilgilenilsin istiyorlardı. Transferde görüyorsun bide bülent hocayı yanındaki diğer doktorlarda gayet iyi zaten son söz bülent hocanın onunla görüşmeden karar verilmiyor hiçbir şeye.
Kusura bakma uzun olmuş biraz canım