Ben de bugun opu oldum. Nasil gecti kac yumurta toplandı kac tanesi m1 kaçı m2
Aaa hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olsun inşallah canım 16 yumurta toplandı kalitesi hakkında bilgi verilmedi yarın kaçı döllendi haber verecekler

Aaa hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olsun inşallah canım 16 yumurta toplandı kalitesi hakkında bilgi verilmedi yarın kaçı döllendi haber verecekler
16 cok iyi bir sayi. Benim 8 tane toplandı.ben de yarini heyecanla bekliyorum. Insallah ikimizin yumurtaları da dollenir. Bol Bol dua edelim bu gece

16 cok iyi bir sayi. Benim 8 tane toplandı.ben de yarini heyecanla bekliyorum. Insallah ikimizin yumurtaları da dollenir. Bol Bol dua edelim bu gece
Canım yumurta iyi de yetmiyor işte spermler de iyi olmalı önceki denemeye 14 toplanmıştı ama transferi göremedik malesef inan bugün sabahın 5inde uyandım dua ettim nerde bu dertle boğuşan varsa Rabbim feraha çıkarsın diye bugün toplama için masaya yattığımda ağlama krizine geçtim tutamadım kendimi meğer ne çok dolmuşum da haberim yokmuş bugün sanırım uyku tutmaz beni kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bugün sende varsın dualarımdainşallah yarın güzel haberler alırız da paylaşırız cnm

O kadar iyi anliyorum ki cok zor yasadiklarimiz. Ama bu da bizim sınavımiz. Ben de senin icin dua edecegim bu gece.yarin Haber gelirse lutfen buraya yaz.

O kadar iyi anliyorum ki cok zor yasadiklarimiz. Ama bu da bizim sınavımiz. Ben de senin icin dua edecegim bu gece.yarin Haber gelirse lutfen buraya yaz.
İnşallah bu sınavdan alnımizın akıyla çıkmak nasip olsun canım benim yarın haber gelir gelmez yazarım sende yaz taze transfer mi olacak senin

Bugün bende dua edecem senin için canım Allahım yardımcın olsun isim neydi acaba? Sabah da ediyorum her namazdan sonra seninde isminle edeyim. İnşallah herşey yolunda gider Allah büyük ona sığınmaktan başka çaremiz yok

kinalikadin Allah razı olsun canım benim çok mutlu olurum ismim Ayten inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın miniģini sen çoktan hakkettin mutlu sonuRabbim büyük bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah yarın güzel haber vermek nasip olsun

İnşallah be canım haberini bekliyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bende kalpten dua edecem inşallah kabul olur

Ismim alev. Senin Ismin neydi Ben de oyle dua edeyim

Ismim alev. Senin Ismin neydi Ben de oyle dua edeyim
Damla kuzum benimde. Ben liste yaptım ordan bakıp dua ediyorum şimdi ikinizin isminizi de yazdım hep dua edecem Allah kabul etsin inşallah ya ne zor zamanlar çok iyi bilirim inan içim hep sızlıyor bütün arkadaşlarıma. Kimseyi bu dertle sınamasın Rabbim

Slmlar kızlar...uzun süredir giremedim....daha önce yazmıştım tüp bebek negatif inden sonra adet düzensizliği oluyor diye bu ara her gün azar azar geliyor..namaz da kilamiyorum böyle olunca...tam anlamıyla gelemedi bir turtü ...adet günüm yarın beklesem mi yoksa doktora gitsem mi...ne zaman tam anlamıyla yoğun gelicek...kızlar yardımcı olursanız sevinirim...herkese Allah şifa versin...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Hiç kafana takma canım benim esimde öyleydi, döllenme oldu hatta hepsi birinci kaliteydi. Transfer oldum 3 tanede dondurduk. Darısı başına inşallah :)

Herkese merhaba 37 yasindayim bugun opu oldum. 8yumurta toplandı .Embriliyog 5 tanesi m1, kalan 3 tanesi de m2 dedi. Ne demek dedim gayet iyi dedi. Sizce de iyi mi m1 m2 ne anlama geliyor. Yumurtalar kaliteli mi oluyor bu durumda.
Yumurta kaliteli deseler bile embriyo sağlıksız olabiliyor. Sağlıklı bulmanın da tek çözümü ngs..

enfeksiyon göstergesi acil dr.una gitmekte fayda var.enfeksiyon gebelikte hiç hiç istenmeyen durumlardan biri

Hiç kafana takma canım benim esimde öyleydi, döllenme oldu hatta hepsi birinci kaliteydi. Transfer oldum 3 tanede dondurduk. Darısı başına inşallah :)
Ayyy ne güzel canım çok sevindim inşallah kuzum inşallah bizdede öyle olur biz tüp parasını denkleştirdik az önce esin arkadaşını arayıp 2bin lira borç istedi bize lazım değil tedavi parasına yetiyor paramız diyorum dondurma parasına kalmıyor diyor o nerden çıktı daha kaçı döllendi bilmiyoruz dedim içime doğdu bu defa fazla olacaklar diyor güldüm inşallah dedim adam bu defa çok umutlu

Biraz zamana ihtiyacın var canım hormonlar dengesizleşmiştir biraz toparlanması lazım zamanla düzene girecektir elbette. Benimde her olumsuz tedavi sonrası düzene girmesi biraz zaman alırdı. Düzenli spor yapabilirsin günde iki bardağı geçmeyecek şekilde adaçayı içebilirsin. Ayrıca soğan kürünü uygulayabilirsin nette tam tarifi var ve ne zaman başlaman gerektiğiyle ilgili. Ama zamanla düzelecektir adetin onca ilaç hormonlar etkileniyor. Gönlünü ferah tut sakın stres yapma streste engelliyor inanki başıma geldiği için söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…