canım haftaya kadar bekleme sarı akıntı ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir. Ve enfeksiyon hem senin için hem bebek için tehlikeli. Mutlaka acile gidip tahlil yaptır.

canım haftaya kadar bekleme sarı akıntı ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir. Ve enfeksiyon hem senin için hem bebek için tehlikeli. Mutlaka acile gidip tahlil yaptır.
Gideyim o zaman. Ama burada acil o kadar kalabalık ki 2-3 saat bekletiyorlar . Haftasonu da ekstra yoğun olmadı özele giderim

Bende de kaşıntı yok ama sapsarı akıntı var hatta bazen rengi koyu sarı oluyor. Biraz önce görünce korktum koyu sarı gelmiş Neden böyle oluyor acaba

Herkese merhaba 37 yasindayim bugun opu oldum. 8yumurta toplandı .Embriliyog 5 tanesi m1, kalan 3 tanesi de m2 dedi. Ne demek dedim gayet iyi dedi. Sizce de iyi mi m1 m2 ne anlama geliyor. Yumurtalar kaliteli mi oluyor bu durumda.

Doğal yolla bile kaldıysan tedaviyle gebe kalma ihtimalin çok yüksek. Ancak bu kereyle olmaz ki arka arkaya sağlıklı embriyo elde edene kadar denemeniz şart. Bu erkekleri anlamıyorum ya bütün acıyı çeken kadın kendilerine tek iş düşüyor o da destek olmak. Başka insanlar maddi olarak tedavi olacak şansı bulamıyor onu da geçtim tedaviyle bile imkansız hasta grubu var onlar ne yapsın. İleride çok pişman olur böyle bir imkan varken vazgeçmek..gerçekten çok sinir oldum kusura bakma kuzum ya evlat edinmek evet benimde olumsuz olursa düşündüğüm bir seçenekti fakat daha denerim yumurta kalmayana dek şansımı denerim ümidiyle devam ederim diyordum. Ki senin yumurta sayın çok çok iyi gebe kalma potansiyelin yüksek tek engel eşinin durumu sende sorun yok normalde sorun kimde olursa olsun ben umursamam bu acıyı birlikte çekiyorsun çünkü. Ama eşinden de biraz hoşgörü ve teslimiyet beklerdim tamam bu onun suçu değil Allahın taktiri ama en azından eşi her türlü zorluğa razıyken bebek isteğiyle tutuşurken özverili olması gereken taraf o olmalı sana biraz olsun vefa besleyip sonuna kadar savaşmalı ya. Sen güzelce konuş ikna et. Ben 4 aşılama 5 tüp denedim ameliyat oldum bir çok çile çektim sınavdan geçtim ama pes etmedim acıları kendim çektiğim halde. Eşim sadece sperm örneği verdi ee daha ne sen elini taşın altına koyduktan sonra..

Herkese merhaba 37 yasindayim bugun opu oldum. 8yumurta toplandı .Embriliyog 5 tanesi m1, kalan 3 tanesi de m2 dedi. Ne demek dedim gayet iyi dedi. Sizce de iyi mi m1 m2 ne anlama geliyor. Yumurtalar kaliteli mi oluyor bu durumda.

Canım yanlış bilmiyorsam m1 (mayoz bölünme metafaz 1), m2 (olgunlaşmış yumurta metafaz 2) oluyor. m1 yumurtalar laboratuvar ortamında bölünmesini (olgunlaşmasını) tamamlayıp m2 haline geliyor. Sıkıntı olmaz içini ferah tut.

Cok tsk ederim bu kadar yol Kat ettikten sonra döllenme olmazsa cok üzuluyorum. Yarin arayacaklar insallah dollenme olur.

Jel bende de sarı geliyor canım, onun dışında akintim var o da sarı .. enfeksiyon dan suphelendim baya da temiz tutuyorum kendimi ama crinone jel kullana kullana oluyor sanki. Sorunca cevabı yazayım
Muhtemelen jeldende kaynaklanabilir canım sonuçta uzun zamandır kullanıyoruz.
Çok sağol canım :)

Enfeksiyon idrar testinde belli olur mu canım. Ben bugün idrar testi yaptırdım olsa belli olurmuydu

Cok tsk ederim bu kadar yol Kat ettikten sonra döllenme olmazsa cok üzuluyorum. Yarin arayacaklar insallah dollenme olur.

İnşallah. Eğer tamamı veya 2’den fazlası döllenirse transfer sonrası kalanları dondurmanı tavsiye ederim. Zira olası bir negatifte süreci tekrar başlatmaktansa dondurulmuşlarla transfer daha avantaj oluyor. Benim 2015’te 18 yumurtam toplanmıştı 8 tanesi döllenmişti. O dönemde 2 tanesi transfer edilmiş 6 tanesini dondurtmuştuk. İlk iki denemem olumsuz olmuştu. 17 ağustosta dondurulmuşlarla üçüncü transfer oldu ve şu an sonuç pozitif.

Inşalah dondurmaya artacak kadar dollenir. Her defasinda sil Bastan ilac igne hormon opu vs. Insani perisan ediyor. Pozitif olmaniza cok sevindim. Saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah

Bende de kaşıntı yok ama sapsarı akıntı var hatta bazen rengi koyu sarı oluyor. Biraz önce görünce korktum koyu sarı gelmiş Neden böyle oluyor acaba
Bende kanama mı oldu diye sürekli kendimi kontrol etme ihtiyacı duyuyorum bir bakıyorum akinti. İnşallah önemli birşey değildir canim

Bende kanama mı oldu diye sürekli kendimi kontrol etme ihtiyacı duyuyorum bir bakıyorum akinti. İnşallah önemli birşey değildir canim

İnşallah cnm . Ben ilk geldiğinden beri tuvalete her gittiğimde korku yaşıyorum netten baktım biraz kullandığımız jel yada fitillerin yaptığı yazıyor normal diyor ama bilmiyorum valla doktora sormak lazım. Kaşıntı varsa bence bir görün tatlım. Önemli birşey değil ama ilerlemeden önlemini alırsın. Bende Pztesi gittiğimde doktora söyleyeceğim.

Ben bu konuda çok mağdurum
12 yumurta dollendi 11 i besinci gune geldi bende sevinmiştim çok güzel dondururum diye. İkisi transfer edildi .6 gün arandim sadece iki tane AA kaldı dediler . O kadar yumurta nereye gitti anlamadım ben belki 3 günden donduracaktim yada illa AA olmasını istemiyordum kimse bana sormadı ve 5 güne gelen 11 yumurtadan elimde dondurulacak sadece iki tane kaldı. Sorduğumda ise biz yumurtaları yaristirdik hangisi sınavı geçerse o dondurulacak dediler. 5gune kadar gelmiş yumurtalari neden elediler hala aklım almıyor. Genetik test vs de yaptırmadık

Cok yazik olmuş o kadar yumurtaya. Aslinda 5.gunu falan beklemeye gerek yok. 3.gunde donduracaklar. 3.gun yumurtasi tutmaz diye bisey mi var sanki ?

Cok yazik olmuş o kadar yumurtaya. Aslinda 5.gunu falan beklemeye gerek yok. 3.gunde donduracaklar. 3.gun yumurtasi tutmaz diye bisey mi var sanki ?

Cok moralim bozulmustu anlatamam yaşım birde 34 belki bir kaç ay sonra bir yumurtaya muhtaç kalicam ama dusunmediler bunu. Açıklama olarak da transfer olacağı için hepsini beşinci güne tasimak zorundalar mis ki en iyisini transfer edebildiler mis. Hadi beşinci güne tasidin ve geldiler neden dondurmuyorsunuz dediğimde ise AA kalite olmadıklarını döndürüp çözülürse yipranacagini söylediler. Çok uzulmustum hala içimde kaldı o kadar yumurtanın boşa gitmesi

Ne deseniz haklisiniz. O kadar hormonu Alan biz, maddi manevi yipranan biz. Onlar icin hava hos tabi. Neyse artik yapacak bisey yok gecmis gitmis. Umarim bu tarz seyler bundan sonra hicbirimizin başına gelmez.

Kızlar bugün yumurtalar toplandı nolur dua edin döllenme olsun eşimin spermleri az ve iyi kalitede değil nolur dua edin bizedeyarın haber verecekler inşallah güzel haber alırım inşallah hepimiz güzel haberler alırız dualarım hepimizle

Ben de bugun opu oldum. Nasil gecti kac yumurta toplandı kac tanesi m1 kaçı m2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…