Allah yardımcınız olsun canım, bu süreçte hepimiz yalnızız malesef, eşlerimiz yaşadığımız şeyleri anlayamıyorlar. Ama biz güçlüyüz yeniden deneme gücümüz var, ağrıya acıya hormonlara, kötü niyetli insanlara dayanma gücümüz var unutma

Canım hep aynı olacak diye bir şey yok her tedavide farklı olabilir diğer tedavinde sağlıklı embriyo çıkar bu sufer olmamış olabilir ama bu son demek değil. Eşinle bunları konuş zaman kaybı bize yaramıyor vazgeçmek beklemek hep zaman kaybı. Bir daha deneyeceksiniz maddi gücün elverdiği sürece devam. Bizlerin zaman kaybedecek lüxümüz yok. Bu ay olmaz 2 ay sonra olur bilemezsin. Şu eşlerin böyle bir durumda ki yaklaşımları yok mu ikna etmek ne demek maddi olarak anlarım da kendi çile çekmiyor ki bütün yük zaten bizlerde kuzum. Sakın kendini bırakma güçlü olman lazım her karanlığın sonunda elbet aydınlık vardır Allah nasip ettikten sonra..sabret.
Eşin maddi olarak mı kabul etmiyor

Şimdi okudum canım eşinde translokasyon dengeli translokasyon mu

Bende yaptırıcam da hafta olarak 18 oda yeni girmiş olcam yanlış mı hesapladılar acaba erken olması sorun yaratır mı aile hekimiyle konuşmadan yaptırmıcam
kendi doktorum yaptır dedi
evet canım görüş aile hekimi ile önün verdiği tarihte gidersin. erken gibi 18.hafta

canım benim allah yardimcin olsun cok uzuldum.insallah en yakın zamanda muciz3 verir allah doğal yoldan gebe kalirsin. eşinede allah vicdan versin

Doktorunuz daha iyi bilir ama 2 tane kaybınız varsa nedeni %80 sağlıksız embriyodur. O yüzden embriyolarınıza maddi durumunuz uygunsa ngs yaptırın..
Şimdi okudum canım eşinde translokasyon dengeli translokasyon mu
evet dengeli translokasyon maddi olarak sorunumuz yok Allah’a şükür ikimizde çalışıyoruz maaşlarımız iyi , kendini aşağılanmış hissediyormuş .. tek sorun bu .. evlat edinelim bile dedi .. evet edinelim sorun değil ama şansımız varken deneyememek çok üzüyor beni .. doğal yolla hamile kaldım 3 kez .. 1. De kalbi durdu 7 haftada..2. 8 hafta da düştü 3. İse bana en ağırıydı 13. Haftada anensefali tanısı konuldu medikal düşük yapıldı ve ben bebeği gördüm .. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. bir sürü belirsizlik var aklımda ..tüp bebeğin zor işlemlerini de biz yapıyoruz Allah aşkına kendimi aşağılamış hissediyorum ne demek yaa

Allah yardımcın olsun canım Rabbim eşine de dirayet versin inşallah tez vakitte sağlıkla evlatlarına kavuşursun çok şükür durumunuz varmış ya o da olmasaydı güzel dille anlatmaya çalış böyle iken çok insan var artık bir çok çift tedavi ile hamile kalıyor. Rabbim şifa versin tez vakitte.

Benim eşim de evlatlık alalım demişti bana. Çok iyi anlıyorum seni, evlatlık kötü birşey değil ama pes etme düşüncesi çok yıkıcı oluyor. Sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok, eminim eşini tekrar denemek için ikna edersin. Yeter ki sende bu kararlılık ve güç olsun

Bu tedaviye bile zorla geldi .. tedaviden önce bir gece daha denemem diye söylendi gece boyu uyumadım ağladım .. opu esnasında merkezdeki çalışanlarla zıtlaşmış.. Doktor bile gerginliğinden söylenmiş .. beni opu için beklettiler ne olduğunu anlamıştım içeride olduğum içim meğer bunlardanmış .. ben de güç var mı onu bile bilmiyorum.. yalnız olmaktan yoruldum .. şimdi evde tekim ya böyle çekip gidip dönmeyesim var ..

Canim ya Allah yardimcin olsun. Psikolojin iyice bozulmuş. Tatile falan mi gitseniz. Bol bol dua et Allah sana burda senin yaşadıklarının benzerlerini yaşayan hepimize yardim ve sabır versin

İnan ki ben de yaşadım aynı sorunları, eşim doktorla tartıştı, asistanlarla tartıştı çok zor bir süreç. İnsan yerin dibine giriyor. Ben o dönem şunu sorguladım benim için çocuk mu önemli eşim mi diye, her zaman eşim önemli buna karar verdim. O günden beri ben daha anlayışlıyım eşimin tavırları ve tedaviye bakış açısı da değişti

Kızlar normalde su gibi akintim vardı ilaçlardan demişti doktor. Ama bugünlerde ekstra sapsarı bir akintim oluyor. Özel bölgede kaşıntı da var. Mikrop falan mı kaptim acaba doktora haftaya gidicem soracağım ama endişe ettim şu an

Aynı senin yaşadığın gibi bi durum bendede var canım jel sarı geliyo 2 gündür.
Kaşıntım yokta yanma oluyo bazen.
Bulantıdan su çok içemiyorum gün içinde bende enfeksiyona bağlıyorum.
Doktora sorarsan banada cevap verirsen sevinirim canım

Jel bende de sarı geliyor canım, onun dışında akintim var o da sarı .. enfeksiyon dan suphelendim baya da temiz tutuyorum kendimi ama crinone jel kullana kullana oluyor sanki. Sorunca cevabı yazayım

Haklısınız galiba .. Benin içinde eşim herkesten önemli .. belki de kendi karar verir ..

Kızlar Bahçeci Fulya'da tedavi olanınız var mı? Acıbadem Maslak çok pahalı olacak sanırım.Aşağı yukarı ücretin ne olacağını bilen biri yazarsa çok sevinirim:)
İkisini bilmiyorum ama medikal park ta tedavi oldum 6750₺ hastane masrafı. Dondurmak içinde ayrıca 1000₺ odedik

Teşekkür ederim.. ağlamaktan mesajları bile geç görüyorum .. kusura bakma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…