Burada da bir hemşiren oluyor muhatabın o doktorlarla görüşmüyosun ya da Allaha şükür benim çok büyük bir sorunum olmadı öyle birşey olsa belki doktorlarla da görüşebiliyosundur.
Bizim de genetiklerimiz normal ama embriyo bölünürken sorun oluyor. Benimde 2 doğal 2 tüp bebekle düşüğüm var şimdi yine pozitifi gördüm 10 eylül kese + kalp atışı için gidicem Allah yardımcımız olsun

Canim betam duzensizdi derken nasil artiyordu mesala hatirliyormusun
Merhaba, ilk değer 57 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ondan sonra 1,5 kata yakın arttı sürekli 2 kat hiç artmadı ama artış da hiç azalmadı.Böyle olunca ister istemez dış gebelik akla geliyor.1 hafta böyle sürdü daha sonra ilaçları kesince düşük oldu 10 gün de ortalama değer sıfırlandı.İlk gebeliğimde de böyle olmuştu çünkü, bebek bayağı büyümüş 7 haftalık olmuştu.Düzensiz artış vardı sürekli iç kanama geçirdim ölüyordum az daha ameliyat olmak zorunda kaldım.Düzensiz artışınız varsa kese görünmüyorsa mutlaka dikkat edin yani.

Ay sen hamile misin yaa hayırlı olsun:) sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah.Hiç düşecek fşn diye düşünme Rabbim istedikten sonra hiçbişey olmaz bebişine Allahın izniyle.Bende de embriyo bölünürken sorun oldu.Hep yavaş büyüdüler istenilen gibi olmadı 1 tanesi diğerlerine oranla iyi gibiydi onu transfer etmişlerdi.Eşinde mi sorun vardı senin bana sperm çok kötü oldugu için embiriyo gelişemiyor dediler.

Artis hep iki kati olmadi benimde yani oldugu zamanlar oluyordu ama kese gorundu

Arkadaşlar tecrübe ve bilginize ihtiyacım var. Ben tüp bebekle ilgili hiçbir araltırma yapmadım doktorum yönlendirmesine uydum sadece. 3. Gün embriyosu, 5. Gün embriyosunu bile siteden öğrendim nerdeyse. Ben transferden sonra embriyologa sordum hangilerini transfer ettiniz diye. (Miyom ameliyatı olduğum için öncesinde dındurmuştuk. )3. Gün embriyosuydı , transferden 1 gün önce çözdürdük, 2 tane compact embriyo transfer ettik dedi. Pazartesi transfer yapıldı, şimdi bugğn 4. Gün mü,5. Gün mü. Sabah mide bulantısıyla uyandım. Bunun için erken değil mi?Ara ara başım dönğyor başka da birşey hissetmiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun transferiniz. Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız. Bugün 4.gün. Transfer günü sayılmıyor. Belirti hiç aramayın herkeste farklı oluyor. Bulantı için de erken evet. Pozitif düşünün sonu güzel olsun. Dualarımız sizinle.

Teşekkür ederim canım benim isteyen herkes gibi bende mutlu sona ulaşırım Allahın izniyle inş bu sefer. Bazen karamsarlığa düşüyorum bazen sanki herşey yolundaymış gibi geliyor psikolojimde bozuldu sanırım artık
Doktorlara göre bende de eşimde de bu kadar etkili olacak büyük problem yok ama genetikten hep 1 adet sağlıklı embriyo geliyo bunu da şükür tabi ama ona rağmen düşüyo

bozulur tabi psikolojin bozulmaz mı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. inşallah bu sefer sıkıntı yaşamazsın cnm:)

Doktorunuz daha iyi bilir ama 2 tane kaybınız varsa nedeni %80 sağlıksız embriyodur. O yüzden embriyolarınıza maddi durumunuz uygunsa ngs yaptırın..

Hayatımın en kötü zamanını yaşıyorum sanırım .. 5 embriyodan 1 tanesi bile sağlıklı çıkmamış .. zorla ikna etmiştim eşimi . Yalnız başıma kalmaktan ağlamaktan üzülmekten bile yoruldum .. ne yapacağımı bilmiyorum ..

Aile hekimliği gebelik dosyasını oluşturmak için, kalp atışını duyunca mutlaka gel demişti. Gittim, 20. Hafta gebeyken 1. Doz,
24. Hafta gebeyken 2. Doz olacaksın dediler .. kağıda yazıp verdiler..

Bende dosya için gittim yaklaşık 1,5 ay önce 5 eylülden başlamış aşı takvimi 18. Haftaya yeni girmiş olcam erken gibi geldi bana o yüzden sordum genelde 20. Hafta yapılmış

Canım inan çok üzüldüm aynı hatayı bizde yaptık o kadar pişmanım ki ilk doktorumun yanlış yönlendirmesinden oldu havuz yöntemi var bu durumlarda önce 2-3 adet dönemi embriyoları biriktiriyolar sonra hepsini taramaya gönderiyorlar tarama olacak embriyolarda 4-5 embriyo çok az malesef Rabbim yardımcın olsun üstüne gitme eşinin sende kendini harab etme durumunuzu düzeltince yeniden denemeye ikna edersin

canım benim allah yardımcınız olsun inşallah hicbir sorun olmadığı çıkar sonuçlarında içini rahat tut rabbim büyük sorunsuz sıkıntısız sağlıkla geçer insalllaaahhh âmin

Allah razı olsun canım çok saol inşallah sağlıklı gelir sonuçlar çok zor beklemek Rabbim sabır versib böyle durumlar yaşayan anne adaylarına

Ever ağlamamı durdurmam gerekiyor ama yapamıyorum .. eşimde translokasyon var kendini suçlu hissetmesini istemiyorum .. kime danışmam gerektiğini bile bilmiyorum .. zaten gittiğimiz merkez Ankara’da iyi olduğu söyleniyordu ama ben hiç memnun kalmadım , sürekli bi garip bunlar dedim hatta opu öncesi 17 folikul saydı çıktığımızda 8 yumurta topladım dedi .. burda e2 değeri yazmışlar ben ilk defa burda duydum .. çok üzgünüm çoook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…